maniara 18.04.11, 13:29 Ludziczki powiedzcie wy mi gdzie ja bidulka mogę naprawić laptopa w naszym miasteczku? Chociaż sprawdzić czy da się wogóle? Wczoraj jeszcze normalnie chodził a dzis rano próbuje włączyć i NIC:( Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
josner Re: Zepsuty laptop - pomocy 18.04.11, 13:43 Przy Sikorskiego między Parkiem 111, a Lukas Bankiem na I piętrze jest taki sklepik w którym gość naprawia lub próbuje naprawiać laptopy? Co padło? Acer? Jeśli tak, to sprawdź, czy działa ci ładowarka do laptopa. Odpowiedz Link Zgłoś
wolfenstein3d Re: Zepsuty laptop - pomocy 18.04.11, 16:55 prosid pogotowie komputerowe ul. Przemysłowa inkubator przedsiębiorczości 3 piętro Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bernard Re: Zepsuty laptop - pomocy IP: *.namao.albertacom.com 18.04.11, 17:36 Hey, Zespsul mi sie komputer.. Nie dziala.. Nie moge sprawdzic co sie stalo... W domu nie ma pradu... :):):):):) Jaja... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hiro kupić nowy! i nadal pisać ze starego IP: *.gorzow.mm.pl 18.04.11, 18:09 będzie w miasteczku dobrze...... Odpowiedz Link Zgłoś
danny_boy Re: Zepsuty laptop - pomocy 19.04.11, 02:00 > Wczoraj jeszcze normalnie chodził a dzis rano próbuje włączyć i NIC Teraz chodzi nienormalnie czy nie chodzi normalnie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bernard Re: Zepsuty laptop - na zapych go... IP: *.namao.albertacom.com 19.04.11, 06:01 Hey danny boy, Ja komputera nie potrafie naprawic.. Ale slyszalem, ze jak cos nie dziala...to na zapych trzeba... :):):):) Odpowiedz Link Zgłoś
e_werty Re: Zepsuty laptop - pomocy 19.04.11, 08:44 Wczoraj jeszcze normalnie chodził ... jak chodził to i odszedł... taka jest droga losu... Odpowiedz Link Zgłoś
danny_boy Re: Zepsuty laptop - pomocy 19.04.11, 11:09 > jak chodził to i odszedł. Chyba że trzymamy go krótko na smy…, tzn. na kablu. Odpowiedz Link Zgłoś
maniara Re: Zepsuty laptop - pomocy 10.05.11, 12:02 Sluchajcie byłam u tego pana co "próbuje naprawiać" laptopy ale on mojego nawet nie chciał spróbować:| bo nie miał tam czegoś do zrobienia "rebala" ?? Mówił że z HP tak często jest, ja mam HP Pavilion dv7. Poszłam do radkomu - też się poddali:( Aż tak beznajdzieny przypadek ze namawiali mnie na nowego - super... Odpowiedz Link Zgłoś
mkb_gorzow Re: Zepsuty laptop - pomocy 10.05.11, 18:07 ile ma lat laptop? czy jest sprawny zasilacz?? co próbowano z nim robić oprócz zachęcania do kupna nowego?? Odpowiedz Link Zgłoś
mkb_gorzow Re: Zepsuty laptop - pomocy 10.05.11, 18:09 a może ma jeszcze gwarancję?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dobromir Polecam tę firmę IP: *.icpnet.pl 11.05.11, 16:45 www.nps.pl Wprawdzie to na drugim końcu Polski, ale sprzęt od klienta odbiera (i przywozi z powrotem) kurier. Robią solidnie i tanio (w moim przypadku - 2 razy taniej niż w autoryzowanym serwisie). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wieszcz Re: Zepsuty laptop - pomocy IP: *.dynamic.chello.pl 10.05.11, 19:42 Wyslij go do Krakowa! Odpowiedz Link Zgłoś