thebird2 01.09.11, 12:50 Tak przyzwoitemu człowiekowi odznaczenie wręcza sie dopiero teraz . Znam Żytkowskiego kiedy jeszcze nie myslano o działaniach podziemnych. Zawsze był i jest porządnym człowiekiem . Gratuluję ! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
thebird2 Re: Żytkowski odznaczony 02.09.11, 10:53 Prawica nie składa gratulacji ?Przecież to Wasz człowiek dostał odznaczenie . Solidarnośc Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: login_t Re: Żytkowski odznaczony IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.09.11, 11:01 Żytkowski by się zdziwił, że jest z prawicy. Jaki tam "wasz człowiek", skoro taki komuch jak Ty też go szanuje. Stachu znakomity, gratulacje. Nalezało Ci się, powinieneś dostać order wcześniej. Odpowiedz Link Zgłoś
thebird2 Re: Żytkowski odznaczony 03.09.11, 10:46 skoro taki komuch To o mnie? Dziecino co ty możesz mówić na ten temat . Wtedy to nosiłeś koszulę w zębach i boso za orkiestra biegałeś , a rodzice chodzili na pochody 1majowe. Jak zdarzyło się tobie być w wojsku to pewnie przysięgałeś na wiernośc ZSRR ,a świadectwa i dyplomy nie posiadają (tfu,ftfuuu) orła w koronie . Nostryfikowałeś ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maciek Re: Żytkowski odznaczony IP: *.gorzow.mm.pl 03.09.11, 10:53 On nie musi bo to związkowiec patriota który pozjadał wszystkie rozumy świata ( gość ma z kolesiami patent jak reszta ma żyć). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bernard Re: Żytkowski odznaczony IP: 199.19.221.* 03.09.11, 16:21 Hey Maciek, Zytkowskiemu nalezy pogratulowac zasluzonego wyroznienia... \\\\\Prawda jest, ze nie zawsze zgadzamy sie z pogladanmi tych ktorzy w zycie miasta i \polski wnosza jednak nieprzecietny wklad... \osobiste niechceci nie moga przyslonic prawdziwych osiagniec czlowieka.. Jaki mam poglad na pis wcale nie ukrywam - moim zdaniem po komunizmie to najwieksze niebezpieczenstwo ponownego zniewolenia narodu...\ Jednak wsrod pisowcow jest wielu tych ktorzy w uzyskanie niepodleglosci Polski wniesli ogromny wklad. To nie tylko mozna ale trzeba docenic... Problem z pisem w dzisiejszej |Polsce jest ten ic po latach okazalo sie ze walczac z komunizmem wcale nie chodzilo im o wolnosci i demokracje dla wszystkich bez wyjatku Polakow... Oni obalali komunizm stwarzajac miejsce na stworzenie polfaszystowsko-religijnego kraju w ktorym wzorem Iranu oparta na przekreconej ideologii religijnej, w imie Ojca I Syna i calej reszty za morde narod bylby do "zbawienia" prowadzony"... TAK ONI MAJA "RECEPTE" NA TWOJE I KAZDEGO POLAKA SZCZESCIE... Oni powiedza co jest dobre a co nie (juz mowia)... Oni powiedza co jest sluszne a co nie (juz mowia) Oni powiedza co jest moralne a co nie (juz mowia..... Oni powiedza kto wrog a kto przyjaciel...Juz mowia... I to nie sa jaja Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maciek Re: Żytkowski odznaczony IP: *.gorzow.mm.pl 03.09.11, 16:28 Benek ja pisałem o loginie a nie o Zytkowskim :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bernard Re: Żytkowski odznaczony IP: *.namao.albertacom.com 03.09.11, 18:47 Hey Maciek Kto to jest "login" i czemu o nim piszesz w temacie Zytkowskiego? :):):) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: *** Re: Żytkowski odznaczony IP: *.gorzow.mm.pl 10.09.11, 13:53 Bernard napisał(a): chłopie cos z Tobą nie tak, tu o Zytkowskim , a ty o PiS. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nicelus Re: Żytkowski odznaczony IP: *.dip.t-dialin.net 03.09.11, 13:35 thebird2 napisał: > Dziecino co ty możesz mówić na ten temat . gdy nie masz argumentów, odwołujesz się do swojego wieku, a przecież jeszcze nikt nie stał się mądrzejszy tylko z tego powodu że przez wiele lat był głupi. Odpowiedz Link Zgłoś
blic Re: Żytkowski odznaczony 04.09.11, 14:03 thebird2 napisał: > skoro taki komuch > To o mnie? Pewnie, miłośniku dialektyki antyimperialistycznej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bernard Re: Żytkowski odznaczony IP: *.namao.albertacom.com 08.09.11, 06:03 Hey, W moim jezyku znaczy o duzo.... Nie wiem ile w innych.. \Dla mnie Zytkowski to po prosto dobry chlopak... To taki chlopak ktorego za kumpla i sasiada chce sie miec... To tacy jak Zytkowiak powoduja, ze chce sie byc ...lepszym... Gorzow ma "swoich" z ktorych moze byc dumnym.. Zytkowiak jest jednym z nich i Bogu za takich nalezy dziekowac... :):):):):) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: login_t Re: Żytkowski odznaczony IP: 195.234.20.* 10.09.11, 18:34 thebird2 napisał: > ,a świadectwa i dyplomy nie posiadają (tfu,ftfuuu) orła w koronie . Nostryfiko > wałeś ? 2+2 w każdym systemie równa się zawsze cztery. Komuszki myślały inaczej, stąd kraj znalazł się w dupie. Nostryfikacja zbędna, chyba, że ktoś po WUMLU uczy dzieci historii. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nicelus Re: Żytkowski odznaczony IP: *.dip.t-dialin.net 03.09.11, 11:01 thebird2 napisał: > Tak przyzwoitemu człowiekowi odznaczenie wręcza sie dopiero teraz . " .... za zasługi dla rozwoju wolnych mediów i niezależnego dziennikarstwa." można dopiero teraz śmiało nagradzać, gdy okazały się one nie do końca skuteczne. Odpowiedz Link Zgłoś
klodawa1952 Re: Żytkowski odznaczony 03.09.11, 12:42 Gratulacje. Czlowiek twardy i takim zawdzieczamy uwolnienie sie z jarzma okupanta komunistycznego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: z Re: Żytkowski odznaczony IP: *.gorzow.mm.pl 03.09.11, 13:22 klodawa1952 napisał: > Gratulacje. Czlowiek twardy i takim zawdzieczamy uwolnienie sie z jarzma okupan > ta komunistycznego. A kto nas teraz uwolni z jarzma Watykanu ? Odpowiedz Link Zgłoś
e_werty Re: Żytkowski odznaczony 03.09.11, 14:05 A kto nas teraz uwolni z jarzma Watykanu ? ... Żydkowski? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jona Re: Żytkowski odznaczony IP: *.access.telenet.be 03.09.11, 20:11 no i tradycyjnie temat skopany... tu to normalne...a szkoda...Szkoda,ze tak pozno wyrozniono S,a i tu nie wolno zapomniec o Stasi, ktora od zawsze (w tamtych czasach, mam nadzieje,ze teraz tez) wspierala meza w jego dzialalnosci... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Hektor Re: Żytkowski odznaczony IP: *.gorzow.mm.pl 03.09.11, 22:34 Solidarność to wielka ściema! Tam wcale nie chodziło o politykę - tam chodziło o gospodarkę. A teraz podziękujcie opozycji solidarnościowej za biedę i bezrobocie. robotnicy wypinali dupę na zomowskie pały a działacze dziś wypinają pierś na ordery! To co jest dzisiaj nasze -Polskie?! Odpowiedz Link Zgłoś
blic Re: Żytkowski odznaczony 04.09.11, 14:06 Gość portalu: jona napisał(a): > nie wolno zapomniec o Stasi Przez chwilę zastanawiałem się czy Żytkowski przeskrobał coś w NRD. :)) Odpowiedz Link Zgłoś
klodawa1952 Re: Żytkowski odznaczony 04.09.11, 06:18 > A kto nas teraz uwolni z jarzma Watykanu Ty ! Przeskocz przez plot i .....uwolnij nas :) Odpowiedz Link Zgłoś
surma_bojowa Re: Żytkowski odznaczony 04.09.11, 10:40 klodawa1952 napisał: > > A kto nas teraz uwolni z jarzma Watykanu > Ty ! Przeskocz przez plot i .....uwolnij nas :) No, potrzebna byłaby jeszcze motorówka z MarWoju ;) Odpowiedz Link Zgłoś
e_werty Re: Żytkowski odznaczony 04.09.11, 10:56 potrzebna byłaby jeszcze motorówka z MarWoju ... a pieszo po wodzie nie łaska (pańska zreszta) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nicelus Re: Żytkowski odznaczony IP: *.dip.t-dialin.net 15.09.11, 07:50 e_werty napisał: > potrzebna byłaby jeszcze motorówka z MarWoju > > ... a pieszo po wodzie nie łaska (pańska zreszta) łaska pańska na pstrym koniu jedzie, a nie pieszo, czy w motorówce marwoju. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: migas Re: Żytkowski odznaczony IP: *.gorzow.mm.pl 04.09.11, 12:42 thebird2 napisał: Prawica nie składa gratulacji ?Przecież to Wasz człowiek dostał odznaczenie . Solidarnośc No to w końcu jak jest lewicowe postulaty a barwy wojenne prawicowe. Kupy się to nie trzyma Odpowiedz Link Zgłoś
e_zenek Re: Żytkowski odznaczony 04.09.11, 14:07 Kupy się to nie trzyma moze za rzadka? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: thebird Re: Żytkowski odznaczony IP: *.gorzow.mm.pl 07.09.11, 11:39 nie wolno zapomniec o Stasi, O Stasi zapomniałem jej tez kawałek odznaczenia sie nalezy . Może synowi tez bo ciagle twardo trwa w kawalerskim stanie .Drugi syn, niestety ,sie ożenił Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: thebird Re: Żytkowski odznaczony IP: *.gorzow.mm.pl 08.09.11, 10:30 To tacy jak Zytkowiak Benek co ty wypisujesz . Żytkowiak z Armii Czerwonej(naprawiał TV i tworzył wzmacniacze ) juz dawno nie żyje Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bernard Re: Żytkowski odznaczony IP: 199.19.221.* 10.09.11, 06:57 Hey thebird, Kopniak mi sie slusznie nalezy... Nie wiem skad to "przejezyczenie' przyszlo. ale zostalo ...zarejestrowane... Zytkowskiego (i ciebie) za blad przepradzam.. :):):):) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: thebird Re: Żytkowski odznaczony IP: *.gorzow.mm.pl 10.09.11, 09:09 Nie wiem skad Może naprawiałeś radio lampowe "Diora"? Odpowiedz Link Zgłoś
e_werty Re: Żytkowski odznaczony 10.09.11, 15:08 Może naprawiałeś radio lampowe ... dostal w "lampę" od kojota! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bernard Re: Żytkowski odznaczony IP: 199.19.221.* 11.09.11, 05:13 Hy thebird, Radio Diora mielismy w domu i bardzo chwalilismy.. \w/g zasad; \Jak sie nie ma co sie lubi....to sie kocha co sie ma... I to bylyn diorowe jaja/... :):):) Odpowiedz Link Zgłoś
gnomek Re: Żytkowski odznaczony 14.09.11, 23:55 Gratulacje! I wszystkiego najlepszego Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bernard Re: Żytkowski odznaczony IP: 199.19.221.* 15.09.11, 04:54 hey\ Zytkowski to dobry chlopak.. :):)):):) Odpowiedz Link Zgłoś