Dodaj do ulubionych

fatalna jakość usług w gorzowie c.d.

08.01.11, 19:22
po raz kolejny się rozczarowałem jakością usług w Gorzowie Wlkp. mieście scritce robotniczym.

w telepizza nowa obsługująca klięta. 13 złotych mnie chciała zedrzeć za pizzę. Ja mówię że margeritę z sosem pomidorowym. I nie rozumie. Wykłóciłem się że zawsze 7,40 płacę i w końcu po kłótni mi dała bez dodatków i sos czosnkowy. Pomidorowy mówiłem a nie czosnkowy! Wymieniła na pomidorowy.

po mnie jakaś baba zamawia pizzę. A ci ją ściemniają ze druga gratis i kłótnia klientki z obsługą że jaka to gratis jak sie płaci jak za drugą.

Normalnie zonk

pojechałem do samochodu odmę wymienić u mechanika bo nie mogłem sobie z opaskami metalowymi poradzić. Tam mi zerwał i założył nowe ale też..

zakład ma napisane czyny 16:30-21:30 podjeżdżam ciemno zamknięte. Dzwonię przed świętami a ten że nie bo po świętach dopiero. Po świętach dzwonię - nie odbiera telefonu. Zajeżdżam. Ten że nie ma czasu. Ja mówię że pierdoła 10 minut zajmie. Nie dzisiaj. Tłumacze jak trzeba zrobić i co pokazuje część którą sam zamówiłem. Dobra łaskawie się zgodził mi to zrobić. 2 dychy mu dałem. Jeszcze z łaską wziął.

normalnie klient sobie idzie i chce dać ludziom kasę a ci jej nie chcą jeszze trzeba im wciskać na siłę normalnie.

takie to usługi w gorzowie.

a my jako Polska możemy tylko usługami konkurować, bo TPV-a drugiego czy faurecii drugiej nie postawisz. Za dużo kapitału trza i technologii i wykształconych ludzi inżynierków którym trzeba hojnie zabulić żeby zechcieli wogóle palcem kiwnąć żeby coś skonstruować.

Ale i tak kiedyś założę fabrykę produkcyjną w gorzowie. Tyle ze to będzie jako hobby rozwijane moje w garażu blaszanym który zbuduję bez pozwolenia bo pozwolenie kosztuje tyle że nie wybulę.

Hamowana jest przedsiębiorczośc ludzi w tym kraju na kazdym kroku.
W Niemczech nowo zakładający działalność "biznesmen" nie musi płacić na początku wcale zusu czy jego odpowiednika w tym kraju. A u nas od razu fiskus wsiada na łeba..

o wszystko jst trudniej ale wszystko da się.

ale nie franchising bo ja chce tworzyć polskie marki i produkty.

Obserwuj wątek
    • Gość: Bernard wolfenstein - chory czlowiek.... IP: 199.19.221.* 09.01.11, 05:45
      Hey wolfenstein3d,
      Ty jestes chory czlowiek...
      :):):)
      To nie sa jaja

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka