fantagiro.kn 11.07.04, 14:36 Czy ktos moze mi polecic dobrego lekarza ginekologa z gorzowa? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ola Re: najlepszy ginekolog IP: *.gorzow.mm.pl 11.07.04, 19:41 nie ma takiego Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aaa Re: najlepszy ginekolog IP: *.gorzow.mm.pl 27.07.04, 01:29 Ola korzysta z usług "babki" :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: agizp Re: najlepszy ginekolog IP: *.air.net.pl / 213.199.239.* 27.07.04, 17:56 dobrze ze poruszylas ten temat ja chodze do kuzickiej na pilsudskiego ale zeby do niej sie dostac trzeba miec szczescie zapisuje dopiero od 16 sierpnia chodze do niej od 3 lat ale oprucz cytologi nie mialam zadnych innych badan tab.anty przepisane na oko a wydaje mi sie ze powinna zrobic testy hormonalne jest jeszcze jedna babka na towarowej ale nie wiem jak przyjmuje u mnie jest ten problem ze do faceta nie pojde a wsrod babek nie ma w czym wybierac pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maleńka kobieto nie przesadzaj IP: *.gorzow.mm.pl 28.07.04, 23:28 dr Kowalewska, dr Górska, dr Gedymin, dr Joniec, dr Homa, dr Chrustowska... To tylko ginekolożki szpitalne , a przecież na mieście można ich znaleźć jeszcze więcej. Jest w czym wybierać... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ginekolog-amator Re: kobieto nie przesadzaj IP: *.gorzow.mm.pl 29.07.04, 08:54 Skontaktuj się ze mną to ci pogrzebię w pochwie. kondom@interia.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kobieta Re: kobieto nie przesadzaj IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.07.04, 09:18 Pogrzeb sobie sam w d....!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gorzowianka Re: kobieto nie przesadzaj IP: *.gorzow.mm.pl 08.08.04, 11:36 Żarty!!! Nie ma w Gorzowie nikogo, kto potrafi leczyć. Cytologie zrobi każdy (no może prawie każdy, bo często okazuje się, że pobrany materiał nie nadaje sie do badań). Polecam Poznań. W jednym miejscu komplet badań. Milo, profesjonalnie na bardzo wysokim poziomie, a kasa w sumie tra sama!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oluncia Re: najlepszy ginekolog IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.07.04, 21:07 Swietnym naprawde swietnym ginekologiem jest P. dr Turos- Dejnowicz, przyjmuje na Drzymaly, niestety tylko prywatnie, ale warto. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: winia Re: najlepszy ginekolog IP: *.gorzow.mm.pl 30.07.04, 22:06 Też bardzo polecam Dr.Turos-Dejnowicz i Dr.Kozber, która przyjmuje w Hipokratesie, poza tym pracuje w szpitalu, a to duży plus Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: niunia... Re: najlepszy ginekolog IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.07.04, 22:43 "...niestety tylko prywatnie, ale warto...." Zadzieram kiece i lece.... jeżeli warto!!!??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aga Re: półmózg IP: *.gorzow.mm.pl 31.07.04, 22:35 Wypowiedział się facet i do tego półmózg !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: XXX Re: półmózg IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.08.04, 03:32 TeY! Aga - niezła z Ciebie zgaga - krążysz po forum i ublizasz od baranów i półmózgów... może cos po za obelgami potrafisz powiedzieć? Takim ludzkim językiem... bez obelg... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gorzowianka Re: najlepszy ginekolog IP: *.gorzow.mm.pl 08.08.04, 11:38 NBieporozumienie. Jest owszem bardzo miła, ale to zdecydowanie za mało. Wiem cos o tym z własniego niestety doświadczenia. Odpowiedz Link Zgłoś
miss_dronio Re: najlepszy ginekolog 09.08.04, 14:28 znalazłam cos takiego: forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=18090&w=12217498 może się przyda:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: XXX Re: najlepszy ginekolog IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.08.04, 21:12 Bardzo mi się spodaobała ocena jednej z pań chodziło to że jakiś tam ginekolog ".... nie owija w bawełnę..." - wiadomo fachowiec to wie w co owijac... I drugi post polecajacy lekarza o "Wielkim sercu" co to dostrzega m.in. wady serca u płodu.... Odpowiedz Link Zgłoś