jeanette_2 25.07.11, 22:51 nie ma ciepłej wody, podobno remont kotła w PEC do 28 lipca, 3 dni w zimnej wodzie, wkurzyłam się... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Pinokio Re: brak ciepłej wody - czy u was tez? IP: *.gorzow.mm.pl 25.07.11, 23:49 Ja pierdo.. trzeba wprowadzić stan wyjątkowy nie ma żartów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mikka Re: nie IP: *.gorzow.mm.pl 26.07.11, 12:57 to juz norma latem w gorzowie. co roku borykam sie z podobnym problemem. mieszkam na os. staszica i szlag mnie trafia bo w innych krajach konserwacje/remonty itp przeprowadza sie w godzinach nocnych kiedy zuzycie wody jest znikome. u nas zawsze jest inaczej.... garnki na gaz i jechane...;p Odpowiedz Link Zgłoś
e_werty Re: nie 27.07.11, 12:02 garnki na gaz i jechane ... a co z zacierem? produkcja musi iść... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: login_t Re: nie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.07.11, 12:21 e_werty napisał: > ... a co z zacierem? Uprzejmie proszę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nicelus Re: niebezpieczny odpad IP: *.dip.t-dialin.net 27.07.11, 12:52 e_werty napisał: > Litości... > > ... czego ty słuchasz? jedni niebezpiecznych dla zdrowia ludzi odpadów nie chcą wąchać, aby nie dostać raka, a inni sami słuchają... ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nnnn Re: brak ciepłej wody - czy u was tez? IP: *.gorzow.mm.pl 27.07.11, 11:51 tak też brak Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nicelus Re: brak ciepłej wody - czy u was tez? IP: *.dip.t-dialin.net 27.07.11, 11:57 nnnn napisał(a): > tak też brak w kranach wody brak, a w warcie jest nadmiar. statystycznie nie jest więc źle. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zspodprysznica Re: brak ciepłej wody - czy u was tez? IP: *.fbx.proxad.net 27.07.11, 18:14 u mnie jest !!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
jeanette_2 Re: brak ciepłej wody - czy u was tez? 27.07.11, 21:14 to ja teraz powiem tak, poniewaz z kranu z ciepla woda leci zimna, ale nie lodowata woda jak z zimnego kurka, biore prysznic w tej wodzie, nie w lodowatej. Nie bede przeciez kapac sie w garnku wody to nie wykonalne. Wielkiego gara z czasów glebokiej komuny do grzania wody nie mam. Lekko przez ten czas braku cieplej wody zuzyje 3 m szesc zimnej, za ktore administrator policzy mi jak za ciepla wode. Czuje sie oszukana i jestem zla. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: filantrop Re: brak ciepłej wody - czy u was tez? IP: *.gorzow.mm.pl 27.07.11, 22:16 a dlaczego policzy jak za ciepłą? Jeśli dobrze rozumiem, to z kurka na ciepłą leci zimna,tak? czy nie warto ograniczyć się do odkręcania kurka z zimną? W razie doskwierającej tęsknoty za ciepłą wodą, wal śmiało do mnie, możesz skorzystać z mojego prysznica, mam podgrzewacz przepływowy;) Odpowiedz Link Zgłoś