Dodaj do ulubionych

Rozrasta sie państwo policyjne

15.02.11, 10:00
Teraz możesz zostać zatrzymany z wszelkimi procedurami policyjnym , przez Inspekcje ruchu drogowego.
Kiedys mysleliśmy ,że jeden milicjant na MZ-ce jeden SB-cki podsłuch to juz państwo policyjne .
Teraz 10 firm podsłuchuje ,cztery moga cie zatrzymać i rzucić na glebę .SOK nawet straż rybacka może cie odstrzelic dla dobra funkcjonowania państwa.
Ale wreszcie nie męcza nas komuchy i mamy wolnośc i swobodę
Obserwuj wątek
    • Gość: login_t Re: Rozrasta sie państwo policyjne IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.02.11, 10:04
      Tylko wieźniów poitycznych nie ma. I zakazanych książek, i zagłuszania BBC.

co te poicjanty robią, niech kopsnąsię do Kiszczaka po instrukcjeod czego jest policja.
      • thebird2 Re: Rozrasta sie państwo policyjne 15.02.11, 10:45
        I zakazanych książek
        Eeeeeee Polemizowałbym w temacie co nam pozwalają czytać szczególnie, uwielbiany przez ciebie ,Kościół Kat
        • Gość: login_t Re: Rozrasta sie państwo policyjne IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.02.11, 11:00
          thebird2 napisał:

> I zakazanych książek
          > Eeeeeee Polemizowałbym w temacie co nam pozwalają czytać

Z czym byś polemizował?
          Uważasz, że Chojecki siedzi w więzieniu za drukowanie książek? Albo Urban za kłamstwa o Kaczyńskim?
    • e_werty "Mój fundusz emerytalny to zaklad karny" 15.02.11, 11:07
      Teraz możesz zostać zatrzymany z wszelkimi procedurami policyjnym

... to ja chyba nienormalny jestem!
      Nikt nie czycha na moja wolność!

Ale licze ze to sie zmieni
      "Mój fundusz emerytalny to zaklad karny"

... za 5 lat dam sie zamknąć... na 25 lat...
      jeszcze nie wiem za co...
    • Gość: myrox Re: Rozrasta sie państwo policyjne IP: 20.02.11, 12:23
      Według nieoficjalnych danych liczba podsłuchów w Polsce, w ubiegłym roku wynosiła ok. 20 tys. Jeśli dodamy do tego milion zapytań o dane telekomunikacyjne, obraz będzie nad wyraz ponury.

Milion zapytań ? To co to jest jak nie państwo policyjne? Państwo POsbecji nam się rozrasta

Link dla zainteresowanych
      www.tvn24.pl/-2,1692875,0,1,kazdy-teraz-nosi-przy-sobie-podsluch,wiadomosc.html
    • e_werty Rozrasta sie państwo przestepców 20.02.11, 12:39
      Teraz możesz zostać zatrzymany

.. jakos nie odczuwam dolegliwości!

A ty ptaszku? Ścigaja cię za niewinność?
    • Gość: myrox Witamy w klechistanie IP: 20.02.11, 13:01
      Uczniowie szkoły im. Jana Pawła II w Jastrzębiu Zdroju umieścili w internecie film, na którym jeden z nich przebrany za papieża, stoi na samochodzie i parodiuje jego gesty. Policja bada, czy nie doszło do popełnienia przestępstwa. Za obrazę uczuć religijnych grożą dwa lata więzienia.

I co może to nie jest państwo policyjne i katolicko- faszystowskie.
    • Gość: thebird Re: Rozrasta sie państwo policyjne IP: *.gorzow.mm.pl 21.02.11, 12:02
      katolicko- faszystowskie.

Benek 16 słuzył tylko w Hitlerjugen Jaki tam faszysta ?

werty - ja byłem juz dwa razy na wysłuchaniach i to wcale nie u klechy ,a Ty?
      • Gość: Bernard Nie jest zle... IP: *.namao.albertacom.com 21.02.11, 17:00
        Hey,
        Pomyslcie tylko co by sie porobilo gdyby PiS wladze znow przejal..
        policja od scigania komuchow
        policja od scigania neo-komuchow, policja od scigania liberalow
        policja od scigania nauczycieli
        policja od scigania tych co piu nie lubia
        Policja od scigania tch co Rydzyka nie sluchaja
        Policja od scigania uczni i studentow
        Policja od scigania sedziow i prawnikow
        Policja od scigania internetu
        Policja od scigania policji ktora sciga...
        I to sa jaja
        :):):)
      • e_werty Re: Rozrasta sie państwo policyjne 21.02.11, 17:11
        ja byłem juz dwa razy na wysłuchaniach

... pewnie za to że nie powiedziałes "na zdrowie"
        jak dzielnicowy kichnął?
    • Gość: czytelnik Re: Ja uwazam, ze IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.02.11, 17:01
      Panstwo policjny nam nie grozi z prostego powodu. Policja nie pracuje i nie jest zainteresowana praca i egzekwowaniem obowiazujacego prawa. POlicjanci sa zainteresowani przywilejami, wysokim wynagrodzeniem, wchodzeniem w roznego rodzaju uklady. Czytalem artykul o przemycie 8 ton heroiny ktora przeszla przez Ziemie Lubuska na zachod. 8 TON to nie 8 kg i nie mogla byc transportowana przez Ziemie Lubuska i granice bez specjalnej ochrony, wiec nie p..... ze grozi nam panstwo policyjne.
    • Gość: michi Re: Rozrasta sie państwo policyjne IP: *.gorzow.mm.pl 21.02.11, 17:15
      państwo policyjne to ponoć takie, w którym policjant zarabia więcej od nauczyciela

co się dziwisz?
      • Gość: Bernard Re: Rozrasta sie państwo policyjne IP: 199.19.221.* 21.02.11, 17:46
        Hey,
        Psanstwo policyjne to takie w ktorym policjanci zarabiaja wiecej od autora tego watku..
        I to sa jaja
        :):)
        • thebird2 Re: Rozrasta sie państwo policyjne 22.02.11, 12:31
          ktorym policjanci zarabiaja wiecej od autora tego watku..

Wszyscy ?
          To sie zgadza .
          Pojedynczo ?
          No to muszą jeszcze troche popracować .
          Ale to sie nie uda, Tuski im obetną pensyjkę
          • Gość: Bernard Pieniadze nie sa problemem... IP: *.namao.albertacom.com 24.02.11, 05:34
            Hey thebird,
            Zauwazyles pewien brak logiki w temacie pieniedzy?
            Najwiecej do powiedzenia maja ci ktorzy ich nie maja....
            :):):):)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka