Dodaj do ulubionych

Hasła wyborcze

13.09.11, 10:36
Wyborco ! Przed pójściem do lokalu wyborczego skontaktuj sie z lekarzem lub farmaceutą , gdyż każde głosowanie na nr 1(PIS) lub na PO ,SLD,PSL zagraża twojemu życiu lub zdrowiu!

Obserwuj wątek
    • thebird2 Re: Hasła wyborcze 13.09.11, 10:42
      Głosuj bez obciachu spuść Jedynkę do piachu!
      • Gość: login_t Re: Hasła wyborcze IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.09.11, 16:36
        Obciach Uber Alles

rewident.salon24.pl/343319,niestety-swiat-zauwazyl-rostowskiego
        • thebird2 Re: Hasła wyborcze 20.09.11, 12:35
          A to kolejne hasło wyborcze przesyłane SMS
          Odchudźmy brzuchy biskupom -idź na wybory 9 października -
          powiadom znajomych .
          No to powiadomiłem
        • Gość: nicelus Re: Hasła wyborcze IP: *.dip.t-dialin.net 20.09.11, 13:40
          politycznie poprawne niemieckie gazety, które z polskich mediów cytują jedynie gazetę wyborczą i popierają jedynie słuszną platformę obywatelską z którą niemcy nie mają problemów, chyba uznały wypowiedź rostowskiego za nieprzetłumaczalną na język niemiecki, bo pisały jedynie, że "w ostrych słowach przestrzegał przed niebezpieczeństwem". natomiast pozostałe gazety sobie nieźle poużywały na rostowskim, a przy okazji i na polsce i europie. na polsce, że nie jest w strefie euro, a zabiera głos. oto kilka tytułów:

"w 10 lat jest wojna, powiedział minister."

"polska uważa wojnę przy załamaniu strefy euro za możliwą."

"kryzys długów - polski minister gospodarki ostrzega przed nową wojną w europie."

"troski: polska i eu oczekują wojny przy końcu euro."

• Gość: nicelus Re: Hasła wyborcze IP: *.dip.t-dialin.net 20.09.11, 14:16
      thebird2 napisał:

> Wyborco !

wybory berlinie były w niedzielę. teraz wybieram gdzie na urlop. na północy jeszcze nie byłem. zastanawiam się nad kakslauttanen. chyba by mi się podobało...

• pan_hrabia Re: Hasła wyborcze 20.09.11, 15:55
        Do urny!
        • pan_hrabia Re: Hasła wyborcze 20.09.11, 15:58
          Pora na senatora
          www.youtube.com/watch?v=hrhWsXEaYRI
          • Gość: nicelus Re: Hasła wyborcze IP: *.dip.t-dialin.net 20.09.11, 16:46
            dobre!... a ja już myślałem, że znów chodzi o semafora, który reguluje czas odjazdów pociągów.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka