Dodaj do ulubionych

STAL GORZÓW - LUDZIE HONORU

IP: *.gorzow.mm.pl 22.08.04, 22:58
WY ZIELONOGÓRSKIE PALANTY!
MACIE SIĘ ZA INTELIGENTNYCH, A PROSTYM WYBIEGIEM MOŻNA WAS ZROBIĆ W CHUJA!
NAPISAŁEM, ŻE ODSZCZEKAM JAK FALUBAZ ZROBI TYLE PUNKTÓW CO STALECZKA.
ZROBIŁ?
TO CO MAM KURWA ODSZCZEKIWAĆ.
BUHAHAHAHAH!
KIBICE FALUBAZU TO CIOTY I DEBILE.
Obserwuj wątek
    • Gość: kibic Stali Bart Re: STAL GORZÓW - LUDZIE HONORU IP: *.gorzow.mm.pl 22.08.04, 23:08
      Czlowieku wrzuc na luz!! Przegralismy baraze, ale to jeszcze nie powod zeby
      wyzywac ludzi z Zielonej. To nie ich wina! Oni sie utrzymaja, my mam nadzieje
      awansujemy za rok! Ciekawe, czy w ogole byles na meczu z Rzeszowem? Pewnie
      byles i pewnie to ty tez rzucales te butelki po meczu. Pewnie sie nie myle
      pajacu. Tacy "kibice" w Gorzowie sa niepotrzebni!

Pozdrawiam normalnych kibicow z Gorzowa Wlkp i Zielonej Gory!
    • Gość: zdegustowany... Re: STAL GORZÓW - LUDZIE HONORU IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.08.04, 23:10
      A Ty moze przeprowadź sie do Zielonej Góry... blizej Ci do nich niz do Gorzowa.
      • Gość: otaczać się osobam Re: STAL GORZÓW - LUDZIE HONORU IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.08.04, 23:11
        To oczywiscie do tego PIerwszego "Kibica"!!!!!
      • Gość: zdegustowany.... Re: STAL GORZÓW - LUDZIE HONORU IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.08.04, 23:13
        mialo byc....
      • Gość: Bart Re: STAL GORZÓW - LUDZIE HONORU IP: *.gorzow.mm.pl 22.08.04, 23:16
        po co w ogole dajecie sie prowokowac tym pajaca z zielonej!? no po co? niech
        sobie pisza.ich podnieca to ze Wy sie denerwujecie.dajcie wiec spokoj i nie
        dajcie sie prowokowac!!!!!!!!!!
        Mozesz mi wierzyc na slowo, ze blizej mi do Gorzowa!
        STAL moim zyciem, GORZOW moim miastem!
        to nie sa slowa rzucone na wiatr!
    • Gość: Stal Gorzów Re: STAL GORZÓW - LUDZIE HONORU IP: *.gorzow.mm.pl 22.08.04, 23:27
      Ej komentatorzy. Nie wiedzie w czym rzecz, ale gęby musicie otworzyć. Nie będą
      zielonogórskie śmieci pluć nam w twarz (a przynajmniej mnie).
      Zostałem "wywołany do tablicy" przez tych zielonogórskich pajacy, to odpowiadam.
      • Gość: karolek lat 9i pół Re: STAL GORZÓW - LUDZIE HONORU IP: *.gorzow.mm.pl 22.08.04, 23:40
        ciężko pojąć naturę niektórych gorzowian,falubaz pluje im w twarz a ci mówią że
        deszcz pada.

pzdro
      • Gość: sebek Re: STAL GORZÓW - LUDZIE HONORU IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.08.04, 23:58
        Czy gowno moze wyrwac do tablicy? Najwyzej do sracza.... olej ich wyzwania...
      • Gość: szkarajda Re: STAL GORZÓW - LUDZIE HONORU IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.08.04, 08:03
        wasze gwiazdy pokazaly jak was szanuja, powazaja

I GDZIE WAS GORZOWIAKOW MAJA

w pupie (to jest wersja dla karolka ktora ma tylko 9 i pol latek)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka