Dodaj do ulubionych

Synowiec idzie do prokuratora. "Bo to Pańtak po...

21.05.11, 07:22
Podoba mi się postawa Synowca.
Obserwuj wątek
    • Gość: Zibi Re: Synowiec idzie do prokuratora. "Bo to Pańtak IP: *.gorzow.mm.pl 21.05.11, 11:45
      Taką politykę jaką uprawia nieomylny i zawsze niewinny prez. T . J. to należy się zgodzić z tezą wójta Deszczna p. Wójcickiego !!!.
      • Gość: Bernard Eskalacje...w imie czego? IP: 199.19.221.* 23.05.11, 06:24
        Hey Zibi,
        To wszystko bzdury..To wszystko durne gadanie ..
        Przeraza mnie to ze nie moze sie juz prawie nic zdarzyc bez wzajemnego oskarzania i ciagania po sadach... Jeden podaje drugiego, pierwszego podaje trzeci a tego kto do prokuratora poda??
        Wyglada na to ze sie powinno...
        Co chce Synowiec osiagnac te idiotyzmy rozkrecajac?
        PO ma byc nastepna partia straszakow?
        O to chodzi?
        Nie ma "on prywatnie".. Jest politykiem i wszystko co robi laczone bedzie z partia ktora reprezentuje...
        Komu lub czemu to ma sluzyc?
        Przy tych wszystkich wariatach Jedrzejczak jest aniolem!!!
        :)
        PS.
        Teraz nic tylko sie bac bo prawniczym batem jedynie lewica jeszcze nie macha...
        jak tak dalej pojdzie...to zaczna...
    • Gość: thebird Re: Synowiec idzie do prokuratora. "Bo to Pańtak IP: *.gorzow.mm.pl 21.05.11, 12:48
      Chłopaki powstanowili zaistniec w mediach .
      • Gość: nicelus synowiec przeciwdziała pieniactwu IP: *.dip.t-dialin.net 23.05.11, 16:08
        thebird napisał:

> Chłopaki powstanowili zaistniec w mediach .

między fałszywymi oskarżeniami z chęci rozgłosu i obywatelskim obowiązkiem nie ma znaku równości. synowiec zgłasza czyn zabroniony polegający na zawiadamianiu prokuratury o przestępstwie, przez osobę świadomą braku przestępstwa. postępowanie synowca jest godne pochwały, gdyż przeciwdziała pieniactwu.

• Gość: Bernard Pieniactwem w pieniactwo.. IP: *.namao.albertacom.com 23.05.11, 17:29
          Hey nicelus,
          Co ty wypisujesz?
          Przeciez kazde "doniesienie do prokuratury" zostalo zlozone z "obywatelskiego obowiazku", psia krew!!!
          A Surmacz co robi?
          Wszyscy uprawiajacy polityczne wyniszczanie przeciwnikow leca do prokuratury jako "zatroskani obywatele" ..
          Zaden z nich nie powie ze zlozyl "falszywe oskarzenia w checi rozglosu" i zniszczenia oponenta..
          Teraz Synowiec stosuje te sama metode.. - Ja pieniactwo pieniactwem wykoncze....
          Kazdy udaje ze dla "dobra kraju i poszanaowania prawa i sprawiedliwosci "..
          Czy ktos Synowca poda bowiem on kogos podal, poniewaz ten kogos podal?
          Od ludzi jak Synowiec mozna spodziewac sie nieco "wiecej"..
          Jak sie w polityce gow-nem obrzucaja to sie nie zwalcza tego dokladajac swoje...
          Teraz wszyscy ubabrani..
          Synowce, Surmacze i cala reszta wyglada jednakowo.
          Zadnej roznicy..
          Nikogo ""imntencje" nie obchodza - po porostu smierdzi...:)
          • Gość: nicelus nie ma żartów z zawiadamianiem IP: *.dip.t-dialin.net 23.05.11, 18:09
            Bernard napisał:

> Przeciez kazde "doniesienie do prokuratury" zostalo
            > zlozone z "obywatelskiego obowiazku", psia krew!!!

nie każde.

zawiadamianie policji, czy prokuratury o przestępstwie, wiedząc, że tego przestępstwa nie było, nie jest obywatelskim obowiązkiem, tylko czynem zabronionym. zgodnie z k.k. podlega karze. podobnie jak zawiadamianie pogotowia o wypadku wiedząc że go nie było, czy straży pożarnej o pożarze wiedząc, że go nie ma.

• Gość: nicelus zaistnieć czynem zabronionym? IP: *.dip.t-dialin.net 23.05.11, 18:26
        thebird napisał(a):

> Chłopaki powstanowili zaistniec w mediach .

podobny pomysł na zaistnienie w mediach mieli niedawno w sulęcinie. rozrzucili ludziom niebezpieczny odpad budowlany zawierający smołę.

• Gość: Bernard Re: zaistnieć czynem zabronionym? IP: *.namao.albertacom.com 24.05.11, 03:16
          Hey nicelus,
          Smola nie jest "materialem niebezpiecznym"...
          :):):)
          • Gość: nicelus Re: zaistnieć czynem zabronionym? IP: *.dip.t-dialin.net 24.05.11, 09:21
            Bernard napisał:

> Smola nie jest "materialem niebezpiecznym"...

nie umiesz nawet przeczytać? sam widzisz jaki głupi jesteś? napisałem, że smoła jest odpadem budowlanym niebezpiecznym, a nie materiałem.

smoła podobnie jak azbest jest silnie rakotwórcza i wszelkie odpady budowlane zawierające nawet niewielkie ilości smoły, czy azbestu muszą być unieszkodliwiane, bo są niebezpieczne. nie mogą być wysypywane na drogę.

• Gość: Bernard Re: zaistnieć czynem zabronionym? IP: *.namao.albertacom.com 24.05.11, 14:23
              Hey nicelus,
              Smola w zadnej postaci nie jest materialem "niebezpoiecznym".
              Nawet jako odpad budowlany...
              Moze byc "uciazliwym", ale nie niebezpiecznym...
              :)
              PS. I co ma smola z azbestem wspolnego?
              • Gość: nicelus Re: zaistnieć czynem zabronionym? IP: *.dip.t-dialin.net 24.05.11, 16:29
                Bernard napisał(a):

> Smola w zadnej postaci nie jest materialem "niebezpoiecznym".
                > Nawet jako odpad budowlany...
                > Moze byc "uciazliwym", ale nie niebezpiecznym...

smoła jest określona jako odpad "niebezpieczny" zarówno w polskich, jak i niemieckich przepisach. przyczyną tego są udokumentowane bardzo silne właściwości rakotwórcze smoły, a więc całkiem słusznie jest uznana za odpad "niebezpieczny" dla zdrowia.

> I co ma smola z azbestem wspolnego?

odpady zawierające smołę i odpady zawierające azbest są rakotwórcze i dlatego są uznane w polsce i niemczech za odpady "niebezpieczne" dla zdrowia.

• Gość: Bernard Re: zaistnieć czynem zabronionym? IP: *.namao.albertacom.com 25.05.11, 06:38
                  Hey nicelus,
                  PiS jest bardziej szkodliwy dla Polakow niz azbest...
                  O smole nie mowiac..
                  A ty kochasz to faszystowskie talatajstwo!!!
                  :(:(:L(:(
                  • Gość: nicelus Re: zaistnieć czynem zabronionym? IP: *.dip.t-dialin.net 26.05.11, 00:29
                    Bernard napisał:

> PiS jest bardziej szkodliwy dla Polakow niz azbest...

w powiecie sulęcińskim w ogóle nie ma pisu. powiatem rządzi po i sld. wszystkim kręci poseł bożena sławiak z po. starostą jest jej kumpel stanisław kubiak z po, a wicestarostą jest jej zięć dariusz ejhard z sld.

> O smole nie mowiac..

w ogóle trudno jest mówić o odpadach z ludźmi z gorzowa, jeżeli oni swoje odpady składują w lesie.

• Gość: Bernard Sulecinskie = Canada IP: *.namao.albertacom.com 26.05.11, 02:16
                      Hey nicelus,
                      Sulecinskie jest jak Canada...
                      Nie maja PiS!!!!
                      Ludzie wolni od totalitraryzmu, nierownosci, dyskryminacji, przesladowan, politycznych procesow....
                      Brawo Sulecin!!!
                      Bronic swojej wolnosci!
                      Gonic PiS i ich tube nicelusa niemieckiego!!!
                      Sulecin nadzieja Polski!!!
                      :):):):):):)
                      • Gość: nicelus Re: Sulecinskie = Canada IP: *.dip.t-dialin.net 26.05.11, 03:01
                        Bernard napisał:

> Sulecinskie jest jak Canada...

to w kanadzie też odpady niebezpieczne dla zdrowia wyrzuca się na ulice?

• Gość: Bernard Re: Sulecinskie = Canada IP: *.namao.albertacom.com 26.05.11, 03:31
                          Hey ni9celus,
                          Nienawidzisz Gorzow...
                          Nienawidzisz Sulecin..
                          kogoo jeszcze?
                          :(((
                      • Gość: nicelus Re: Sulecinskie = Canada IP: *.dip.t-dialin.net 26.05.11, 03:23
                        Bernard napisał:

> Ludzie wolni od totalitraryzmu, nierownosci, dyskryminacji,
                        > przesladowan, politycznych procesow....

żartujesz chyba?

• Gość: Bernard Re: Sulecinskie = Canada IP: *.namao.albertacom.com 26.05.11, 03:35
                          Hey nicelus,
                          Trudno tobie, pisowcowi uwierzyc..
                          Rozumiem...
                          Ja jednak Sulecinowi gratuluje..
                          Tak trzymac...
                          Wolnoscia jednostki mierzy sie wolnosc narodu.
          • Gość: nicelus Re: zaistnieć czynem zabronionym? IP: *.dip.t-dialin.net 24.05.11, 11:20
            Bernard napisał:

> Smola nie jest "materialem niebezpiecznym"...

smoła jest odpadem niebezpiecznym!

odpady niebezpieczne oznaczone są gwiazdką w katalogu odpadów.

asfalt z lepiszczem bitumicznym pochodzącym z przeróbki ropy naftowej nie jest niebezpieczny, nie posiada zapachu i może być nawet używany do kontaktu z żywnością.

natomiast smoła pochodzi z przeróbki węgla i posiada 10.000 razy więcej węglowodorów aromatycznych które śmierdzą i są silnie rakotwórcze. dlatego nawet mały dodatek smoły do asfaltu powoduje, że staje się on odpadem niebezpiecznym. odpad z asfaltu bitumicznego z domieszką smoły jest w europie oznaczony kodem 17 03 01 i w polskim katalogu posiada górny indeks "*" co zgodnie z § 3. 2. oznacza odpad "niebezpieczny", a w niemieckim katalogu posiada "*" w kolumnie "g" jak "gefährlich" (niebezpieczny).

nie uważasz że starosta powinien niebezpieczne odpady unieszkodliwiać w sposób prawem przewidziany, zamiast wyrzucać ludziom na wsi na drogę?

• Gość: Bernard Re: zaistnieć czynem zabronionym? IP: *.namao.albertacom.com 24.05.11, 14:32
              Hey nicelus,
              Z wszystkoiego mozna "bron" zrobic....
              Tak samo "niebezpieczny" jak smola jest olej jaki uzywamy w silnikach.. Na kazdym opakowaniu pisze by po zabrudzeniu nim np. rak natychmiast je umyc bowiem moze byc rakotworczy....
              A to niemieckie piwo ktore pijesz?
              A ideologia pisowska ktora wchlaniasz - to wszystko moze cie wykonczyc...
              he he he
              i to sa jaja
    • Gość: sędzia Re: Synowiec idzie do prokuratora. "Bo to Pańtak IP: *.play-internet.pl 21.05.11, 15:41
      Pieniactwo.
      • Gość: Bernard Stal Gorzow to piata kolumna... IP: *.namao.albertacom.com 21.05.11, 20:58
        Hey Synowiec....
        Opcja slaska...
        Opcja Deszczno...wska -
        Woda na mlyn germanskiemu..czemukolwiek..
        Slazacy to agenci szwabow a Stal Gorzow nie przez przypadek takie same kolory uzywa..
        Zamknac stadion u uzyc jako wiezienie dla kibicow - w koncu tez agenci...he he he he
        Konspiracja antypolska wokolo!!
        Niemce ida!!!
        Koniec swiata..
        Idiotow nie brakuje!!!
        A wspolny mianownik:
        Zamykac lewice..- Biedny facet ktorego jedyna wina jest to ze do SLD nalezy...
        Skad my to znamy???
        To nie sa jaja
        To jest Iran "made in Poland"
        • 1jasnowidz Bernardzie ! 21.05.11, 22:25
          Coraz gorzej z tobą! Zidiociałeś już cakowicie.Czytasz czasami to co napisałeś? Mam pytanie do ciebie.Czy kanadyjscy psychiatrzy naprawdę nie potrafią zdiagnozować twojego choróbska?
          • Gość: Bernard Przypadki? Nie sadze... IP: *.namao.albertacom.com 22.05.11, 02:08
            Hey jasnowidz...
            Ciekawym jest to, ze pojawiasz sie zawsze gdy "ostrzejsza" moja wypowiedz na temat dzialalnosci niejakiego Synowca sie na forum pojawi...
            Nigdy przed...ani po tym...
            Przypadek?
            Nie sadze...
            Zastanawiac sie jednak nie bede ...bo mam psy ktore kochaja grac w pilke....
            Mam pare hekrarow miejsca do grania w pilke z psami...
            Ty tymczasem usiadz, czekaj .... i jesli mozesz ...to mysl..
            :(:(:(:(
      • Gość: nicelus Re: Synowiec idzie do prokuratora. "Bo to Pańtak IP: *.dip.t-dialin.net 23.05.11, 16:01
        sędzia napisał(a):

> Pieniactwo.

pańtactwo.

• e_werty Re: Synowiec idzie do prokuratora. "Bo to Pańtak 23.05.11, 13:26
      Synowiec idzie do prokuratora

... a co? autko ukradli?
      czy na paliwo nie ma?
      • Gość: nicelus taki jest obywatelski obowiązek IP: *.dip.t-dialin.net 23.05.11, 15:52
        e_werty napisał:

> Synowiec idzie do prokuratora
        >
        > ... a co? autko ukradli?
        > czy na paliwo nie ma?

na ogół nie popieram platformy obywatelskiej, ale jeżeli któryś ma w stu procentach racje, to ma po prostu racje. taki jest obywatelski obowiązek i nie rozumiem po co ta cała dyskusja.

• Gość: Bernard Racja to pojecie wzgledne... IP: *.namao.albertacom.com 23.05.11, 17:39
          Hey nicelus,
          No to pisowcu masz przegrane..
          Jak sie Jarek dowie..po tobie.
          PS. A moze weszac koniec PiSu nowych idoli szukasz szukasz???
          I to sa jaja
      • Gość: Bernard Re: Synowiec idzie do prokuratora. IP: *.namao.albertacom.com 23.05.11, 18:04
        Hey werty,
        Przychodzi Synowiec do prokuratora.
        -Dzien dobry, ja z donosikiem...
        -To musi pan w kolejce za Surmaczem stanac...
        I to sa jaja
        he he he he he
    • Gość: nicelus test na apolityczność prokuratury IP: *.dip.t-dialin.net 23.05.11, 15:45
      blic napisał:

> Podoba mi się postawa Synowca.

jest to normalna obywatelska postawa.

pańtak, jako prawnik, doskonale wie, że warunkiem tego przestępstwa, zagrożonego od 10 do 25 lat więzienia, jest zorganizowane podejmowanie działań, a nie pojedynczy żart. nie wiem co mu odbiło, ale pańtak podjął świadomie i ewidentną próbę wykorzystania publicznej prokuratury do własnych prywatnych celów, do nadania rozgłosu swojej osobie i swoje partii. nie wiem dlaczego popełnia świadomie czyn zabroniony? czyżby miał aż tak dobre układy z prokuraturą?

ponieważ zawiadamianie prokuratury o przestępstwie, wiedząc że przestępstwa nie było, jest tu ewidentne, a że jest to czyn karalny, więc synowiec postąpił z obywatelskiego punktu widzenia jak najbardziej prawidłowo.

teraz jest test apolityczności prokuratury. niezawisła prokuratura powinna podjąć działania, aby osoba niewinna nie została ukarana, a osoba winna poniosła zasłużoną karę. zobaczymy co zrobi prokuratura.

• Gość: Bernard Re: test na apolityczność prokuratury IP: *.namao.albertacom.com 23.05.11, 17:59
        Hey nicelus,
        I w twoim oczywiscie mniemaniu prokuratura jest taka durna ze bez donosu Synowca nie dostrzeglaby bezzasadnosci oskarzenia....i walnela do kosza...?
        Przed sad faceta w trybie pilnym by postawili i na lata za kraty wsadzili by jednosc najjasniejszej uchronic...?
        Od tragedii dzielelo nas sekundy...
        Oto w ostatniej chwili Synowiec heroicznym wysilkiem wrzuca swoj kontra-donos ...ktory oddoniosl pierwszy donos..
        Niewinnosc uratowana..
        Zwyciestwo!
        Ludzie na ulicach szaleja , kobiety wzruszone placza ( a niektore pytaja czy ten bohater to kawaler...) Prokuratorzy kozaka tancza...
        Wielki dzien..
        A wiec to mozliwe..
        Mozna glupote druga glupota zniszczyc...
        Niech zyje rzeczpospolita prokuratorska!
        I to sa jaja
        • Gość: nicelus Re: test na apolityczność prokuratury IP: *.dip.t-dialin.net 24.05.11, 09:57
          Bernard napisał:

> I w twoim oczywiscie mniemaniu prokuratura jest taka durna
          > ze bez donosu Synowca nie dostrzeglaby bezzasadnosci oskarzenia....
          > i walnela do kosza...?

prokuratura nie jest durna i dlatego sama sobie nie przysparza niepotrzebnej roboty. nie psuje statystyki. dzięki doniesieniu synowca będzie się musiała tą sprawą zająć. synowiec to znakomity prawnik i wie co robi.

znaczy się wie w sprawach prawnych, bo do platformy niepotrzebnie się zapisał. widocznie takie czasy, że nie wystarcza być dobrym prawnikiem.

• Gość: Bernard Wspolny mianownik.... IP: *.namao.albertacom.com 24.05.11, 14:12
            hey nicelus,
            Popatrz na przynaleznosc partyjna trzech "zainteresowanych"...
            Kazdy w innej parti...
            A co ich "laczy"???
            Jaki jest wspolny mianownik?
            Prokuratura....
            Sprawy miasta, wojewodztwa czy kraju rozwiazuje sie przy pomocy prokuratorsko-sadowych atakow...
            To drazni...

A poza tym, fakt iz Synowiec jest dobrym prawnikiem nie oznacza ze jest dobrym politykiem... Wiele jego "krokow" moze wlasciwie swiadczyc...ze nie jest.
            • Gość: Bernard Przychodzi synowiec do prokuratora.. IP: *.namao.albertacom.com 25.05.11, 23:33
              Hey nicelus,
              Przychodzi Synowiec do prokuratora...
              "Szukam Surmacza, podobno tutaj jest"...
              Byl. Przyszed jeden raz za wiele. teraz jest w areszcie......
              "To ja juz sobie pojde"....
              he he he
              I to sa jaja
              • Gość: Bernard Re: Przychodzi Synowiec do prokuratora.. IP: *.namao.albertacom.com 26.05.11, 02:45
                Hey,
                Przychodzi Synowiec do prokuratora..
                "Mam donosik na Surmacza"...
                "Jesli przez proboszcza nie podpisany, to sie nie liczy"
                "To ja sobie pojde..."
                he he he he
                i to sa jaja
                • Gość: Bernard Re: Przychodzi Synowiec do prokuratora.. IP: *.namao.albertacom.com 26.05.11, 02:57
                  Hey,
                  Przychodzi Synowiec do prokuratora.
                  "Dzien dobry. Nazywam sie Synowiec...Chcialbym rozmawiac z prokuratorem..."
                  "Ja jestem prokuratorem. Nazywam sie Jedrzejczak. Tadeusz Jedrzejczak"
                  "To ja sobie pojde"....
                  he he he
                  I to sa jaja...
                  • Gość: nicelus Re: Przychodzi Synowiec do prokuratora.. IP: *.dip.t-dialin.net 26.05.11, 03:14
                    Bernard napisał:

> "Ja jestem prokuratorem. Nazywam sie Jedrzejczak. Tadeusz Jedrzejczak"

teraz zajął miejsce prokuratora? nie tak dawno zajął miejsce dla publiczności, ale sędzia grzecznie powiedział jemu gdzie jest jego miejsce.

prokurator nazywa się inaczej.

• Gość: Bernard Re: Przychodzi Synowiec do prokuratora.. IP: *.namao.albertacom.com 26.05.11, 03:36
                      hey nicelus,
                      Duren pisowski jestes..
                      :(
                      • Gość: Bernard Re: Przychodzi Synowiec do prokuratora.. IP: 199.19.221.* 26.05.11, 05:10
                        Hey,
                        Przychodzi Sybnowiec do prokuratora...
                        "Synowiec jestem i swoje prawa mam... - mowi"
                        Prokurator: Prosze kontybuowac...
                        "To ja sobie pojde"....
                        he he he
                        I to sa jaja
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka