stachu1999 29.01.12, 23:32 Niech ktoś mi poleci najlepsze strony, z jakich mogę ściągać filmy. Torrenty.org działa bardzo wolno, jeden film ściągam ponad tydzień. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Bernard Re: Filmy z internetu IP: *.namao.albertacom.com 30.01.12, 03:37 Hey stachu, Oczywiscie placic za ogladanie nie chcesz.. Zaloze sie ze protestujesz przeciwko ACTA!! Zlodzieje juz tacy sa.... :):):):) Odpowiedz Link Zgłoś
wolfenstein3d Re: Filmy z internetu 30.01.12, 15:09 a ty złodzieju policz dolary i idź do sklepu kupić chleb. a jak ci coś zostanie to kup legalny film. Odpowiedz Link Zgłoś
wolfenstein3d Re: Filmy z internetu 30.01.12, 15:07 po co ściągać? lepiej oglądać online wpisujesz w gogole tytuł filmu z dopiskiem "online" i próbujesz po kolei któreś linki po połowie filmu wyskakuje ci info że jak zapłacisz to możesz oglądać dalej to wtedy rozłączasz internet i włączasz ponownie żeby ci nadał nowy ip, i czyścisz w przeglądarce cookies i historię odświeżasz stronę, ustawiasz na połowie filmu wskaźik i oglądasz dalej a wszystko to za darmo bez płacenia i ściągania z internetu najlepsyz portal to kino.pecetowiec.pl fajny film tam ostatnio widziałem: www.kino.pecetowiec.pl/video/17262/Miss-Bala--2011--Napisy trzeba klikać 3-ci czy 4-ty link działa embed.novamov.com/embed.php?width=600&height=480&v=9f4vmcnq5pspz&px=1 Odpowiedz Link Zgłoś
e_werty Re: Filmy z internetu 30.01.12, 15:37 po co ściągać? lepiej ... iśc do ludzi. Sam tworzysz sytuacje prawdziwe a nie wyreżyserowane przez jakiegos magika od efektów specjalnych, bo do nich sprawadza sie dzisiejsza kinematografia. Nie ogladam i nie uzywam onine ... i zyje... P.S. Chociaz komornika bym wrzucił jakims torrentem do wirtualu... Odpowiedz Link Zgłoś
wolfenstein3d Re: Filmy z internetu 30.01.12, 17:50 o nie, ja oglądam filmy ambitne bez efektów specjalnych ostatnio np to annajaninakloza.blog.onet.pl/Szczescie-Ty-moje-Obraz-mocny-,2,ID439210488,n żałuj że w krakowie nie ma kina 60 krzeseł na blu rayu to puścili 1080 linii w pionie. a tamte eonline to wiadomo że HD to to nie jest ale da się oglądnąć. na komornika wypożycz psa rotweilera to go przegoni. Tylu gnojów w polsce nie płaci pensji pracownikom a jakoś komornicy z nich śćiągnąć nie mogą. Odpowiedz Link Zgłoś
e_werty Re: Filmy z internetu 30.01.12, 18:00 żałuj że w krakowie nie ma kina 60 krzeseł ... pewnie jest - jakieś 120 krzeseł.. ale ja nie chce oglądać budzących strach i ponurych wizji - na cholere mam sie jeszcze w kinie denerwować? Wystarczy jeden komornik. I sztuka przetrwania w miejskiej dzungli... A dowartosciowywaanie się tym że inni maja gorzej albo są idiotami - nie bawi mnie Odpowiedz Link Zgłoś
wolfenstein3d Re: Filmy z internetu 30.01.12, 18:52 bo nie jesteś sadysta jak ja mi się od razu humor poprawia jak ktoś ma gorzej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bernard Instrukcje cwaniaka i zlodzieja.... IP: *.namao.albertacom.com 30.01.12, 16:20 Hey wolfie, Jestes zalosny.. To ludzie tacy jak ty wyrabiaja Polakom opinie kombinatorow i zlodzieji! :):):):) Odpowiedz Link Zgłoś
wolfenstein3d Re: Instrukcje cwaniaka i zlodzieja.... 30.01.12, 17:52 tobie też polecam ten film annajaninakloza.blog.onet.pl/Szczescie-Ty-moje-Obraz-mocny-,2,ID439210488,n może puszczą online to sobie zobaczysz bo w kanadzie na pewno nie ma kina 60 krzeseł. Odpowiedz Link Zgłoś
pantomek85 Re: Filmy z internetu 21.05.12, 18:45 ja najbardziej lubię oglądać filmy z HITYCLUB.CBA.PL są tam najlepsze filmy 2012 online .. polecam stronkę.!! Najlepsze filmy 2012 ! Odpowiedz Link Zgłoś