Dodaj do ulubionych

Co dla kobiet? Kwiaty albo perfumy. "Nie" dla ż...

05.03.13, 21:59
A ja już swojemu chłopu zapowiedziałam, że na Dzien Matki ( tu gdzie mieszkam obchodzony 10 Marca - Dnia Kobiet w ogóle nie obchodzimy) chcę dostać breadmakera i już. Perfumy i inne głupoty kupuje mi przy okazji podrózy i mam ich za duzo. Kwiatki dostaję regularnie co tydzien od 5 lat bo lubię mieć świeże kwiaty w wazonie (no, czasem sama je kupuję).
Obserwuj wątek
    • lanou Ale daliście tytuł... 06.03.13, 06:39
      Ale daliście tytuł na głównej stronie gazety. O akcesoriach kobiety wyzwolonej. Że niby dildo i kulki analne?
      Fajne mi to wyzwolenie. Jak baba sobie wsadza gumę we wiadome miejsce, to jest wyzwolona. Jak facet sobie konia trzepie przed Playboyem to jest nieudacznik i niedorajda. Lol
      • Gość: Bernard Re: Ale daliście tytuł... IP: *.net.albertacom.com 06.03.13, 08:21
        Hey lanou,
        I to sa jaja!!!
        he he he he he
        • Gość: nicelus Re: Ale daliście tytuł... IP: *.dip0.t-ipconnect.de 06.03.14, 21:20
          Telefon do biura informacji:
          - Proszę pani, czy po zjedzeniu pomidora może odbijać się jajkami!?
          - Owszem, może, ale lepiej gdy odbija się ustami.

• celia82 Co dla kobiet? Kwiaty albo perfumy. "Nie" dla ż... 07.03.13, 16:05
      Najlepszym prezentem będą kosmetyki lub ubrania. Tego w kobiecej szafie nigdy nie za wiele :) W NoVa park są świetne promocje w salonach z okazji Dnia Kobiet. Warto się tam wybrać na zakupy.
      • Gość: Lulu Re: Co dla kobiet? Kwiaty albo perfumy. "Nie" dla IP: *.dynamic.chello.pl 12.07.13, 17:52
        Teraz też są mega promocje, np w Bershce i Stradi :)
        • Gość: Mirek Re: Co dla kobiet? Kwiaty albo perfumy. "Nie" dla IP: *.dynamic.chello.pl 05.09.13, 15:36
          Kobiety lubią też różne błyskotki. Można zajrzeć do salonu Apart do Novej.
          • Gość: audrey Re: Co dla kobiet? Kwiaty albo perfumy. "Nie" dla IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.09.13, 19:27
            ile bierzesz za fajne wpisy na forum?
    • Gość: audrey najlepszym przyjacielem kobiety są diamenty... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.03.13, 16:55
      ...diamenty są wieczne... w najgorszym razie może być złoto...
      • Gość: Bernard Re: najlepszym przyjacielem kobiety są diamenty.. IP: *.net.albertacom.com 07.03.13, 17:42
        Hey audrey,
        Masz racje...Dlatego mojej pani kupie tarcze do pily - diamentowa...
        I beda jaja
        • Gość: nicelus Re: najlepszym przyjacielem kobiety są diamenty.. IP: *.dip0.t-ipconnect.de 06.03.14, 21:07
          Gość portalu: Bernard napisał(a):

> ... mojej pani kupie tarcze do pily - diamentowa...
          > I beda jaja

Obcięte?
          • Gość: Bernard Re: najlepszym przyjacielem kobiety są diamenty.. IP: *.net.albertacom.com 07.03.14, 18:39
            Hey nicelus,
            Nie obciete....
            he he he
            Wtedy moja pani "zazyczyla sobie" by kominek "kamieniem" oblozyc....
            Material drogi ale jak zamowisz kamieniarza to bedzie kominej jak nagrobek wygladal no I cena za ukamieniowanie kominka do grobu wpedzic moze... Stad wlasnie byl zakup pily tarczowej - diamentowej.... Moze potrwalo ciut dluzej niz powinno ale zaoszczedzilem wystarczajaco duzo by piekne kwiaty teraz zonie kupic...
            he he he he
            PS. Czy twoja pani (maz?) tez ma urodziny tak czesto?
            Do jasnej cho-lery...Ile mozna....
            he he he he he
            :):):):):):)
      • almaarte Re: najlepszym przyjacielem kobiety są diamenty.. 06.03.14, 16:53
        Ale gdyby waszym facetom zabraklo na diamenty to zapraszam do:
        www.almaarte.com/pl/c/Bizuteria/62
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka