Dodaj do ulubionych

Korwin mikke

18.02.11, 17:26
co tam wodzu mówił ciekawego? był ktoś na spotkaniu?
Obserwuj wątek
    • Gość: Bernard Re: Korwin mikke IP: *.namao.albertacom.com 18.02.11, 18:05
      Hey wolfenstein,
      Sukces jego wizyty jest obliczany w zlotowkach zarobionych na sprzezazy ksiazek i jest on proporcjonalnie uzalezniony od stopnia oglupienia/zastraszenia sluchaczy/potencjalnych klientow...
      Swoje szanse na sprzedaz moglby latwo podwoic ilustrujac swoja wizje przy pomocy polnagich dziewczyn...bowiem nic tak nie sprzedaje jak strach i sex...
      A co z Polska? Dla niega jak wielu innych to jedynie zrodlo dochodu...
      I to sa jaja
      :):):)
      • wolfenstein3d na sprzedaży książek się nie da zarobić 18.02.11, 20:24
        na sprzedaży książek się nie da zarobić.
        Gdzieś w tv mówili że jak ksiązka 25 zł kosztuje to dla samego autora jest z tego złotówka. Reszta to koszty wydruku, dystrybucji, sprzedaży, podatku do państwa.

Znam trochę korwina z blogów i rozmów przez jego śmieszny czat-room i wiem że on chce dobrze dla polski. I jedyne co nim kieruje to nienawiść do obecnego systemu w którym państwo niewoli obywatela narzucając mu nadmiernie podatki i ogranicza jego wolność przeznaczając pieniądze tych którzy wypracowują na tych którym się nie chce tylko leżą wywłokiem do góry i wyciągają łapy do państwa o socjal że im się należy.

• Gość: Bernard Re: na sprzedaży książek się nie da zarobić IP: *.namao.albertacom.com 18.02.11, 23:24
          Hey wolfenstein,
          Nie wiem jaki procent dochodu ze sprzezazy ksiazek idzie do kieszeni autora...
          Jesli niewielki, to usprawiedliwialoby to agresywna akcje propagandowa autorow...
          Korwin musi chyba zdrowo sie nabiegac i naszczekac jak pies by jakas kosc zalapac..
          Ale to jego sprawa..
          Daniel w Gorzowie zarabia i taki z tego pozytek..
          Dobre i to...
          :):):):)
          I to sa jaja
          • Gość: nicelus ale z pisania książek można nieźle wyżyć. IP: *.dip.t-dialin.net 27.02.11, 10:12
            Bernard napisał:

> Korwin musi chyba zdrowo sie nabiegac ...

chyba nie, skoro jego lekko pisany blog bije rekordy popularności. korwin był najpopularniejszym blogerem, oczywiście dopóty, dopóki jarosław kaczyński nie zaczął blogować. obecnie wszyscy mówią i piszą wyłącznie o blogu jarosława kaczyńskiego.

• Gość: Bernard Re: ale z pisania książek można nieźle wyżyć. IP: 199.19.221.* 27.02.11, 10:31
              Hey nicelus,
              My rozmawiamy o zarabianiu na sprzedazy ksiazek....
              Blogi nie daja zarobku..wiec w tym sensie sie nie licza//
              A blog Kaczynskiego? Oczywiscie ze popularny..Czytales co tam wpisuja???
              :):)
              PS. tylko mi nie cytuj tych pochwalnych...
              • ksiegarnia.daniel Z pisania książek ciężko wyżyć. 27.02.11, 11:39
                > My rozmawiamy o zarabianiu na sprzedazy ksiazek....
                Najprawdopodobniej JKM zarobiłby na swoich książkach, jednak nie wiem co (lub kto) go podkusiło, żeby wydać cztery książki w wydawnictwie, które drukowało drugo- i trzeciorzędną literaturę (horrorki, kryminałki). Te książki zalegają przecenione w hurtowniach i księgarniach z tzw. tanią książką, natomiast samo wydawnictwo zbankrutowało i mimo że książki JKM całkowicie się sprzedały, to autor nie dostał za nie ani złotówki.
                Dodam, że w Polsce nie ma zbyt dużo autorów, którzy utrzymują się tylko z pisania książek. I tu już nie chodzi o niewypłacanie honorariów, jak w przypadku JKM, tylko o to, że pod względem czytelnictwa (chodzi o zajrzenie do książki papierowej/elektronicznej lub przeczytanie artykułu dłuższego niż 3 strony papierowe lub wyświetlone w monitorze) jesteśmy na samiutkim końcu Europy.
                • Gość: Bernard Punkt widzenia wariata. IP: *.namao.albertacom.com 27.02.11, 19:25
                  Hey Daniel,
                  No to niedobrze...
                  Mysle, ze to nie jedyna zla decyzja ktora JKM podjal...
                  Sa politycy ktorych ja nie lubie..Ktorych w/g mnie zycie po prostu "przeroslo"..
                  Swoja ignorancje i swoj brak kompetencji staraja sie pokryc agresja, arogancja czy po prostu komizmem...
                  Swiadomie staja sie kontrowersyjni - takich ani ze slow ani z czynow "rozliczyc" nie mozna... Jakimi kategoriami oceniac "pieprzenie"...
                  Polikot jest drugim przykladem kogos kto nie potrafiac byc "normalnym politykiem" wybral droge politycznego klowna...
                  Tak jak polityka nie znosi kontrowersji (podwaza wiarygodnosc) tak moze byc ona pomocna w sprzedazy ksiazek "kontrowersyjnych" politykow...
                  Tu gdzie mieszkam malo kto lubi na przyklad bylego prezydenta Busha -syna. ale jego ksiazki ida jak woda... Zapewne ludzie chca poznac punkt widzenia wariata...Ale to tylko moja opinia...
                  Mam nadzieje ze Daniel nadal bedzie proponowal czytelnikom w Gorzowie ksiazki autorow kazdego pokroju, formatu czy koloru...
                  Oczywiscie mam nadzieje ze klopoty z wydawcami nie przeleja sie na ksiegarnie..
                  To oczywiscie jedynie "nadzieja", bowiem nie sadze by mozna bylo tego uniknac.
                  Powodzenia zycze..
                  A czytelnictwo?
                  Ksiazka jest jak kobieta - wymaga duzo czasu tylko jej poswieconego...
                  Jesli poprawne sa tutejsze statystyki mowiace iz wiecej kobiet czyta niz mezczyzn...to wszystko byloby jasne... Gdy mezczyzna czyta to bedac na pierwszej stronie chce juz wiedziec co jest na ostatniej... Co sie liczy to "instant satysfaction" a nie "gadanie godzinami"...
                  To oczywiscie zart... A moze nie...Nie wiem...
                  he he he
                  Jeszcze raz zycze powodzenia Danielowi...
                  Wy sprowadzajcie autorow z ich ksiazkami a my na forum je bez czytania zrecenzujemy...he he he he he
                • e_werty Re: Z pisania książek ciężko wyżyć. 28.02.11, 14:38
                  jednak nie wiem co (lub kto) go podkusiło,

... bufonada i pazerność...
                  I jak tu zaufać w jego "dobre" rady?
            • josner Re: ale z pisania książek można nieźle wyżyć. 28.02.11, 08:32
              Gość portalu: nicelus napisał(a):
              obecnie wszyscy mówią i piszą wyłącznie o blogu jarosława kaczyńskiego.

Tak, wszyscy...
              • Gość: Bernard Przeciwnicy PiSu uciekaja..Do PO i SLD IP: *.namao.albertacom.com 28.02.11, 09:19
                Hey josner,
                To co Polacy tak tlumnie pisza na blogu Jareczka odzwierciedla sonda gazety ..
                Nicelus powinien wziasc cos na uspokojenie zanim zobaczy..
                A moze nie trzeba.. On jako wierny pisowskiego wodza nie wierzy swoim glupim i zdadzieckim oczom...Jarek mu mowi co i jak...
                A w/g wodza PiSu na froncie wszystko dobrze..Zwyciestwo za zwyciestwem. Wrog ucieka...
                Nie dodal tylko ze ucieka.... do PO i SLD...
                I to sa jaja
                wyborcza.pl/0,0.html
                • Gość: josner Re: Przeciwnicy PiSu uciekaja..Do PO i SLD IP: *.kwidzyn.mm.pl 28.02.11, 22:38
                  Wiesz Bernard w moim telewizorze tacy ludzie jak Kaczyński, Brudziński, Macierewicz goszczą maks. 5 sekund. Tyle mi zajmuje przełączenie programu na inny.
                  • Gość: Bernard Re: Przeciwnicy PiSu uciekaja..Do PO i SLD IP: *.namao.albertacom.com 28.02.11, 23:34
                    Hey josner,
                    Ja mam szczescie - mam ponad tysiac kanalow i w zadnym durni nie pokazuja..
                    Nawet przez przypadek...
                    Przykro mi z powodu tych zasmieconych 5 sekund w twoim zyciu..
                    Nikt, zwlaszcza ty, na taka katorge nie zasluguje...
                    Macierewicz z Kaczynskim w toalecie brodzi..
                    Splukalem cholerstwo...
                    Co to mnie obchodzi?
                    Oj dana dana, co to mnie obchodzi...
                    Tup tup
                    Ciup ciup...
                    Co to mnie obchodzi...
                    Hey!!!
                    PS. od kiedy radny Synowiec okreslil Gorzowiakow jako tych co to dopiero co z wychodkow powychodzili, staram sie umajac moje posty ludowym folklorem...
                    No wiesz.... Co by Synowiec na durnia nie wydszedl...
                    i to sa jaja
                  • Gość: login_t Re: Przeciwnicy PiSu uciekaja..Do PO i SLD IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.03.11, 13:46
                    Josner z Kwidzyna, Hiro z Kwidzyna... Jakaś wycieczka do fabryki papieru?

Gość portalu: josner napisał(a):

> w moim telewizorze tacy ludzie jak Kaczyński, Brudziński, Maciere
                    > wicz goszczą maks. 5 sekund. Tyle mi zajmuje przełączenie programu na inny.

Gdybyś nie miał pod ręką pilota mozesz szybko zacząć krzyczeć i zatkać uszy.
                    • Gość: josner Re: Przeciwnicy PiSu uciekaja..Do PO i SLD IP: *.kwidzyn.mm.pl 01.03.11, 16:56
                      Zapytaj się Multimediów, czemu umieścili serwery w Kwidzynie.
                      • Gość: hiro Re: Przeciwnicy PiSu uciekaja..Do PO i SLD IP: *.kwidzyn.mm.pl 01.03.11, 17:00
                        pytałem .to są monitorowane przez policję adresy z gorzowa wlkp;-))))
                        • Gość: nicelus kwidzyń słynie ze sportu ... IP: *.dip.t-dialin.net 02.03.11, 09:07
                          hiro napisał(a):

> to są monitorowane przez policję adresy z gorzowa wlkp;-))))

muszą się nudzić chłopaki czytając o jakimś żużlu, zamiast o popularnym na świecie sporcie enduro w którym polak jest mistrzem świata!

• Gość: login_t Re: kwidzyń słynie ze sportu ... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.03.11, 09:44
                            Tyłek boli od patrzenia.
                            Musi być utwardzony.
                            • Gość: nicelus Re: kwidzyń słynie ze sportu ... IP: *.dip.t-dialin.net 02.03.11, 10:17
                              login_t napisał:

> Tyłek boli od patrzenia.

to fakt...

mi nasunął się wniosek, że drzewa przy drogach przeszkadzają tylko tym, którzy nie potrafią dobrze jeździć.

• danny_boy Re: Korwin mikke 19.02.11, 01:46
      > co tam wodzu mówił ciekawego? był ktoś na spotkaniu?
      Był Bernard i klarownie ci opowiedział co było.
      • Gość: Bernard Tanie ubranie i tanie gadanie... IP: 199.19.221.* 19.02.11, 02:42
        Hey danny boy,
        Ja nie musze byc na spotkaniu z tym politycznym poajacem by wiedziec dokladnie co on powie...
        Takie szmaki jak on sa tak przewidywalne...
        Prostactwo z aspiracjami doi czarodziejstwa...
        Czym nizej upadaja w swym politykowaniu tym glosniej szczekaja...
        Przy takim "ktos" psie gow-no to "cos"...
        Zalosne to...
        Tanie ubranie i tanie gadanie...
        ....:)
        • blic skup się na albercie 19.02.11, 11:17
          Gość portalu: Bernard napisał(a):

> Ja nie musze byc na spotkaniu z tym politycznym poajacem by wiedziec dokladnie
          > co on powie...

Gadasz jak szmak na co dzień, czy tylko na forum?
    • Gość: +xyz Re: Korwin mikke IP: *.gorzow.mm.pl 23.02.11, 16:18
      Bogata relacja ze spotkań JKM w woj. lubuskim:
      JKM w Lubuskiem

www.lubuskie-jkm.tk/
      • Gość: ele ! Re: Korwin mikke IP: *.aster.pl 27.02.11, 09:00
        Korwin mike
        Palikot ciekawe postacie na tej zabetonowanej scenie polityczne które cos nowego niosą !
        i dlatego sa te osoby przemilczane lub osmieszane przez mafie partyjno-medialną ! która panicznie obawia sie zmian na których moga stracic swe przywileje ! które sobie w łajdacki sposob załatwiła okłamujac społeczenstwo ze w POLSCE BEDZIE DEMOKRACJA ! a zrobili pod siebie rzady żydo-autokratyczne !

Apel ! nie głosujcie na te mafijne partie PO PIS SLD PD PSL ! to mafia która jest zainteresowan utrzymania społeczenstwa w niewolnictwie i ciemnocie !!! bo takim ciemnym ludem łatwiej rzadzic i go okrdac w majestacie paraw kótre ta mafia sama sobie ustanowiła !

• Gość: Bernard Na kogo glosowac? IP: *.namao.albertacom.com 27.02.11, 09:41
          Hey ele,
          Podales liste tych na ktorych nie powinno sie glosowac..
          Logicznym byloby przedstawic alternatywe..
          Napisz, na kogo powinno sie glosowac..
        • wolfenstein3d Re: Korwin mikke 27.02.11, 11:38
          są przemilczane i ośmieszane bo robią z siebie głupków i tylko dlatego.

niech lepiej popracują nad własnym wizerunkiem i dobrym zachowaniu
          przykład mogą brać z leppera któremu się udało zasiąść w fotelu marszałka i objąć tekę wicepremiera i ministra rolnictwa.
          • Gość: ele do wolfenstein Re: Korwin mikke IP: *.aster.pl 27.02.11, 16:38

Wolstein ! ty sam w to co piszesz nie wierzysz ! własnie ze sa po za ukłedm mafijnym sa w
            bezwgledny sposób sekowani !!!! ty to wiesz !!! ja to wiem ! to daruj sobie te infantylne wstawki !
            Do żyd-chazarów ! kraj idzie szybkim krokiem do bankructwa !!!! i jak sie nic nie zmieni to
            juz nie długo rewolucja [ arabska ] zawita do Polski !!! i wolsten i bernard czy inny hiro !!!
            stracicie wszystko !!!! nie oszukujcie sie !! 53 % nie chodzi na wybory !! 12 % głosów oddało nie ważnych !! i nawet dwa dni wyborów nic nie zmieni zydzi i chazarzy !!!! czas oddac wasze przywileje !! NARÓD TEGO SIE DOMAGA !!! DEMOKRACJI ! A NIE ZYDOKRACJI !
            • Gość: hiro Re: Korwin mikke IP: *.kwidzyn.mm.pl 27.02.11, 17:14
              > juz nie długo rewolucja [ arabska ] zawita do Polski !!! i wolsten i bernard
              > czy inny hiro !!!
              wypierdajalaj pojebany debilu z tego forum!bo jak ja cie wypie... to będzie pozamiatane........;-)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
              • Gość: ele ! Re: Korwin mikke IP: *.aster.pl 27.02.11, 17:30
                co to poscik z 12 41 znikł ? nie szkodzi !! juz go wydrukowalem !
                • Gość: hiro Re: Korwin mikke IP: *.kwidzyn.mm.pl 27.02.11, 19:05
                  dla mnie jesteś psychiczną szmatą i drukuj sobie pedale co tam sobie chcesz!ostatnie odpo
            • wolfenstein3d twój post pokazuje że jesteś antysemitą 27.02.11, 18:15
              tu tylko o krok od faszyzmu.
              twój korwin ma bardzo zbliżone podglądy do hitlera.
        • Gość: nicelus Re: Korwin mikke IP: *.dip.t-dialin.net 27.02.11, 11:52
          ele ! napisał(a):

> Apel ! nie głosujcie na te mafijne partie PO PIS SLD PD PSL !

to na kogo?

przecież mietek nie żyje.

• Gość: ele do nicelusa WYBORY IP: *.aster.pl 27.02.11, 16:26
            Dzis tylko TOTALNY BOJKOT tych niedemokratycznych wyborów zydo-chazarskich !!! bo dzis idac na wybory legitymizujemy te łajdackie rzady zydo-chazrskie które od 21 lat nic innego nie robia tylko SPRZEDAJA !!! RUJNUJA !!!! NISZCZĄ !!! niczego nie budując !

PRECZ Z REZIMAMI ŻYDO-CHAZRSKIMI W POLSCE !!! TYLKO DEMOKRACJ URATUJE POLSKE
            • Gość: Bernard Re: WYBORY IP: *.namao.albertacom.com 27.02.11, 19:36
              Hey ele,
              No dobra...Wiemy kto to Zydzi: Fajna grupa fajnych ludzi ktorym znudzilo sie byc w dupe kopanym
              Ale do jasnej cholery kim sa ci "hazarzy"???
              Czy maja powiazania z grupami okreslanymi mianem: grzybiarzy, wedkarzy, slusarzy, garncarzy czy innych bednarzy..albo modelarzy????
              Wyjasnij prosze slowianski proroku..
              Tylko nie rob jaj...
              Jestes na tym forum przedstawicielem rasy Slowian wiec zachowuj sie odpowiednio...
            • Gość: nicelus Re: WYBORY IP: *.dip.t-dialin.net 27.02.11, 20:35
              ele do nicelusa napisał:

> Dzis tylko TOTALNY BOJKOT tych niedemokratycznych wyborów zydo-chazarskich !!!

i to wszystko? ....

• Gość: ele Apel ! Re: WYBORY IP: *.aster.pl 28.02.11, 08:19
                Żydzi ! chazarzy ! dosyć totalitarnego panstwa w waszym mafijnym wydanu !!! dosyc wyzysku Narodu !
                ŻADAMY ! WPROWADZENIA DEMOKRATYCZNYCH WYBORÓW ! [ jednomandatowe okregi ]

[ czy trudno wpisac słowo chazar w internecie ? co macie opuznienia umysłowe ? ]
                • Gość: Bernard Re: WYBORY IP: 199.19.221.* 28.02.11, 09:08
                  Hey ele,
                  Mnie guzik obchodzi co tak jakas encyklopedia pisze.. Na pewno tez jakas "zydo chuzarska" sekta...
                  Twoja interpretacja faktow wydaje sie bardziej interesujaca.. - prawie tworcza...
                  Nauczylem sie od pisowcow: to co uwzalem za biale okazuje sie czarne...
                  Nadawaj... Oswiec mnie...
                  PS. i jak sie poprawnie twoim zdaniem pisze "chuzarzy czy huzarzy"
                  Jak juz cos poznawac ...to w szczegolach.
                  I z wiarygodnego zrodla...
                  Beda jaja
                  • Gość: nicelus spuścizna kultu fallusa ... IP: *.dip.t-dialin.net 28.02.11, 11:27
                    Bernard napisał:

> Mnie guzik obchodzi co tak jakas encyklopedia pisze..

jeżeli cię nie obchodzi, to po co pytasz?

> i jak sie poprawnie twoim zdaniem pisze "chuzarzy czy huzarzy"

na początku koczownicze, później pół koczownicze plemie chazarów w okresie świetności opanowało dużą część azji i europy. w początkach bylo walecznym tureckim ludem czcicieli fallusa. wódz który się nie sprawdził był w makabryczny sposób mordowany jako pozbawiony boskich mocy. trudno się więc dziwić wodzowi zwanemu "łosiem", że postanowił tą niekorzystną dla siebie religię szamanów zmienić na jakąś inną. ponieważ na okolicznych terenach trafiały się gminy żydowskie i podróżowali żydowscy kupcy, więc pośród branych pod uwagę trzech religii wybór wodza padł na judaizm. dlatego zaprowadził judaizm wśród swoich współplemieńców. tyle faktów.

możesz uważać, że chazarowie i ich spuścizna, to problem żydowski, a nie polski, czy światowy, ale jeżeli już zabierasz głos w temacie chzarów, to powinieneś wiedzieć jak się poprawnie pisze nazwę tego ludu.

• Gość: login_t Re: spuścizna kultu fallusa ... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.02.11, 13:56
                      Gość portalu: nicelus napisał(a):

> postanowił tą niekorzystną dla siebie religię szamanów zmi
                      > enić na jakąś inną. ponieważ na okolicznych terenach trafiały się gminy żydowsk
                      > ie i podróżowali żydowscy kupcy, więc pośród branych pod uwagę trzech religii w
                      > ybór wodza padł na judaizm.

Oni się dłuższy czas wahali pomiędzy wyznaniami, podobnie zresztą jak później chanowie mongolscy.
                      Zapis chazarskich wahań, nazwany "dysputą", ukazał się pod tytułem "Słownik Chazarski"; całkiem interesująca rzecz, świadectwo mistyki i filozofii tego czasu, opisywanego przecież jako najciemniejsze wieki Europy.
                      No i, co ciekawe, znowu pokazuje, że poziom cywilizacyjny Europy Wschodniej był wyższy niż obecnych ziem polskich.

Fragmenty Słownika Chazarów zapodała swego czasu Literatura na świecie.
                      • Gość: nicelus Re: spuścizna kultu fallusa ... IP: *.dip.t-dialin.net 28.02.11, 16:07
                        login_t napisał:

> "Słownik Chazarski"

"ostrzeżenie dla wszystkich małych narodów, które są wystawione na tym świecie na naciski wielkich ideologii, religii i władztwa." (milorad pavic)

fantastyka naukowa, a dokładniej książka jest fantastyczna, ale nie aż taka naukowa jakie sprawia wrażenie. główny cel autora, aby sprawiała naukowe wrażenie, powiódł się fantastycznie.
                        :)

"wszystko co sprawia wrażenie realistycznie, jest wymyślone" (milorad pavic)

oto przykład:

"Według deklaracji Autora Słownik chazarski jest rekonstrukcją wydanego w Polsce w 1691 i zniszczonego przez Inkwizycję Lexicon Cosri. W obecnym polskim wydaniu książka powraca więc do miejsca swych narodzin."

recenzent dał się nabrać. akurat ten główny dokument książki jest wymyślony.

i odwrotnie. niektóre opisane prawdziwe fakty historyczne wydają się mało prawdopodobne, jak na przykład opisana wymiana listów z X wieku między chazarskim chanem i hiszpańskim kalifem.

• Gość: login_t Re: spuścizna kultu fallusa ... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.02.11, 16:31
                          No faktycznie, czytałem to wiele lat temu i mi się rozmyło...
                          • Gość: nicelus Re: spuścizna kultu fallusa ... IP: *.dip.t-dialin.net 01.03.11, 08:19
                            login_t napisał:

> No faktycznie, czytałem to wiele lat temu i mi się rozmyło...

rozważania którą religię przyjąć rzeczywiście były i z trzech wybrano judaizm.

wcześniej, mimo czarowników i mordów rytualnych na wodzach, w państwie chazarów żyli też wyznawcy judaizmu, chrześcijaństwa i islamu. kraj był uważany za tolerancyjny pod tym względem. jednak później odgórnie wybrano judaizm jako religię państwową i to nie tylko dla wyższych warstw społecznych, jak kiedyś błędnie uważano, ale jak wskazują najnowsze wykopaliska, również niższe warstwy były chowane w grobach na sposób wskazujący na judaizm.

• Gość: nicelus Re: spuścizna kultu fallusa ... IP: *.dip.t-dialin.net 28.02.11, 17:33
                        login_t napisał:

> No i, co ciekawe, znowu pokazuje, że poziom cywilizacyjny
                        > Europy Wschodniej był wyższy niż obecnych ziem polskich.

na dobrą sprawę, słowianie są tu stosunkowo krótko. na przykład nazwa geograficzna krainy bohemia pochodzi jeszcze od łacińskiego wyrazu boiohaemum co znaczy kraina bojów, a przecież bojowie sprowadzili się tam 26 wieków temu i od dawna nie ma tam bojów. po celtyckich bojach byli tam germanie, po germanach czesi, a w międzyczasie zimowali u czechów więksi od nich awarowie, zwani przez czechów "obrzy" i stąd słowiański wyraz "olbrzym". a teraz! gdy ktoś z mongolii przyjedzie do czech, to na czechów patrzy jak na olbrzymów. ale się narobiło...

• Gość: Bernard A ja tam czekam na ekspertyze ele... IP: *.namao.albertacom.com 28.02.11, 18:49
                          Hey,
                          wy sie mozecie wymadrzac, a ja wiem swoje..
                          Nikt tak nie zna innego czlowieka jak jego wrog...
                          I wiedza ele w temacie przewyzsza wasza..
                          Dla was Chazary i i ich zydowskie powiazania to odlegla historia tylko...
                          A ele wie lepiej..
                          Ele wie ze to nie historia a wspolczesnosc.. Zydo-chazary istnieja i dzialaja nie tylko dzisiaj na slowianskiej ziemi, ale dzialaja przeciwko niej...
                          Dzialaja tak skutecznie ze wladze przejeli praktycznie....
                          Przeoczyliscie ten oczywisty fakt..A ele nie...
                          Jesli nne bedziemy bronic tej ziemi slowian to gdzies na placu stanie kiedys monument ich wielkosci: Wielki ch-u-j!!!
                          I beda jaja
                          PS. Ideologia ele jest bardzo intrygujaca... kiedy zastanawiam sie nad tym co pisze to zaczynam czuc sie chyba tak jak czuc mogli sie arianie walczacy o czystosc swej rasy... Nawet wrog ten sam...
                          Az chce sie zlapac za linijke i glowy mierzyc...
                          he he he he
                          I to sa jaja
                        • e_werty Re: spuścizna kultu fallusa ... 28.02.11, 23:42
                          zwani przez czechów "obrzy" i stąd słowiański wyraz
                          ... "obrzyn" - w ręku obrzympały!
                          • Gość: ele ! Re: spuścizna kultu fallusa ... IP: *.aster.pl 01.03.11, 07:41
                            Żydzi ! Chazarzy ! po przeczytaniu waszych inteligentnych ! wysoce kulturalnych wypowiedzi
                            dochodze tylko do JEDNEGO WNIOSKU !! ze to są ciekawe interpretacje interesów Izraela !

Od siebie dodam ! jezeli wy zydo-chazarzy liczycie na mój konformizm !! to odpowiadam wam
                            NIE LICZCIE NA TO !

CHWAŁA SŁOWIANSZCZYZNIE !
                            • Gość: Bernard Re: spuścizna kultu fallusa ... IP: *.namao.albertacom.com 01.03.11, 17:32
                              hey ele,
                              Mysle, ze cos w tym musi byc..
                              Wczoraj pojechjalem do sklepu po "male " zakupy.. Mieszkam poza miastem wiec staram sie nie zapomniec o niczym - zrobilem sobie liste..
                              Mleko, sol, ogorki kiszone, maslo, wedliny, chleb ...i takie tam normalne rzeczy..
                              Chdzac w sklepie miedzy polkami zauwazylem cos co moze byc dowodem n twoja teze zodowskiej konspiracji.. Znalazlem sol... A na opakowaniu pisze "kosher salt"...Hmmm... pomyslalem sobie....
                              Znalazlem kiszone ogorki - na opakowaniu takze pisze "kosher"....To mnie juz na sekunde zatrzymalo... Popatrzylem w koszyk - polowa rzeczy - "kosher".....
                              PrzeypadeK. Nie, w/g slowianskiej ewangelii Ele...
                              To konspiracja..!!!
                              Zywnosc nam tym "kosherstwem" zatruli i slowianskosc w nas rozpuszczaja...
                              PS. Mam dla ele propozycje:
                              Zbierz takich jak ty stop to szalenstwo. Ruszcie do sklepow, zlokalizujcie wszystkie kosher produkty i wykupcie... Czym wiecej tym lepszy wynik bedzie...
                              Uratujecie slowian od tej trucizny!
                              Gdybyscie znalezc nie mogli powiadomcie. Ja do producentow zadzwonie by wiecej dostarczali!
                              A wy wykupujcie... Chroncie swiat...
                              Zniszczycie agentow Izraela nie dopuszczajac ich produktow na rynek... - wykupicie je zanim szkody narobia...
                              Mowie ci...to tych Zydow nauczy!!!
                              I beda jaja
                      • Gość: nicelus Re: spuścizna kultu fallusa ... IP: *.dip.t-dialin.net 01.03.11, 14:46
                        login_t napisał:

> Oni się dłuższy czas wahali pomiędzy wyznaniami,
                        > podobnie zresztą jak później chanowie mongolscy.

ciekawe czy ktoś już napisał powieść o tym jak bułgarzy zostali słowianami?

• Gość: Bernard Re: spuścizna kultu fallusa ... IP: *.namao.albertacom.com 01.03.11, 17:39
                          Hey nicelus,
                          Niemce to tez slowianie..
                          Nasz Lublin czy koszalin i ich Berlin slowianscy przodkowie zalozyli...
                          • Gość: nicelus niemcy to przeciwieństwo słowian. IP: *.dip.t-dialin.net 02.03.11, 01:05
                            Bernard napisał:

> Niemce to tez slowianie..

wyraz niemcy oznacza, że nie mówią tylko robią, wyraz słowianie oznacza słowa, słowa, słowa ...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka