11.11.15, 13:54
że tego nie słyszałem wcześniej.

Absolutna magia

www.youtube.com/watch?v=FMEzFgCLv8c&list=RDMjUqfRrWwcM&index=29
Obserwuj wątek
    • Gość: nicelus Re: Wstyd mi IP: *.dip0.t-ipconnect.de 12.11.15, 06:47
      Magia pauzy.
    • Gość: nicelus Re: Wstyd mi IP: *.dip0.t-ipconnect.de 21.11.15, 11:42
      A wstydzić się trzeba za byłego Prezydenta RP.

Aleksander Kwaśniewski chciał być "prezydentem wszystkich Polaków".

Lech Kaczyński był prezydentem tylko tych uczciwych.

Bronisław Komorowski tylko tych nieuczciwych.

Prezydentura Andrzeja Dudy powinna być kontynuacją prezydentury Lecha Kaczyńskiego. Jazgot nieuczciwych pokazuje, że nie można wszystkim dogodzić. Andrzej Duda nie powinien się zatrzymywać w pół drogi i oglądać na tych nieuczciwych. Powinien Mariusza Kamińskiego nie tylko ułaskawić, ale odznaczyć najwyższym medalem państwowym za uczciwość. Powinien wymienić nie tylko sędziów Trybunału Konstytucyjnego, ale powinien wymienić wszystkich sędziów.

• wolfenstein3d Re: Wstyd mi 21.11.15, 13:00
        Lech Kaczyński to był kawał sku..yna
        tępił ludzi prokuratorami tak samo jak tusk z seremetem

a o dudzie nie mogę nic powiedzieć bo prawo mi tego zabrania
        ale przypomina mi jedno warzywo
      • wolfenstein3d Re: Wstyd mi 21.11.15, 13:09
        duda został prezydentem bo pomógł ułaskawić zięcia lecha kaczyńskiego który razem ze wspólnikiem byli oskarżeni o wyłudzenie.

"wspólnik Dubienieckiego "przez blisko osiem lat oszukiwał urząd skarbowy i Państwowy Fundusz Rehabilitacji Osób Niepełnosprawnych. S. za podpisywanie się pod fikcyjnymi listami obecności wypłacał kilku niepełnosprawnym po 100-200 zł. W ten sposób poświadczał ich rzekomą pracę w jednej z jego firm w Kwidzynie. Wyłudził z PFRON ponad 120 tys. zł, a Skarb Państwa stracił co najmniej 30 tys. zł. W śledztwie i przed sądem interesy Adama S. reprezentował Marek Dubieniecki, ojciec Marcina"

www.dziennikbaltycki.pl/artykul/376083,lech-kaczynski-ulaskawil-wspolnika-marcina-dubienieckiego,id,t.html

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka