kemot_ski
09.01.15, 15:34
...trąbi o proteście pracowników kopalni zamykanych... że niby jaka to krzywda... kto chętny na płacenie z własnych podatków górnikom pracujących w nieopłacalnych kopalniach - palec pod budkę! :) ...a czym ja i moja rodzina różnię się od górnika? ani złotówki nie dostałem od upadającej firmy... po kilkunastu, najlepszych latach pracy dla niej... Ludzie! opamiętajcie się, nikt Wami nie przejmuje się! dlaczego wszyscy zrzucać się mamy na górników z nierentownych kopalni, bo protestują przeciw zamknięciu? a ilu ludzi bez żadnych osłon straciło pracę w niezwiązanej z górnictwem branży? teraz my mamy się składać na ich pensje? chrzanię to!!! górnicy mieli mnie w d00pie, kiedy upadała firma, której oddałem najlepsze lata swojego życia, nie wspominając o rządzie-heheheheh:) teraz i ja mam w tym samy miejscu górników. rząd Wam coś proponował , kiedy zwalniano całą resztę poza śląskiem Polaków z pracy??? Rozumiem dramat górników, ale czy górnicy rozumieli dramat całej reszty mieszkańców PL? dlaczego mamy zrzucać się na ich pensje? Nas, każdy rząd miał w głębokim poważaniu... bo nie mieliśmy materiałów wybuchowych czy kilofów w dłoni... olać górników protesty- tak jak nas olano!!!