Gość: grogreg IP: *.miasto.szczecin.pl 12.04.01, 08:59 Czy ktos serwisuje w Gorzowie swoje suzuki? Jakies opinie na temet Serwisu? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Kuba Re: serwis/salon suzuki IP: 156.17.42.* 11.05.01, 13:50 Jest salon Suzuki Grzegorza Sulskiego na Grobli. Zajrzyj tam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: grogreg Re: serwis/salon suzuki IP: *.miasto.szczecin.pl 14.05.01, 10:59 Dzieki wielkie. Jakbys jecze napisal jak sie tam dostac liczas od mostu na Warcie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kuba_Wr Re: serwis/salon suzuki IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 26.05.01, 11:25 Gość portalu: grogreg napisał(a): > Dzieki wielkie. > Jakbys jecze napisal jak sie tam dostac liczas od mostu na Warcie? To jest przed mostem, zaraz za kanałem ulgi. Ale tam jest chyba jednokierunkowa, więc będziesz musiał nawrócić przez Przemysłową. Jak wjedziesz od południa do miasta, to zaraz za mostem na kanale ulgi po prawej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Klin Re: serwis/salon suzuki IP: *.miraco.pl 26.05.01, 13:46 Gość portalu: Kuba_Wr napisał(a): > Jak wjedziesz od południa do > miasta, to zaraz za mostem na kanale ulgi po prawej. > A jeśli będziesz jechał ze Szczecina, to za mostem na Warcie, tak jak na Poznań, w ulicę Przemysłową (to ta z koszmarną nawierzchnią), potem zakręt w lewo i z daleka widzisz wprost przed sobą ten salon :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: grogreg Re: serwis/salon suzuki IP: 212.160.165.* 28.05.01, 11:57 Jeszcze raz dziekuje wszystkim za okazoana pomoc. Na pewno trafie. Moze nie za pierwszym razem, ale trafie. Mam nadzieje, ze gorzowski serwis jest w porzadku, bo szczecinskie jest naprawde #$%@%wski. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kuba_Wr Re: serwis/salon suzuki IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 29.05.01, 10:47 Gość portalu: grogreg napisał(a): > Jeszcze raz dziekuje wszystkim za okazoana pomoc. Na pewno trafie. Moze nie za > pierwszym razem, ale trafie. > Mam nadzieje, ze gorzowski serwis jest w porzadku, bo szczecinskie jest > naprawde #$%@%wski. Mój stary kupił tam, jakiś rok ,temu Suzi Baleno, serwisuje tam, i póki co autko jeździ. A właściciel, z tego co go znam, wygląda na uczciwego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: grogreg Re: serwis/salon suzuki IP: 212.160.165.* 29.05.01, 12:18 Ciesze sie, bo uczciwosc teraz jast jak zloto. Rownie wartosciowa i rzadka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: grogreg Re: serwis/salon suzuki IP: 212.160.165.* 18.06.01, 11:53 Bylem i naprawilem. Blacharke zlecili serwisowi Daewoo. Zrobione tak, ze nie moglem znalesc miejsca wgniecenia blach. Jednym slowem picus-glancus. Policzyli rownowaznie do jakosci - slono. Niestety nie byli w stanie poradzic sobie z trzeszczacym plastykiem. No nic sam bede musial sobie poradzic. Ale na przeglady i tak bede do was jezdzil. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kuba_Wr Re: serwis/salon suzuki IP: *.ict.pwr.wroc.pl 22.06.01, 11:13 Jakim modelem suzi jezdzisz i iluletnim? Jak sie sprawuje? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: grogreg Re: serwis/salon suzuki IP: *.ek.univ.szczecin.pl 23.06.01, 00:00 Swift 1.0GL trzy drzwiowy. Kupilem go w kwietniu. Do tej pory miodzio. Silnik pracuje jak pszczolka, pali mi (2/3 w trasie, 1/3 w miescie) ponizej 5 litrow. Jedyny problem to trzeszczacy plastik pod glowica kierownicy. Odpowiedz Link Zgłoś