bardgorzowski 28.08.04, 20:58 Czy, jezeli ktos przychodzi raz dziennie do starszej osoby, automatycznie oznacza z punktu widzenia Prawa, ze opiekuje sie ta osoba? bard Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: seksuolog Re: Opieka? IP: *.gorzow.mm.pl 28.08.04, 21:09 niekoniecznie, może oznaczać, że jest np. geriafilem ;). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bernard Re: Opieka? IP: *.ed.shawcable.net 28.08.04, 21:16 Hey seksuolog, Moze tez oznaczac, ze ta starsza osoba sie tym kims opiekuje... Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: azorek Re: Opieka? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.08.04, 21:46 Jeżeli juz to gerontofilem... chyba że ze schorzenaimi geriatrycznymi.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 1 Re: Opieka? IP: *.ztpnet.pl 28.08.04, 22:14 niwątpliwie zoofili wam nie brakuje Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: azorek Re: Opieka? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.08.04, 22:24 A ty co? pierwszy zoofil? martwisz sie że konkurecja cię wydyma? Spoko... zielonych nie ruszamy... Odpowiedz Link Zgłoś
miss_dronio Re: Opieka? 28.08.04, 22:39 Proponuję zadać to pytanie na usenet, np. pl.soc.prawo: usenet.gazeta.pl/usenet/0,1.html?group=pl.soc.prawo Pozdrawiam:) Odpowiedz Link Zgłoś
bardgorzowski Re: Opieka? 28.08.04, 23:13 miss_dronio napisała: > Proponuję zadać to pytanie na usenet, np. pl.soc.prawo: > usenet.gazeta.pl/usenet/0,1.html?group=pl.soc.prawo > Pozdrawiam:) Mowia, ze jedna jaskolka wiosny nie czyni. Dobra odpowiedz? TAK !!! Dziekuje bardzo. I pozdrawiam swerdecznie. :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: werty Re: Opieka? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.08.04, 23:16 I pozdrawiam swerdecznie. :) I ja pzdrawiam w swerterku.... Odpowiedz Link Zgłoś
bardgorzowski Re: Opieka? 28.08.04, 23:23 Gość portalu: werty napisał(a): > I pozdrawiam swerdecznie. :) > I ja pzdrawiam w swerterku.... Dziekuje za zwrocenie uwagi na popelniony blad. Zbyt szybko chcialem napisac.:) P.S. Widze, ze korektura ma tez swoj styl.;) Odpowiedz Link Zgłoś
bardgorzowski Re: Opieka? 28.08.04, 23:32 Gość portalu: werty napisał(a): > :-) :-) Odpowiedz Link Zgłoś
bardgorzowski Re: Opieka? 28.08.04, 23:24 bardgorzowski napisał: > > Mowia, ze jedna jaskolka wiosny nie czyni. > Dobra odpowiedz? TAK !!! > Dziekuje bardzo. > > I pozdrawiam serdecznie. :) P.S. Tak mialo to wygladac. Przepraszam. Odpowiedz Link Zgłoś
miss_dronio Re: Opieka? 28.08.04, 23:44 ja wszystko zrozumiałam juz po pierwszym poście ale dziekuję:)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: werty Re: Opieka? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.08.04, 00:10 Ja także zrozumiałem... zabawna mi sie wydała gra "slowami"... ja czepiam sie ... wiem... ale nie należy sie tym przejmowac...:-) pozdrawiam... Odpowiedz Link Zgłoś
tezgucio Re: Opieka? 30.08.04, 17:14 bardgorzowski napisał: > Czy, jezeli ktos przychodzi raz dziennie do starszej osoby, > automatycznie oznacza z punktu widzenia Prawa, > ze opiekuje sie ta osoba? > bard W Polsce nie ma Prawa, jest tylko prawo i jego Przedstawiciele. ;o( Odpowiedz Link Zgłoś