aborys 03.06.04, 12:07 Szacunek i Miłość! Tolerancja i Szlachetny Spór! Piękno Języka i Rozbudowane Zdania! Interesujące poglądy i polemiki! Od dzisiaj. Od tego postu. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: OOOOOO!!! Re: Pokój i Dobro! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.06.04, 15:50 Pogorszyło Ci się???? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rabarbara Re: Pokój i Dobro! IP: *.gorzow.mm.pl 20.06.04, 15:08 Rodzice mnie wychowali w kulturze gdzie te dwa słowa są bardzo warzne i panuje u nas pokuj i dobro rodzinne Odpowiedz Link Zgłoś
bes-t Re: Pokój i Dobro! 03.06.04, 20:33 aborys napisał: > Szacunek i Miłość! > Tolerancja i Szlachetny Spór! > Piękno Języka i Rozbudowane Zdania! > Interesujące poglądy i polemiki! > > Od dzisiaj. > Od tego postu. No! nie przesadzajmy z tą samokrytyką! Do dzisiaj, do tego postu, nie było przecież tak źle... Odpowiedz Link Zgłoś
marek_p Re: Pokój i Dobro! 11.06.04, 00:22 bes-t napisał: > No! nie przesadzajmy z tą samokrytyką! Do dzisiaj, do tego postu, nie było > przecież tak źle... No jak kiedyś jeszcze Ci się chciało pisać, to faktycznie źle nie było. Teraz kilka niezwykle niesympatycznych wątków sprawiło, że niewielu chce się udzielać. Odpowiedz Link Zgłoś
marek_p Re: Pokój i Dobro! 11.06.04, 00:27 Seb, Ty jako jeden z najdzielniejszych weteranów forum powinieneś wygenerować z siebie obrobinę sił na "Pokój i Dobro" i te inne rzeczy co je Borys wyliczyć zechciał. No widzisz, ja trochę wygenerowałem i jeszcze wygeneruję, chyba, że mu turbina wysiądzie :) Spać idę. Pozdrowionka dla sympatycznej brygady, co to niby jej już nie ma. Odpowiedz Link Zgłoś