Dodaj do ulubionych

rozbiory Stali

26.11.12, 12:08
Chociaż to samo można by określić ucieczką szczurów. Przesunięciem na inne pozycje. Albo "wykalkulowaną rekonfiguracją".

W Toruniu zamieszanie przez Golloba.
Tymczasem coraz bardziej niepokojące wiadomości dochodzą na temat samej Stali.
Najpierw miał odejść Gollob. Potem także Żagar - nie przez pieniądze, ale przez ten "bezlitosny" KSM (niezły kabaret odstawia panowie prezesi Stali przy tej okazji).
Teraz okazuje się, że Kasprzak też ma chęć odejść. Jepsen będzie albo nie będzie.

Koniec końców, Stal została z Iversenem i Zmarzlikiem.

Jeszcze się okaże, że pozostali będą składać się z resztek, które nie pasowały innym do KSMów. Pozostaje chyba tylko trzymać kciuki, że któreś z tych resztek będą w miarę dobre.

Trzymam pana Zmorę za słowo w kwestii stawiania na swoich. W takich chwilach najjaskrawiej wychodzi słabość drużyn obcych najemników.
Obserwuj wątek
    • Gość: login_t Re: rozbiory Stali IP: *.noc.fibertech.net.pl 26.11.12, 12:34
      Tarnów Miszczu też się męczy.
      Ale oni, nawet jak się rozpadną, to mają Tytuł.
      Coś osiągnęli.
    • Gość: Bernard Wszystkich skopalo....Bedzie ciekawie.... IP: *.net.albertacom.com 28.11.12, 07:31
      Hey,
      I beda jaja
      :):):)
      PS. Go Stal go!!!!!
    • danny_boy Re: rozbiory Stali 28.11.12, 09:34
      >Trzymam pana Zmorę za słowo w kwestii stawiania na swoich.
      Taaa, Hlib, Brzozowski i powalczymy …o utrzymanie się.
    • grzegorz56 Re: rozbiory Stali 28.11.12, 18:05
      Takie regulaminy jak w zeszłym i obecnym roku zabijają żużel. Nie będzie się opłacało zawodnikom jeździć zbyt dobrze bo potem tracą pracę. To jest nie normalne aby robić wszystko aby wyrównać poziom drużyn , tym bardziej że w dół. Chyba że ktoś ma ambicje żeby mistrzem polski została na przykład Wanda Kraków ( nie mam nic przeciwko Wandzie ale niech tytuły będą dzielone na torze a nie przy zielonym stoliku). Szczerze mówiąc taka polityka spowoduje brak zainteresowania tą dyscypliną sportu. Ja już się pogubiłem i nie wiem już kto gdzie jeździ. Co roku kompletnie inne składy drużyn to jakieś kpiny. za nim zdążę zawodnika polubić to on już gdzie indziej jeździ.
      • e_werty Re: rozbiory Stali 28.11.12, 18:21
        za nim zdążę zawodnika polubić to on już gdzie indziej jeździ.

... przecież sport to zabawa... nie ma obowiązku się tym zajmowac.
        Zbieranie znaczków jest znacznie spokojniejsze i przewidywalne...
        :)
        • danny_boy Re: rozbiory Stali 28.11.12, 21:37
          >Zbieranie znaczków jest znacznie spokojniejsze i przewidywalne...
          A ktoś tego używa jeszcze?
      • Gość: Bernard Re: rozbiory Przepasione krowy... IP: *.net.albertacom.com 28.11.12, 20:36
        Hey,
        Zuzel w Europie po prostu "wycenowal sie" z rynku...
        Arogancja "mistrzow" wywindowala ich "pensje" do poziomu ktorego nie chcialo zaakceptopwac coraz wiecej europejskich i swiatowych klubow...
        Polacy w tej mierze sa zawsze powolni wiec znalezli sie jajbogatszym rynkiem zuzla z najlepszymi (czyt: najdrozszymi) jezdzcami...ktorzy zaczeli miec klopoty by z kimkolwiek konkurowac...
        Upraszczajac: z Wariatami nikt scigac sie nie chcial...
        Reforma byla konieczna...
        I to reforma w dol..
        Podobna ( nie identyczna) sytuacja zaistniala w NHL w USA... Zarobki hokeistow zaczely przekraczac logiczne uzasadnienie...
        Kluby sie postawily (liga) i doszlo do zamkniecia sezonu...
        Jak powiedzial jeden z wlascicieli klubu: Oni (hokeisci) to stado krow a ja jestem rancherem...
        Krowy nie beda mi tlumaczyc jak biznes prowadzic...
        Jasne jak slonce: ktos pokazal komus gdzie jego miejsce....
        Mam nadzieje ze zmiany w polskim zuzlu nie spowoduja problemow podobnych do tych jakie ma hokej w USA
        I to sa jaja
    • Gość: hiro leszno dało radę! IP: *.gorzow.mm.pl 28.11.12, 20:16
      tak trzymać! STAL!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!młodzi polacy w składzie!
      bo skończymy jak piłkarzyki w ligach.............
      • danny_boy Re: leszno dało radę! 28.11.12, 21:42
        >leszno dało radę!
        My nie daliśmy rady ani u siebie, ani na wyjeździe młodemu Lesznu (bez Hampela) i to będąc w najlepszym możliwym składzie. Cyrany, Cyfery, Kaczmarki są super, ale na razie I ligę.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka