Dodaj do ulubionych

AFERA BUDOWLANA-nasz prezydencik

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.05.04, 12:42
czy to prawda ,że jedrzejczak miał być aresztowany i dlatego próbowano
odwołać prokuratora?
Obserwuj wątek
    • aborys Re: AFERA BUDOWLANA-nasz prezydencik 26.05.04, 13:28
      Gość portalu: ŚLEDCZY napisał(a):

> czy to prawda ,że jedrzejczak miał być aresztowany i dlatego próbowano
      > odwołać prokuratora?
      Nieprawda.
      Ale mieli go porwać kosmici, tyle że porwali przez pomyłkę jakiegoś
      bezrobotnego z Klewek.

Główny Kosmita musiał się podać do dymisji.
      I jego 17 głów też.
    • agis10 Re: AFERA BUDOWLANA-nasz prezydencik 26.05.04, 13:35
      Jak większość, nie wiem do końca, co dzieje się z śledztwem w sprawie afery
      budowlanej w Gorzowie. Powiem jednak jakie to plotki?, pogloski? usłyszałem już
      z kilku ust w ostatnim czasie. Podobno aresztowanie faktycznie groziło
      prezydentowi i jeszcze jednej osobie ze szczytów gorzowskiej władzy, jednak
      wizyta grubej ryby z Warszawy w randze generała, zapobiegła skandalowi.
      Zakończyło? się to odstapieniem od aresztowań, zwolnieniem z aresztu głównego
      podejrzanego z przykazaniem, by przestał kłapać dziobem i próbą odwołania
      prokuratora który ośmielił się czepiać nietykalnych.
      W tych plotkach musi byc ziarno prawdy, ponieważ ostatnia obszerna informacja
      prasowa o tej sprawie, już sprzed miesiąca, mówiła o tym, że w sprawę są
      umoczeni wysocy urzędnicy gorzowscy i prokuratura przesłucha ich w ciągu kilku
      dni po tym, kiedy ustali w jakim charakterze mają być przesłuchani. Była to
      ostatnia konkretna informacja ze śledztwa. Pózniej prasa nabrała wody w usta.
      Czyżby zabiegi wokół zatuszowania sprawy nabrały przyśpieszenia?...
      • Gość: Tropiciel Re: AFERA BUDOWLANA-nasz prezydencik IP: *.gorzow.mm.pl 26.05.04, 16:16
        Agis 10, myślę że garść odpowiedzi na twoje pytania, mozna wyczytać w ostatnim
        numerze ,,Ziemi Gorzowskiej''. Przez pewien czas nie czytałem tej gazety, bo
        była jakaś taka miałka, ale ostatnio coś tam sie wyraxnie zmieniło. Ten główny
        aresztowany wyszedl, bo podkablował innych umoczonych w tej sprawie. Jest tam
        rowniez dość interesujący wywiad z prokuratorem, który nakazał oddać sprawe do
        Szczecina. Nasz prezydencik? Chyba też go sięgną, tak jak tego w Piotrkowie.
      • Gość: = Re: AFERA BUDOWLANA-nasz prezydencik IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.05.04, 23:04
        to interesujace
    • redcloud Re: AFERA BUDOWLANA-nasz prezydencik 26.05.04, 19:17
      Ruch nalezy do ministra sprawiedliwosci - uzna wniosek o zwolnienie prokuratora
      czy nie? Trzy razy sie zastanowi (Starachowice, Opole, Piotrków) Moze dla
      sciemy nie zwolni, postawi prokuratorowi warunek - kamienny jezyk, a w
      Szczecinie nada sprawie „odpowiedni” bieg. Karkolomne ale mozliwe... prokurator
      nadal pozostanie niezlomny, a prezydent wolny.
      Howgh
      • Gość: XXX Re: AFERA BUDOWLANA-nasz prezydencik IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.05.04, 22:35
        Czołem maglowi konspiranci.... A jedna baba drugiej babie.... Czy to prawda
        że ... grabie? Bo ja słyszałem że grabiezcy krążyli na orbicie.... sąsiadka
        widziała niezbicie że sie swieciło u Niego w nocy... musiał knuć przeciwko....
        bo inaczej nie byłoby zimno tak długo.... To coś znaczy... zobaczycie truskawek
        w tym roku nie będzie.... a na stołku prezydenta czarne zasiedzie.... i karać
        będzie....
    • Gość: Ragnar Re: AFERA BUDOWLANA-nasz prezydencik IP: *.gorzow.mm.pl 27.05.04, 10:09
      Przydało by się przydało przewietrzyć trochę magistrat i urząd wojewódzki
      (szczególnie 2 piętro). CZUĆ KORUPCJĄ.Ponoć wojwoda na zwolnieniu lekarskim?
      • Gość: Filip Re: AFERA BUDOWLANA-nasz prezydencik IP: *.gorzow.mm.pl 27.05.04, 16:33
        Ja proponuję masowe zwolnienia z magla. Tam to dopiero korupcja......
        A wszystko na zasadzie: podobno, słyszałem plotki.....
        • Gość: AQQU Re: AFERA BUDOWLANA-nasz prezydencik IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.05.04, 16:41
          Jednym slowem - SY-FORUM
          • Gość: jurysta Bagatelka ? IP: *.euv-frankfurt-o.de 27.05.04, 16:56
            Fajna jest ta dyskusja !

Z jednej strony ci "co wiedzą" a z drugiej "ci co bagatelizują".

Jednak prezydencik (jak go nazwaliście) ma jednak coś za uszami. Za dużo
            nerwowych ruchów, także tu na forum. Za prokuratora Witkowskiego trzymajmy
            jednak kciuki. Na pewno chłop nie zwariował jak próbuje się tu i ówdzie mówić.
            • Gość: AMS Re: Bagatelka ? IP: *.air.net.pl / 80.50.10.* 27.05.04, 17:06
              zwariowac to nie zwariowal ale byc moze chcial sie wybic na wiadomej sprawie i
              po prostu przesadzil w srodkach,zreszta co za roznica skoro szczecin sie juz
              tym zajmuje.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka