Dodaj do ulubionych

Unia Wolności wraca do gry

IP: *.gorzow.mm.pl 01.06.04, 20:46
Unia Wolności - szczury = Platforma Obywatelska... można snuć wniosek, że
jeżeli Platforma Obywatelska = Rokita a Rokita = Unia Wolności (bez szczurów)
to Unia Wolności = takie samo gówno w sejmie jak teraz... więc nie łudźmy
się, że coś ma być lepiej... bardziej chodzi o "wadzę" i "koryto... jak i ich
adwersarzom spod znaku Borowskiego (szczury)i tym co są przy "wadzy" i
korycie... ale uwaga do koryta i "wadzy" pchają się Lepperowcy...!!! No a do
parlamenty europejskiego pchają się też obłudnicy wszechczasów Laga Rodzin...
chodzi o szmal za diety bo byli przeciw... W SUMIE TO WIELKIE SZAMBO...
pchają się emeryci (też byli przeciw)... ciekawe o co będą walczyć...
pierwsza grupa inwalidzka na start do unijnych apanaży... bo jak zwykle tylko
o to chodzi...
podpis
Myślący Bardzo Pokrętnie Obywatel RP
Robiony w Bambuko OD Czasu Swoich Narodzin
P.S.
Trzeba na Madagaskar.
Obserwuj wątek
    • Gość: Robin Re: Unia Wolności wraca do gry IP: 213.77.60.* 02.06.04, 08:31
      Ty chłopie wyjedź naprawdę na Madagaskar.
      Jak czytam Twoje wypociny to nie dziwię się, że byłeś robiony całe zycie w
      bambuko. A wszystko jeszcze przed Tobą.
      • Gość: Obserwator Re: Unia Wolności wraca do gry IP: *.gorzow.mm.pl 02.06.04, 20:06
        Nie jestem politykiem... a raczej z niesmaczonym obywatelem... widocznie
        należysz do tej bandy złodziei... i jest ci na rękę aby wszyscy wyjechali z
        tego kraju... miałbyś wtedy okazję kraśc już całkiem bezkarnie... politycy to
        złodzieje.. jak masz czas to jedź na wycieczkę po obrzeżach Gorzowa, zobaczysz
        jak zyją i mieszkają politycy... zastanow się nad tym.. kraj upada ... a ty
        jesteś kolejnym naiwnym nabieranym na słówka... jakoś nie widzę tego, że taki
        rokita, borowski, lepper czy kamiński czy jakiś z ligi coś zrobi dla tego
        kraju...oni robią dla SIEBIE i tylko wyłącznie dla siebie... a patriotyzm na
        tym nie polega... nie polega też na robieniu dobrze dla swoich kolegów
        partyjnych... pomyśl do jakiej grupy należysz...ale ty i tak masz to gdzieś ...
        bo pewno jakiś koleś da ci stanowisko albo obiecał ci piwo...
    • Gość: Ragnar Re: Unia Wolności wraca do gry IP: *.gorzow.mm.pl 02.06.04, 10:22
      Chłopie wyjazd konieczy i to szybko, najlepiej na madagaskar. Na wyspie
      dostaniesz od życie to co ci się należy "PORZĄDNEGO KOPA W DUPĘ".
      • Gość: Obserwator Re: Unia Wolności wraca do gry IP: *.gorzow.mm.pl 02.06.04, 20:09
        Chiałbyś mieć tą przyjemność... widocznie dobrze się ci kradnie a prawda kole w
        oczy.... ja zapierdalam na kawalek chleba... i staram się wykształcić swoje
        dzieci aby wyjechały z tego kraju... bo kraj opanowali tacy jak ty złodzieje...
        żadna partia mi niczego nie dała... w niczym nie pomogła...a jedynie każda z
        nich stara się mnie okraść.
    • Gość: xyz Re: Unia Wolności wraca do gry IP: *.w3cache.pl / *.pl 02.06.04, 12:02
      ty rzeczywiście jesteś pokręcony.. :))
      • Gość: Obserwator Re: Unia Wolności wraca do gry IP: *.gorzow.mm.pl 02.06.04, 20:13
        oczywiście... bo od kiedy normalnie pracujący facet nie może zarobić na
        rodzinę... oznacza to, że jest okradany przez politykow... bo ja siebie nie
        okradam... dopłacam do polityków (wybory) dopłacam do diet... dopłacam do
        wszystkiego czym szczycą się politycy...i nikt mnie kurwa nie pyta czy ja tego
        chcę... za to muszę oglądać posrane spektakle telewizyjne w postaci obrad z
        sejmu... słuchać radia, gdzie zachłystują się tym co kto komu powiedział...
        jadąć do pracy muszę oglądać bilbordy z uśmiechnietymi mordami...w okularkach
        bez okularkow...gdzie każda morda jest tak samo obłudna... i kłamliwa...
        • Gość: Robin Re: Unia Wolności wraca do gry IP: 213.77.60.* 03.06.04, 08:31
          Już mam wszyscy są żli od lewa do prawa. Jedyny święty to nasz drogi Obserwator.
          OBSERWAROR NA PREZYDENTA!!!!!!!
          • Gość: Obserwator Re: Unia Wolności wraca do gry IP: *.gorzow.mm.pl 03.06.04, 21:08
            A pewnie... ale mi się nie chce...
            • Gość: XXX Re: Unia Wolności wraca do gry IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.06.04, 22:04
              Calkowicie sie zgadzam z opinimi Obserwatora.... nie będę się po nim
              powtarzał... ale podpisuję sie pod jego opiniami na temat wszelkiej
              maści "politykierow"
              P.S. Z prezydentem bym nie przesadzał... :-)
              • Gość: Robin Re: Unia Wolności wraca do gry IP: 213.77.60.* 04.06.04, 10:13
                Najprościej jest panowie klikać w klawiaturę i narzekać. Może byście ruszyli
                tyłki i sprubowali coś zrobić. Co to już was przerasta łatwiej ponarzekać,
                prawda?
                • Gość: XXX Re: Unia Wolności wraca do gry IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.06.04, 14:49
                  "...sprubowali coś zrobić..."

a zwłaszcza z tym coś zrób - nawet bez prób, od razu....
                  • betti_1 Re: Unia Wolności wraca do gry 04.06.04, 15:05
                    oj podoba mi się ten post, nawet bardzo :)
    • Gość: jako11 Do obserwatora IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.06.04, 18:52
      Masz rację, że pracujesz na swoje dzieci i chcesz je wykształcić. Masz rację,
      że wiekszość polityków ro politykierzy. Nie masz racji, że nie jesteś niewinny.
      Czy ty i tobie podobni głoswowałeś? Jeżeli nie to ci dobrze. jeżeli tak to ie
      trzeba było słuchać tych co mówili, że jak zechcą to będą rosły gruszki na
      wierzbie. A nie daj Bóg iść teraz i zagłosować za TPPR - Samoobrona. Dla
      przypomnienia TPPR to Towarzystwo Przyjaźni Polsko Radzieckiej. Jak zobaczysz
      co ludzie poszczególnych partii zrobili i ich odrzucisz to i tak zostanie ci
      Unia Wolności - patrz Unia Demokratyczna. Szkoda tylko, że nie ma tam już
      Mazowieckiego czy Kuronia. Pozdrawiam. Pisz co myślisz nie przejmuj się tymi co
      cię os...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka