Dodaj do ulubionych

Słowianka

26.09.11, 14:36
Witam wszystkich!
Zastanawia mnie w jakich godzinach jest najmniej ludzi na naszej wspaniałej Słowiance. Pytam, ponieważ chcę zacząć chodzić regularnie, a po ostatniej wizycie jestem zniesmaczona. Było pełno ludzi i dzieciaki wskakujące do basenu sportowego pomimo zakazu skakania. A zależy mi na solidnych treningach. Pozdrawiam :)
Obserwuj wątek
    • Gość: w3d Re: Słowianka IP: *.adsl.inetia.pl 26.09.11, 21:06
      www.slowianka.pl/wolne_tory_wt.html
      tu masz napisane.
      najlepiej nie chodzić w weekendy bo wtedy emeryci mają za darmo a oni szczają do basenu i robią kupę.
      • florka00 Re: Słowianka 26.09.11, 21:19
        Hehehe ;D weekendy już dawno odpadły ;D Widziałam co tam się dzieje ;D W grę wchodzi tylko pływanie w tygodniu. Rozpiskę widziałam, ale chodziło mi raczej o to kiedy w tych wolnych godzinach jest najmniej ludzi ;) Tak sobie już wywnioskowałam, że pewnie koło południa kiedy wszyscy w pracy lub w szkole, więc trzeba będzie sprawdzić niebawem. Mam nadzieję, że się nie mylę ;p
    • Gość: Ratownik Re: Słowianka IP: *.gorzow.mm.pl 26.09.11, 23:06
      w3d napisał
      najlepiej nie chodzić w weekendy bo wtedy emeryci mają za darmo a oni szczają do basenu i robią kupę.

Emeryci i renciści mają darmowe wejścia na 1 h tylko w niedzielę od 6.00 do 11.00 a

kupę to ty masz zamiast mózgu bo nikt normalny takich pierdół by nie wypisywał.

• florka00 Re: Słowianka 27.09.11, 10:35
        No przesadził, ale i tak w weekendy jest tam sajgon :p
      • wolfenstein3d Re: Słowianka 27.09.11, 22:13
        byłem 3x na słowiance

i za pierwszym czy drugim razem, w basenie dla dzieciaczków pływała kupa.

później była afera z jakimiś bakteriami koli czy czymś tam.
        a jeszcze były szkoły pływania dla niemowlaków i one też trąbiły do basenu.

kiedyś nie wiedziałem po co oni tyle chloru tam ładują do tej wody to teraz już wiem.
        • Gość: stary zgred Re: Słowianka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.09.11, 20:39
          wolfenstein3d napisał:

> byłem 3x na słowiance
          >
          > i za pierwszym czy drugim razem, w basenie dla dzieciaczków pływała kupa.

Proponuję skorzystać z nieco większego basenu :)
      • wolfenstein3d Re: Słowianka 27.09.11, 22:20
        >>Emeryci i renciści mają darmowe wejścia na 1 h tylko w niedzielę od 6.00 do 11.00 a

a dlatego w tych, bo chyba później spuszczają i wymieniają wodę. tak się domyślam.
        Swego czasu chodziłem na basen odkryty stilonowski i tam było tak że w środku zimy mroźno, a na wejściu sprawdzali czy ktoś jest suchy jak tak to kazali się wracać i pod prysznic żeby wody nie zabrudzić.
        i szedłeś pod ten prysznic i zimą mróz, w takim długim korytarzu sie szło ociekając wodą a później na dwór -10 na dworze a od razu wskakujesz to jest głębizna. Ja wtedy jeszcze nie umiałem pływać to pobiegłem na sam koniec telepiąc się z zimna i buch do basenu. A tam nalali przypadkowo powyżej ostatniego poziomu i bulbul na dno. odbiłem się od dna i wskoczyłęm do góry na stopień. Później zawołałem brata zeby mi podał deseczkę styropianową. Woda bulgotała i od dołu była podgrzewana super na odkrytym dworze zimą się kąpać w podgrzewanej wodzie.

Ciekawe czy ten basen jeszcze funcjonuje i ile kosztują bilety.
        Bo na łaźni była hu**nia. pakowali po 4 do jednej kabiny i z obcymi trzeba było gacie przebierać w ręczniku a tam 1m2 warunki fatalne.
        Ale i tak fajna sprawa z tymi basenami.

Na słowiankę może bym chodził gdyby było taniej, tak z 8zł za wejście. to by się opłacało.
        • florka00 Re: Słowianka 28.09.11, 22:00
          Wiesz, no może maluszkom się zdarza walnąć do wody, ale ja nie chcę się kąpać w brodziku, a w pływać w sportowym :p W każdym razie ilość chloru jaką aplikują do tej wody z pewnością zabija bakterie. Myślę, że po ostatniej aferze z bakteriami coli dbają o warunki... Zastanawiałam się też nad Gracją, ale tam jest strasznie mały basen...
          Pamiętam też łaźnię miejską i odkryty basen, ale z tego co wiem ten odkryty już nie funkcjonuje od kilku lat, a teren popadł w ruinę...
        • danny_boy Re: Słowianka 04.10.11, 00:52
          > Ciekawe czy ten basen jeszcze funcjonuje i ile kosztują bilety.
          6,50 dorośli i 4,50 ulgowy. Od 9 rano do 22:30, zimą od 11 do 19.
    • Gość: doradca treningowy Re: Słowianka IP: *.dynamic.chello.pl 28.09.11, 22:18
      chcę zacząć chodzić regularnie to kup se kijki!
      • florka00 Re: Słowianka 28.09.11, 22:56
        aleś dowcipny........ :p
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka