Dodaj do ulubionych

Ryszard Knec nastepnym Prezydentem???

IP: *.ed.shawcable.net 22.10.04, 10:38
Zakladajac na chwile mozliwa sytuacje ktora uniemozliwi Jedrzejczakowi powrot
do Magistratu stworzy potrzebe wybrania nowego Prezydenta.
Opozycja rzadzacej administracji na pewno postara sie znalezc w swoich
szeregach swojego Robin Hooda, ale co zrobi obecna administracja?
Logicznym, wydaje mi sie, wyborem jest Ryszard Knec.
Blisko, ale nie za blisko Jedrzejczaka. Osoba zwiazana z administracja miasta
od pewnego czasu (a wiec ma doswiadczenie), wyksztalcony, energiczny i z
nowatorskimi pomyslami ( kontakt z forum jako forma konsultacji)
Kto wie...
Pozdrawiam
PS. Ide po kawe bo zajmie mi duuuzo czsu odpowiedziec na ataki opozycji he
he he
Obserwuj wątek
    • czerwcowy Re: Ryszard Knec nastepnym Prezydentem??? 22.10.04, 10:43
      Gość portalu: Bernard napisał(a):

> Zakladajac na chwile mozliwa sytuacje ktora uniemozliwi Jedrzejczakowi powrot
      > do Magistratu stworzy potrzebe wybrania nowego Prezydenta.
      Nie należy porzucać Prezydenta w potrzebie.
      Należy rozpisać referendum o uwolnienie Wizjonera i Budowniczego z więzienia.
      Ducha nie traćmy!!!
      • Gość: Bernard Re: Ryszard Knec nastepnym Prezydentem??? IP: *.ed.shawcable.net 22.10.04, 10:49
        Hey czerwcowy,
        Nie zartowalem...
        Uwazam Jedrzejczaka za niewinnego do czasu wyroku sadu (jesli sprawa sie
        odbedzie), Uwazam go tez za dobrego Prezydenta...
        Jednak teoretycznie warto rozpatrzyc mozliwosci.
        Dobrzy politycy planuja wiecej niz niszczenie inwestycji w miescie (to do
        opozycji...).
        A wiec co myslicie o ewentualnek kandydaturze Knecia???
        Wielu na tym forum juz go poznalo...
        Pozdrawiam
        • Gość: kaku Re: pierdu pierdu??? IP: *.gorzow.mm.pl 22.10.04, 10:52
          sekretarze już byli. teraz jest pora na rewolucję a nie na kosmetykę.
          • Gość: Bernard Re: pierdu pierdu??? IP: *.ed.shawcable.net 22.10.04, 10:54
            Hey kaku,
            Kogo wybralby Gorzow to jedna sprawa.... Kogo wystawi obecna administracja to
            moje pytanie...
            Mysle ze Knec bylby ich kandydatem...
            Pozdrawiam
        • randap Bernard podwiń ogon... 22.10.04, 10:54
          Dość lizania dupy Tadziowi.
          Kumpla wsadzili Ci z podejrzeniem o złodziejstwo więc zamilcz chłopie jesli
          masz odrobinę ambicji.
          I tak wychodzisz na niezłego palanta.
          • Gość: Bernard Re: Bernard podwiń ogon... IP: *.ed.shawcable.net 22.10.04, 10:57
            Hey randap,
            Nie szkodzi...
            Jak masz jakies poglady i opinie to mysle ze przedstawiasz je niezaleznie od
            tego czy slonko swieci czy kogos zamkneli...
            U mnie kochany nic sie nie zmienia.
            Ambicja przyjacielu to pojecie wzgledne.....
            Pozdrawiam oczywiscie
            • eric_theodore_cartman Re: Bernard podwiń ogon... 22.10.04, 20:10
              Oczywsice, ze zapakowanie Jedrzejczaka do anzla nie oznacza, ze masz zamilknac.
              Albo sie te ambicje ma albo nie ma. Jej nieposiadanie poki co karalne nie jest.
              Jednakze musisz przyznac, ze obecnie twoje zdolnosci oceny gorzowskich
              urzednikow nie moga cieszyc sie juz niczyim uznaniem.
              • Gość: Bernard Re: Bernard podwiń ogon... IP: *.ed.shawcable.net 23.10.04, 02:08
                Hey eric_theodore_cartman,
                Nadal twierdze, ze Jedrzejczak jest dobrym Prezydentem...
                Jako czlowiek zawiodl wielu jesli popelnil przestepstwa mu zarzucane...
                Nie zmienia to jednak faktu iz jako Prezydent zdzialal wiele dla miasta.
                Ja te rzeczy rozdzielam.
                Czy sytuacja z Jedrzejczakiem wplywa na moja o nim opinie???
                Alez oczywiscie. Jestem zawiedziony, ze jest w takiej sutuacji. Ogloszenie
                aresztu 3 miesiecznego pozwala przypuszczac ze to juz nie mowa o "pomylkach"
                Prokuratura taka glupia nie jest i Sad swoja decyzja to potwierdzil...
                Jego dorobek jako Prezydenta nie zmienia sie jednak z tego powodu.
                Pozdrawiam
        • czerwcowy Re: Ryszard Knec nastepnym Prezydentem??? 22.10.04, 10:55

> Hey czerwcowy,
          > Nie zartowalem...
          Ja też.
          Tadek pozostanie w naszych serduszkach Najlepszym Prezydentem bez względu na
          wyniki śledztwa tzw. SKLowskiej Prokuratury i na wyrok sądu.
          Nie interesuje nas korupcja tylko Słowianka.
          No i to, że pogonił kota Ciemnogrodowi i Czarnym.
          • Gość: Bernard Re: Ryszard Knec nastepnym Prezydentem??? IP: *.ed.shawcable.net 22.10.04, 11:01
            Hey czerwcowy.
            Ja osobiscie wierze w Prawo.
            Niech dziala.... Prawda taka czy inna wyjdzie...
            Pozdrawiam
    • Gość: kaku Re: Ryszard Knec nastepnym Prezydentem??? IP: *.gorzow.mm.pl 22.10.04, 11:22
      Benek a co są dzisz o Karwoskiej coś tam, coś tam.
      Podobno fajna, podobno inteligentna, podobno nie jest taka pazerna na kasę bo
      lubi pracową społecznie. Prezydent byłby okładkowy.( oczywiście w kolorowych
      gazetach dla panów i pań także).
    • Gość: poinformowany Re: Ryszard Knec nastepnym Prezydentem??? IP: *.gorzow.mm.pl 22.10.04, 19:22

> Logicznym, wydaje mi sie, wyborem jest Ryszard Knec.
      > Blisko, ale nie za blisko Jedrzejczaka. Osoba zwiazana z administracja miasta
      > od pewnego czasu (a wiec ma doswiadczenie), wyksztalcony, energiczny i z
      > nowatorskimi pomyslami

Znany m.in. z nowatorskiego pomysłu o nazwie "Bo ja z Gorzowa jestem!".
      Już NAWET Rafalska byłaby lepsza...
    • eric_theodore_cartman Re: Ryszard Knec nastepnym Prezydentem??? 22.10.04, 20:16
      Wszystko jedno tow. Knec czy tow. Jankowski. Wazne jest, zeby dac mu od razu
      wille po tow.Jedrzejczaku, bo inaczej z miejsca przystapi do budowy swojej
      wlasnej. Nie wiem czy miasto stac na nastepna taka rezydencje.
      • agis10 Re: Ryszard Knec nastepnym Prezydentem??? 22.10.04, 20:24
        Bernard napisał:
        Zakladajac na chwile mozliwa sytuacje ktora uniemozliwi Jedrzejczakowi powrot
        do Magistratu stworzy potrzebe wybrania nowego Prezydenta.
        Opozycja rzadzacej administracji na pewno postara sie znalezc w swoich
        szeregach swojego Robin Hooda, ale co zrobi obecna administracja?
        Logicznym, wydaje mi sie, wyborem jest Ryszard Knec.
        Blisko, ale nie za blisko Jedrzejczaka. Osoba zwiazana z administracja miasta
        od pewnego czasu (a wiec ma doswiadczenie), wyksztalcony, energiczny i z
        nowatorskimi pomyslami ( kontakt z forum jako forma konsultacji)

- Bernard ty już naprawdę nie wiesz co piszesz. Te bzdury czyta sie jakby były
        pisane przez ufoludka. Otrzeźwiej. Mleko się już rozlało. Jędrzejczakowski
        układ gorzowski sypie się jak domek z kart. Nikt z tej sitwy nie ma juz żadnych
        szans w następnych wyborach. Przejrzyj w końcu na oczy...
        • Gość: Bernard Re: Ryszard Knec nastepnym Prezydentem??? IP: *.ed.shawcable.net 23.10.04, 02:35
          Hey agis,
          O tym kto zostanie nastepnym prezydentem chyba zdecyduja wyborcy...
          Mnie chodzilo o to ze obecna administracja moze pokusic sie o lansowanie
          Knecia...
          Zupelnie teoretyczne zalozenie.
          Nie mysl ze oni sie polaza i umra...
          Popatrz realnie:
          Obecna ekipa cieszyla sie do tej pory ogromnym poparciem spoleczenstwa.
          Opinia publiczna odrzucila wszystko co nazywamy dzis opozycja.
          Sytuacja z Jedrzejczakiem na pewno wplynie ma zmniejszenie popularnosci
          SLD...Lecz czy wystarczajaco by ktoras z partii opozycyjnych mogla wygrac
          wybory...
          Pamietaj, ze glownym powodem niepowodzen dzisiejszej opozycji jest to, ze jest
          ona taka rozbita. Bada sie teraz bic pomiedzy soba o fotel prezydenta a SLD
          moze znowu wygrac...
          Glupota gorzowskiej opozycji a nie madrosc SLD trzyma ta ostatnia u wladzy.
          Po dziesiatkach lat "socjalizmu" ludzie w Gorzowie ciagle glosuja na lewice.
          Dlaczego???
          Pomysl nad tym.
          Pozdrawiam
    • Gość: werty Re: Ryszard Knec nastepnym Prezydentem??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.10.04, 20:21
      Beranrd - nie czytając Twoich oponentów - mówie Ci idź sie leczyć... Jezeli nie
      juz teraz, to napewno za chwilę stwierdzisz że jestes Bogiem.... a co najmniej
      Prorokiem....
      • agis10 Re: Ryszard Knec nastepnym Prezydentem??? 23.10.04, 10:17
        Gość portalu: werty napisał(a):

> Beranrd - nie czytając Twoich oponentów - mówie Ci idź sie leczyć... Jezeli
        nie
        > juz teraz, to napewno za chwilę stwierdzisz że jestes Bogiem.... a co
        najmniej Prorokiem....

- Żeby być uznanym za proroka, to jeszcze od czasu do czasu, jakakolwiek
        przepowiednia Bernarda, albo jego objawienie, musiałyby się sprawdzić. Ja nie
        przypominam sobie sprawy w której proroctwa albo oceny Bernarda się
        sprawdziły...
    • Gość: jaca TYLKO NIE RYSZARD KNEĆ!!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.10.04, 12:32
      • eric_theodore_cartman Re: TYLKO NIE RYSZARD KNEĆ!!!!! 23.10.04, 12:36
        Bernard nie uzgodnil swojej inicjatywy z tow. Kneciem.

"Ryszard Kneć, sekretarz miasta uważa, że sytuacja nie jest beznadziejna. -
        Przecież prezydent Piotrkowa rządzi z aresztu - wyjaśnia."

www.rzeczpospolita.pl/gazeta/wydanie_041023/kraj/kraj_a_7.html
        Coz za wzruszajacy przyklad lojalnosci. Trzeba wystapic do Polskiego
        Towarzystwa Kynologicznego z wnioskiem o przyznanie tow. Kneciowi jakiegos
        medalu za bezprzykladna wiernosc Panu.
      • Gość: Gorzowianin Re: TYLKO NIE RYSZARD KNEĆ!!!!! IP: *.gorzow.mm.pl 23.10.04, 22:35
        Jeśli nowym prezydentem ma zostać najwięjszy asekurant nie umiejący podjąć
        samodzielnie żadnej decyzji, to tow. Kneć jest bardzo dobrym kandydatem.
        Temu kto to wymyślił , gratuluję "intuicji" .
        • Gość: obserwer Dajcie spokój Kneciowi !!!!! IP: *.gorzow.mm.pl 23.10.04, 22:51
          I tak się chłop tłumaczy za wszystko, nawet za wybuch Rewolucji
          Październikowej. Ma facet przechlapane bo jest wyrywny i coś chce zdziałać !
          • eric_theodore_cartman Re: Dajcie spokój Kneciowi !!!!! 23.10.04, 23:00
            A co to? Tydzien Milosierdzia jakis sie zaczal czy co? Wszystkim mamy dawac
            spokoj! Juz o nikim nie mozna popisac! Ani o Tadku ani o jego Danusi, o Janku
            Kaczanowskim nie wolno, o Surmaczu nie wypada! I o Kneciu tez lepiej nie. To co
            wolno na tym forum? Wszyscy sie sie maja zachwycac Kwiatkowskim bez konca?
            Chcecie sie zanudzic?
        • Gość: Bernard Re: TYLKO NIE RYSZARD KNEĆ!!!!! IP: *.ed.shawcable.net 23.10.04, 23:02
          Hey Gorzowianin,
          Dziekuje.
          Pozdrawiam oczywiscie tez...
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka