Dodaj do ulubionych

Nowo otwarta Pizzeria Tomato!!

22.07.11, 18:49
Doszły mnie słuchy o nowo otwartej Pizzeri Tomato w Gorzowie Wielkopolskim przy ul .30 stycznia 14. Postanowiłem przejśc się zjeść i przyznam ze najlepsza pizza w mieście jaką jadłem. Czy ktoś już był? jadł?
Obserwuj wątek
    • wolfenstein3d kolejna pizza? 22.07.11, 21:08
      a moze coś nowego? zapiekanke bym zjadł albo hot doga dobrego (nie kebaba z parówką).
      • dachowiecgorzowski Re: kolejna pizza? 22.07.11, 22:48
        wolfenstein3d napisał:

> a moze coś nowego? zapiekanke bym zjadł albo hot doga dobrego (nie kebaba z par
        > ówką).

Ejże Wolfi! To u Ciebie w gminie też jest ul. 30 stycznia, a do tego pizzeria przy niej? Cóż za ciekawy zbieg okoliczności:)
        • wolfenstein3d Re: kolejna pizza? 23.07.11, 21:49
          > Ejże Wolfi! To u Ciebie w gminie też jest ul. 30 stycznia, a do tego pizzeria p
          > rzy niej? Cóż za ciekawy zbieg okoliczności:)

pizzeria jest. lepsza niż w gorzowie. i pizza za dychę. dobra duża. z sosem!

• dachowiecgorzowski Re: kolejna pizza? 23.07.11, 21:52
            wolfenstein3d napisał:

> pizzeria jest. lepsza niż w gorzowie. i pizza za dychę. dobra duża. z sosem!

No a co z tą ulicą 30 stycznia?:P
      • danny_boy Re: kolejna pizza? 23.07.11, 01:54
        >a moze coś nowego? zapiekanke bym zjadł albo hot doga
        z nowych rzeczy, to wyłącznie hamburger.
      • josner Re: kolejna pizza? 29.08.11, 14:02
        wolfenstein3d napisał:

> a moze coś nowego? zapiekanke bym zjadł albo hot doga dobrego (nie kebaba z parówką).

Spróbuj zapiekanki xxl za 9 zeta u "Szalonego Abdula" - róg Matejki/Kosynierów. Zapiekanka ma chyba z pół metra długości.
    • Gość: nocny nick Re: Nowo otwarta Pizzeria Tomato!! IP: *.kwidzyn.mm.pl 29.07.11, 01:27
      Mnie doszły słuchy że robisz dziecko tanią reklamę na forum. I uważaj, bo faktycznie ktoś z forum pójdzie sprawdzić co to za pizza. Jak będzie kiepska to na pizzerii nie zostawimy suchej nitki.
    • Gość: dev Re: Nowo otwarta Pizzeria Tomato!! IP: *.gorzow.mm.pl 29.08.11, 13:32
      byłem , sprawdziłem
      i wniosek jeden bardzo słabo ...
      myślałem że doświadczenie w branży ma przełożenie na
      jakość wyrobów , ale niestety bardzo słabo
      • josner Re: Nowo otwarta Pizzeria Tomato!! 29.08.11, 14:03
        Gość portalu: dev napisał(a):

> byłem , sprawdziłem
        > i wniosek jeden bardzo słabo ...
        > myślałem że doświadczenie w branży ma przełożenie na
        > jakość wyrobów , ale niestety bardzo słabo

Ciasto kiepskie? Smak/przyprawy? przypalona/czerstwa?
        • Gość: panmalarz Re: Nowo otwarta Pizzeria Tomato!! IP: *.dynamic.chello.pl 29.08.11, 14:49
          Trzeba płacić!
          • josner Re: Nowo otwarta Pizzeria Tomato!! 29.08.11, 15:25
            Gość portalu: panmalarz napisał(a):

> Trzeba płacić!

Też jestem zdziwiony :)

Kiedyś przeczytałem opinię jakiegoś internauty o telewizorze. Jako wadę telewizoru podał:
            zbiera się kurz...
            • Gość: micki Re: Nowo otwarta Pizzeria Tomato!! IP: *.gorzow.mm.pl 13.09.11, 16:13
              ja jadłem,i polecam a ktoś kto pisał,że niby słabo to niech idzie żryć do palerm..albo innej padaczki!Ja osobiście polecam,pizza na wypasie,nie żałują składników!!PZDR
    • Gość: makbyt Re: Nowo otwarta Pizzeria Tomato!! IP: *.play-internet.pl 08.01.12, 06:56
      byłam wczoraj przepyszna. polecam
    • Gość: gostek Re: Nowo otwarta Pizzeria Tomato!! IP: *.gorzow.mm.pl 11.01.12, 01:25

tobibobi112 napisał:

> Doszły mnie słuchy o nowo otwartej Pizzeri Tomato w Gorzowie Wielkopolskim przy
      > ul .30 stycznia 14. Postanowiłem przejśc się zjeść i przyznam ze najlepsza piz
      > za w mieście jaką jadłem. Czy ktoś już był

Byłem i trochę zjadłem. Więcej nie pójdę i nie polecam
      • Gość: Lubiąca Pizze Re: Nowo otwarta Pizzeria Tomato!! IP: *.gorzow.mm.pl 08.03.12, 14:57
        Pierwszy raz w Tomato jadłam pizzę jesienią 2011roku i od razu się zakochałam w tej o nazwie LUCA.
        Niby ostra ale bekon wspaniale niweluję te ostrość i dopełnia smak.
        Ciasto mięciutkie w środku, chrupiące brzegi, pachnące.
        Wspaniałe kompozycje smakowe innych: polecam "fantastica" i "primavera"
        Nie próbowałam jeszcze wszystkich bo ważyłabym chyba z tonę!
        Ale! Jak Bóg da to chętnie jeszcze popróbuję ;)
        Jedyną wadą naszych polskich pizzerii-co i tutaj zauważyłam jest brak włoskiego klimatu knajpy- ale to zależy od tego, uważam, ze my Polacy jesteśmy mniej radośni i bardzo wybredni, żeby nie powiedzieć ze zadzieramy nosa!
        A Włosi, zwłaszcza do jedzenia, mają mega radosny stosunek. Więcej się śmieją nie boją zbłaźnić, podśpiewują, w knajpach jest gwarno i wesoło.
        W naszych pizzeriach przeważnie smuty. MOgłoby się to zmienić ;)
        Polacy czy moglibyśmy wyluzować?
        Pozdrawiam!
        • wolfenstein3d ja bym chciał 08.03.12, 15:05
          żeby w gorzowie powstała jakaś restauracja z normalnym dobrym jedzeniem

a nie tylko pizzerie i macdonaldy
          • Gość: jona Re: ja bym chciał IP: *.access.telenet.be 08.03.12, 21:16
            @ lubiaca pizze-a ja bardzo dobra kuchnie sprobowalam (nie tylko pizze ale i pycha,lepsze jak we Wloszech calzone)we wloskiej knajpce nad Warta (Toscania???).I atmosfera tam byla super,ale to zalezy w jakim towarzystwie pojdziesz...A co do Wlochow to i w pracy i w BXL poznalam fantastycznych ludzi,ktorzy odradzali mi wyjazd w okresie letnim.Zjezdzilam cale Wlochy i.... bylam bardzo rozczarowana nacjonalizmem i megalomaniom wielu tubylcow
            wolfenstein nie wiem co dla ciebie jest normalnym jedzeniem,ale polecam i tobie moja ulubiona knajpke nad Warta.A gdzie w Gorzowie warto wybrac sie na chinszczyzne?
            • wolfenstein3d Re: ja bym chciał 09.03.12, 01:13
              >> A gdzie w Gorzowie warto wybrac sie na chinszczyzne?

do tpv
              • danny_boy Re: ja bym chciał 09.03.12, 09:06
                Daj ten tekst na swoją stronkę, dopisz jeszcze, że trzeba własnego psa zabrac.
                • crazysexicool Re: ja bym chciał 09.03.12, 20:15
                  ja tam nie bylam, ale za to bylam w restauracji Marinara (czy jakos tak) na bulwarze. Posiedziec tam mozna przy herbatce czy piwie, bo ladnie tam i milo, ale jesc nie radze. Steki wolowe nie smakuja jak wolowina (nie chcielismy wiedziec co to za mieso- balismy sie prawdy!!) salatka z owocami morza to po prostu salatka tunczykowa, ja jadlam rybe, ale zalowalam w sumie, nie byla zla, ale szalu tez nie bylo. Wole kebabownie na placu katedralnym i Lubudubu- choc poprzedni wystroj podobal mi sie bardziej :)
                  • Gość: jona Re: ja bym chciał IP: *.access.telenet.be 09.03.12, 20:38
                    tak ja tez lubie ten lokal-ma nazwe,cos na A (na placu katedralnym,obok Sniezki). Zawsze mila obsluga i bardzo dobre jedzenie,spore porcje,pyszna turecka herbata.Jedyny minus-czesto (bynajmniej kiedy ja zachodze) brakuje wolnych miejsc
    • Gość: pizzagorzow Re: Nowo otwarta Pizzeria Tomato!! IP: *.grakom.pl 12.08.20, 16:06
      potwierdzam bardzo fajne miejsce i dobre jedzenie. Poecam także Bistro KArmnik na Sikorskiego. Podobny klimat a dużym plusem jest możliwość zamawiania jedzenia i pizzy online z dostawą pod wskazany adres domowy.

pizza z dostawą w Gorzowie Wielkopolskim
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka