krysi-aaa3 04.09.11, 21:20 Czy orientujecie się gdzie w Gorzowie i najbliższej okolicy znajdują się komisy z meblami używanymi? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
wolfenstein3d Re: komis meblowy 04.09.11, 23:13 kiedyś w baczynie był (może jeszcze jest) Odpowiedz Link Zgłoś
wolfenstein3d Re: komis meblowy 04.09.11, 23:15 na ulicy wyszyńskiego kiedyś tapczan kupowałem. z lewej strony tej ulicy jadąć od kłodawy. taki zajazd w podwórko i tam plac i budynki gospodarcze. tam w piwnicy był. Odpowiedz Link Zgłoś
josner Re: komis meblowy 05.09.11, 14:16 Na Chopina na górce, na terenie byłej jednostki saperów. Od centrum Aleją Konstytucji, za stacją BP w prawo, wjazd na górę, skręt w prawo. Odpowiedz Link Zgłoś
e_werty Re: komis meblowy 05.09.11, 20:00 A jest w Gorzowie sklep z uzywana zywnościa? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: e__verty Re: komis meblowy IP: *.gorzow.mm.pl 05.09.11, 20:12 Kup sobie używaną prezerwatywę. Odpowiedz Link Zgłoś
josner Re: komis meblowy 06.09.11, 13:02 e_werty napisał: > A jest w Gorzowie sklep z uzywana zywnościa? Podam linka, będzie prościej www.pwik.gorzow.pl/oczyszczalnia/index.html Odpowiedz Link Zgłoś
e_werty Re: komis meblowy 06.09.11, 13:13 Podam linka, będzie prościej ... to supermarket... a jakieś osiedlowe sklepiki? Odpowiedz Link Zgłoś
josner Re: komis meblowy 06.09.11, 14:46 e_werty napisał: > ... to supermarket... a jakieś osiedlowe sklepiki? > To może coś takiego: www.toitoi.pl/ Z czymś takim możesz być sterem, żeglarzem i okrętem. Będziesz odpowiedzialny jedynie przed Bogiem i rodziną. Taki "sklepik" jest dobry na każdą okazję. Imieniny, komunie itd. Jak znalazł. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MAGDA Re: komis meblowy IP: *.gorzow.mm.pl 20.10.11, 19:33 Polecam ci komis meblowy na ul.Chopina 52 obok sądu rejonowego ,mają duży wybór i dobre ceny. Ja jestem zadowolona z zakupionej kanapy. Odpowiedz Link Zgłoś
e_werty Re: komis meblowy 20.10.11, 19:40 obok sądu rejonowego ,mają duży wybór i dobre ceny ... meble z konfiskaty komorniczej? czasami mozna siedziec na czymś na czym siedział nasz sąsiad... ... a teraz siedzi gdzies indziej... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasia Re: komis meblowy IP: 77.242.238.* 20.10.11, 21:41 Ja znam tylko komisy z nowymi meblami. Odpowiedz Link Zgłoś
danny_boy Re: komis meblowy 21.10.11, 08:04 Gość portalu: kasia napisał(a): > Ja znam tylko komisy z nowymi meblami. Czyli chodzi o normalne sklepy meblowe, które biorą towar od producentów w komis (poprawnie: w konsygnację). Odpowiedz Link Zgłoś