Dodaj do ulubionych

Robert Bagiński padł.

12.09.13, 11:50
Robert napisał na swoim niezwykle poczytnym blogu:
"Dziś nie napiszę nic choć w głowie się kłębi...
"Duch ochoczy lecz ciało słabe...
"... pasuje do moich odczuć z dzisiejszego wieczora jak ulał: „Pustka. Pustynia. Nic. Ja sam tutaj jestem. Ja sam”.

Słowem Robert nam padł ;)

Płyny jakieś? Zioło? A może płaskość intelektualna opisywanego świata dobiła?
Obserwuj wątek
    • Gość: . Re: Robert Bagiński padł. IP: 93.154.171.* 12.09.13, 12:23
      Zamień się z redaktorem Bagińskim miejscami zobaczymy co spłodzi twój dowcipny mózg.
      • rob.in.hood Re: Robert Bagiński padł. 12.09.13, 12:43
        ależ...
        Mój mózg z pewnością padł by po pierwszym tygodniu odsłuchiwania automatycznej sekretarki :)

Zastanowiło mnie tylko, czy Robert padł z "przepracowania" czy z powodu tego co ma nam do przekazania (i trawi w myślach jak nam to powiedzieć).

A może zastanawia się nad sensem swojego blogowego bytu?
        „Pustka. Pustynia. Nic. Ja sam tutaj jestem. Ja sam”

• Gość: info Re: Robert Bagiński padł. IP: *.e-c.com 12.09.13, 12:49
          rob.in.hood napisał:
          A może zastanawia się nad sensem swojego blogowego bytu?
          > „Pustka. Pustynia. Nic. Ja sam tutaj jestem. Ja sam”

I co to już wszystko z twoich intelektualnych wypocin
          • rob.in.hood Re: Robert Bagiński padł. 12.09.13, 13:06
            A niech mnie. Uderz Pan w stół a nożyce się odezwą.
            No i odezwała się dyżurna mądrala z głębią intelektu wszelakiego.
            • Gość: . Re: Robert Bagiński padł. IP: *.free.aero2.net.pl 12.09.13, 13:19
              rob.in.hood napisał:

> A niech mnie. Uderz Pan w stół a nożyce się odezwą.
              > No i odezwała się dyżurna mądrala z głębią intelektu wszelakiego.

Piszesz o sobie ????
              • rob.in.hood Re: Robert Bagiński padł. 12.09.13, 13:30
                bynajmniej.
    • Gość: nicelus Re: Robert Bagiński padł. IP: 62.226.241.* 12.09.13, 22:02
      rob.in.hood napisał:

> Robert napisał na swoim niezwykle poczytnym blogu:
      > "Dziś nie napiszę nic choć w głowie się kłębi...

Masz racje Robercie. Nie zgaduj, bo nie masz szczęścia. Poczekaj, aż sondaże się ustabilizują, to na pewniaka będziesz wiedział kogo popierać przed wyborami.

• rob.in.hood Re: Robert Bagiński padł. 12.09.13, 22:14
        Daj spokój Nicelus. Robert się tylko dobrze bawi ;)
        Fakt. Od nadmiaru szczęścia i zabawy w głowie też może się zakłębić - nawet Robertowi.
        Póki co, tuba milczy. Sprawa zatem poważna.
    • rob.in.hood Re: Robert Bagiński padł. 12.09.13, 23:18
      Hura, Robert ożył. Zatem nie było aż tak źle.
      No i proszę, odnalazł się przy okazji super informatyk wicemarszałek Tomasz, zesłany jak się okazuje na wysunięte rubieże regionu jako doradca ds kontaktów z przedsiębiorcami. Z marszu składam wyrazy współczucia strzelecko-drezdeneckim przedsiębiorcom. Nie wiem w jakim języku panowie przedsiębiorcy zdołają się porozumieć z dedykowanym doradzą. Sugeruję SQL.
      • marek_p Re: Robert Bagiński padł. 13.09.13, 09:35
        rob.in.hood napisał:

> Hura, Robert ożył.
        Robinie, wygląda jakbyś też w mediach robił ;)

Nie zgadzam się z wieloma treściami publikowanymi przez Roberta Bagińskiego, ale nie jest on pracownikiem mediów publicznych (tych opłacanych abonamentem przez społeczeństwo).
        Może pisać co mu się podoba, byle nie łamał prawa. Co do estetyki tego pisania, ewentualnie zestawu obecnych wrogów i przyjaciół Roberta - nic mi do tego.

Gdybym to ja pisał, to byście mieli łatwiej, starałbym się reprezentować najlepiej jak potrafię interesy Gorzowa, a zestaw przyjaciół i wrogów dobierałby się sam, podłuż zasług i czynów haniebnych popełnianych wobec Świętej Naszej Małej Gorzowskiej Ojczyzny ;)
        • Gość: jona Re: Robert Bagiński padł. IP: *.ec.europa.eu 13.09.13, 14:08
          A ja nie rozumiem po co znowu o tym ludku….Smiem tylko domyslac sie ze to temat-autoreklama.Dla mnie i to od zawsze kiedy probowal stawiac swoje krzywe pierwsze kroki kolo AWS on byl NIJAKI.Pozniej w taki czy inny sposob probowal zwrocic na siebie uwage poprzez takie czy inne skandale typu byle jak,ale niech pisza o mnie….Dla mnie i nie tylko dla mnie to konfabulator … najlepsze było jak to pisano o jego karierze w Warszawie, gdzie… kiedyś przy okazji poznałam ludzi,dla których tam przez POLTORA MIESIACA robil kopie. Potem, po podobnym moim wpisie tu na forum probowal sklocic mnie z senatorem Woezniakiem i poseł Sibinska.Na szczęście w Gorzowie znaja go…..Wielu twierdzi,ze ma zolte papiery i dlatego obchodzą go,bo on i tak za swoje oskarżenia niby na niezależnym forum nie może być skazany (ile jest już tych spraw i wyrokow przeciwko niemu????bez rezultatow,bo on oficjalnie a może i tak jest nic nie ma, mieszka katem u tesciow….Najlepsze było jak u swojego kumpla wypowiadal się nt polityki w regionalnej TV….. uwazajac siebie za specjaliste….Pewnie to już nie wroci,bo podobno kumpel już nie ma posadki….dla mnie to problem socjologiczny….co niektórzy ciesza się, ze dowalil komus na swoim blogu, bo jest jedynym, który krytykuje,ale zawsze strone sobie przeciwna…. Jak ostatnio może liczyl na jakas posadke w LUW to była cisza…… podobno….. nie czytam jego wypocin i nie zamierzam nabijac mu liczby na blogu………I TO MOJE ZDANIE,a wiec mam wnosie jak ktoś zaraz zacznie MOJE ZDANIE krytykowac
          • rob.in.hood Re: Robert Bagiński padł. 13.09.13, 15:21
            Gość portalu: jona napisał(a):

.Wielu twierdzi,ze ma zolte papiery...

Jona, to ja się teraz całkiem serio zastanawiam jakiego koloru mają papiery ci, co do niego spieszą z informacjami :)
            • e_werty Re: Robert Bagiński padł. 13.09.13, 15:32
              jakiego koloru mają papiery ci, co do niego spieszą

... khaki albo moro - to dla tych co pełzają.
            • jonapl Re: Robert Bagiński padł. 13.09.13, 17:38
              CZERWONE od....piekla...POLSKIEGO PIEKIELKA.....wiedza,ze to wariat,ale moze pomoc osmieszyc przeciwnika i tak mu nic nie zrobia,bo niewyplacalny.....
          • Gość: nicelus Re: Robert Bagiński padł. IP: *.dip0.t-ipconnect.de 13.09.13, 22:33
            jona napisał(a):

> nie czytam jego wypocin

Jak na nieczytającą, to masz całkiem sporo do powiedzenia.

• Gość: g Re: Robert Bagiński padł. IP: *.free.aero2.net.pl 04.10.13, 17:00
              Gość portalu: nicelus napisał(a):
              jona napisał(a):
              nie czytam jego wypocin
              Jak na nieczytającą, to masz całkiem sporo do powiedzenia.

Bierze przykład z ciebie na różne tematy się wypowiadasz a gó... się na nich znasz
    • cajmero Re: Robert Bagiński padł. 06.10.13, 08:30
      KTO TO JEST?,
      czy to ten Bagiński co strzelał w bronie rodziny / forma autopromocji /, czy ten co nie płaci za plakaty wyborcze, a daje się złapać...?
      A może to niedoszły kandydat na prezydenta miasta?
      • Gość: nicelus Re: Robert Bagiński padł. IP: *.dip0.t-ipconnect.de 07.10.13, 06:26
        cajmero napisał:

> KTO TO JEST?,
        > czy to ten Bagiński co strzelał w bronie rodziny / forma autopromocji /, czy te
        > n co nie płaci za plakaty wyborcze, a daje się złapać...?
        > A może to niedoszły kandydat na prezydenta miasta?

Dokładnie ten sam słynny Bagiński, którego życiorys znasz na pamięć.

:)

• Gość: nicelus Re: Robert Bagiński padł. IP: *.dip0.t-ipconnect.de 07.10.13, 06:30
      rob.in.hood napisał:

> Słowem Robert nam padł ;)

Podniesie się jak Wańka-wstańka.

:)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka