Gość: koko IP: 217.97.234.* 27.03.02, 02:17 Co sie dzieje????????? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: xgwiak Re: Kurde spać nie mogę:) IP: *.cvx19-bradley.dialup.earthlink.net 27.03.02, 04:57 Moze jestes zakochany, a moze Ci cos przeszkadza?? Pozdro!! Odpowiedz Link Zgłoś
j24 Re: Kurde spać nie mogę:) 27.03.02, 14:01 Gość portalu: koko napisał(a): > Co sie dzieje????????? Forum poczytałeś i koszmary Ci się śnią ? Odpowiedz Link Zgłoś
ula_ Re: Kurde spać nie mogę:) 31.03.02, 01:47 Święta świętami, a Forum to co? Nikt tu nie zajrzy? Przykro. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Blic Re: Kurde spać nie mogę:) IP: *.gorzow.sdi.tpnet.pl 31.03.02, 11:01 ula_ napisał(a): > Święta świętami, a Forum to co? Nikt tu nie zajrzy? Forum to raczej statyczna forma komunikacji. Cierpliwości. :) pzdr Bx Odpowiedz Link Zgłoś
hiro Re: Kurde spać nie mogę:) 01.04.02, 22:46 Gość portalu: Blic napisał(a): > ula_ napisał(a): > > > Święta świętami, a Forum to co? Nikt tu nie zajrzy? > > Forum to raczej statyczna forma komunikacji. Cierpliwości. :) > > pzdr > Bx forum to dynamiczny sposób statycznej komunikacji! Odpowiedz Link Zgłoś
ula_ Re: Kurde spać nie mogę:) 01.04.02, 22:59 hiro napisał(a): > Gość portalu: Blic napisał(a): > > > ula_ napisał(a): > > > > > Święta świętami, a Forum to co? Nikt tu nie zajrzy? > > > > Forum to raczej statyczna forma komunikacji. Cierpliwości. :) > > > > pzdr > > Bx > forum to dynamiczny sposób statycznej komunikacji! ...za pozwoleniem Szanownej Gazety, która się ze mną siłuje ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
hiro Re: Kurde spać nie mogę:) 01.04.02, 23:00 ula_ napisał(a): > hiro napisał(a): > > > Gość portalu: Blic napisał(a): > > > > > ula_ napisał(a): > > > > > > > Święta świętami, a Forum to co? Nikt tu nie zajrzy? > > > > > > Forum to raczej statyczna forma komunikacji. Cierpliwości. :) > > > > > > pzdr > > > Bx > > forum to dynamiczny sposób statycznej komunikacji! > ...za pozwoleniem Szanownej Gazety, która się ze mną siłuje ;))) > xp! Odpowiedz Link Zgłoś
hiro Re: Kurde spać nie mogę:) 01.04.02, 23:04 hiro napisał(a): > ula_ napisał(a): > > > hiro napisał(a): > > > > > Gość portalu: Blic napisał(a): > > > > > > > ula_ napisał(a): > > > > > > > > > Święta świętami, a Forum to co? Nikt tu nie zajrzy? > > > > > > > > Forum to raczej statyczna forma komunikacji. Cierpliwości. :) > > > > > > > > pzdr > > > > Bx > > > forum to dynamiczny sposób statycznej komunikacji! > > ...za pozwoleniem Szanownej Gazety, która się ze mną siłuje ;))) > > xp! >XP! Odpowiedz Link Zgłoś
hiro oj gdybyś tak pozwoliła! 01.04.02, 23:30 hiro napisał(a): > hiro napisał(a): > > > ula_ napisał(a): > > > > > hiro napisał(a): > > > > > > > Gość portalu: Blic napisał(a): > > > > > > > > > ula_ napisał(a): > > > > > > > > > > > Święta świętami, a Forum to co? Nikt tu nie zajrzy? > > > > > > > > > > Forum to raczej statyczna forma komunikacji. Cierpliwości. > :) > > > > > > > > > > pzdr > > > > > Bx > > > > forum to dynamiczny sposób statycznej komunikacji! > > > ...za pozwoleniem Szanownej Gazety, która się ze mną siłuje ;))) > > > xp! > >XP! > Odpowiedz Link Zgłoś
hiro Re: oj gdybyś tak pozwoliła! 01.04.02, 23:58 ula_ napisał(a): > Gazeta? - nie pozwoli! a można o zdanie nie pytać! Odpowiedz Link Zgłoś
hiro daj znać! 02.04.02, 00:01 hiro napisał(a): > ula_ napisał(a): > > > Gazeta? - nie pozwoli! > > a można o zdanie nie pytać! Odpowiedz Link Zgłoś