Dodaj do ulubionych

brak ciepłej wody - czy u was tez?

25.07.11, 22:51

nie ma ciepłej wody, podobno remont kotła w PEC do 28 lipca, 3 dni w zimnej wodzie, wkurzyłam się...
Obserwuj wątek
    • Gość: Pinokio Re: brak ciepłej wody - czy u was tez? IP: *.gorzow.mm.pl 25.07.11, 23:49
      Ja pierdo.. trzeba wprowadzić stan wyjątkowy nie ma żartów.
    • calama nie 26.07.11, 12:01
      mam ciepłą wodę
      ;)
      • Gość: mikka Re: nie IP: *.gorzow.mm.pl 26.07.11, 12:57
        to juz norma latem w gorzowie. co roku borykam sie z podobnym problemem. mieszkam na os. staszica i szlag mnie trafia bo w innych krajach konserwacje/remonty itp przeprowadza sie w godzinach nocnych kiedy zuzycie wody jest znikome. u nas zawsze jest inaczej....

garnki na gaz i jechane...;p
        • e_werty Re: nie 27.07.11, 12:02
          garnki na gaz i jechane

... a co z zacierem?
          produkcja musi iść...
          • Gość: login_t Re: nie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.07.11, 12:21
            e_werty napisał:

> ... a co z zacierem?

Uprzejmie proszę.
            • e_werty Re: nie 27.07.11, 12:29
              Litości...

... czego ty słuchasz?
              • Gość: nicelus Re: niebezpieczny odpad IP: *.dip.t-dialin.net 27.07.11, 12:52
                e_werty napisał:

> Litości...
                >
                > ... czego ty słuchasz?

jedni niebezpiecznych dla zdrowia ludzi odpadów nie chcą wąchać, aby nie dostać raka, a inni sami słuchają...

;)

• Gość: nnnn Re: brak ciepłej wody - czy u was tez? IP: *.gorzow.mm.pl 27.07.11, 11:51
      tak też brak
      • Gość: nicelus Re: brak ciepłej wody - czy u was tez? IP: *.dip.t-dialin.net 27.07.11, 11:57
        nnnn napisał(a):

> tak też brak

w kranach wody brak, a w warcie jest nadmiar. statystycznie nie jest więc źle.

• Gość: zspodprysznica Re: brak ciepłej wody - czy u was tez? IP: *.fbx.proxad.net 27.07.11, 18:14
      u mnie jest !!!!!!!!!!!!!!!!!!!
      • jeanette_2 Re: brak ciepłej wody - czy u was tez? 27.07.11, 21:14
        to ja teraz powiem tak, poniewaz z kranu z ciepla woda leci zimna, ale nie lodowata woda jak z zimnego kurka, biore prysznic w tej wodzie, nie w lodowatej. Nie bede przeciez kapac sie w garnku wody to nie wykonalne. Wielkiego gara z czasów glebokiej komuny do grzania wody nie mam. Lekko przez ten czas braku cieplej wody zuzyje 3 m szesc zimnej, za ktore administrator policzy mi jak za ciepla wode. Czuje sie oszukana i jestem zla.
        • Gość: filantrop Re: brak ciepłej wody - czy u was tez? IP: *.gorzow.mm.pl 27.07.11, 22:16
          a dlaczego policzy jak za ciepłą? Jeśli dobrze rozumiem, to z kurka na ciepłą leci zimna,tak? czy nie warto ograniczyć się do odkręcania kurka z zimną? W razie doskwierającej tęsknoty za ciepłą wodą, wal śmiało do mnie, możesz skorzystać z mojego prysznica, mam podgrzewacz przepływowy;)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka