Dodaj do ulubionych

Czy należy zamknąć forum Gazety Wyborczej?

IP: 83.238.11.* 20.01.05, 12:05
Zamierzam rozpocząć rozmowy z redakcją Gazety Wyborczej o połączeniu forum GW
i mojego pod wspólną nazwą Forum Gorzowian. Byłoby ono administrowane przez
UM.
Pozdrawiam i proszę o opinie.
Obserwuj wątek
    • Gość: gorzowianin Re: Czy należy zamknąć forum Gazety Wyborczej? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.01.05, 12:19
      Ty Kneć vel Klar chyba juz chyba głową na beton upadłeś! Wiem że jako komuchowi
      marzy ci się powrót cenzury. Mógłbyś wtedy ze swoim szefem aferzystą sam robic
      za całą opinię gorzowską. Tobie się należy tytuł PAJACA dziesięciolecia!!!
      • aggulek Re: Czy należy zamknąć forum Gazety Wyborczej? 20.01.05, 14:56
        Nie jestem informatykiem więc może do końca się nie znam, ale skąd wyszło ci
        równanie:
        Kneć = Klar?
        Z prostego porównania:
        *.um.gorzow.pl - Kneć pisze z pracy
        *.gorzow.mm.pl - Kneć pisze z domu
        IP: 83.238.11.* - pisze Klar, a dlaczego to ma być Kneć?

Pzdr.A.
        • Gość: nadzwyczajne!!! Z dużo czasu na myślenie ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.01.05, 15:01
          Ten wasz sekretarz wyraźnie nie jest dociążony urzędowymi obowiązkami.
          Może on nie ma już szefa ?
    • redakcja Re: Czy należy zamknąć forum Gazety Wyborczej? 20.01.05, 15:00
      Wszystkich zainteresowanych informuję - to nie jest post autorstwa Ryszarda
      Knecia - sekretarza miasta. Sprawdziłem.

Błażej Wandtke
      • Gość: dobreee! Re: Czy należy zamknąć forum Gazety Wyborczej? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.01.05, 16:19
        ten gorzowianin z 2 postu byl boski, musze sie kiedys jakos fajnie podpisac np. Majkel Dżekson albo przynajmniej Violetta Villas, zobaczymy jak mnie przywita - nie watpie ze sie da nabrac
      • Gość: gorzowianin Re: Czy należy zamknąć forum Gazety Wyborczej? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.01.05, 17:12
        Ciekawe w jaki sposób? Ryszard Kneć się do niego nie przyznał?
      • Gość: IIIks Re: Czy należy zamknąć forum Gazety Wyborczej? IP: *.ek.zgora.pl 22.01.05, 17:10
        To stała pańska praktyka panie Błażeju?To znaczy,że każdy post pan bada pod
        względem,kto jest autorem?Czekam na odpowiedź.
        • redakcja Re: Czy należy zamknąć forum Gazety Wyborczej? 23.01.05, 16:32
          To oczywiście nie jest moja stała praktyka. Tego sprawdziłem, bo autor
          zapowiadał "podjęcie rozmów" z redakcją GW.

pozdrawiam
          Błażej Wandtke
          • Gość: werty Re: Czy należy zamknąć forum Gazety Wyborczej? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.01.05, 16:37
            Aha - to taka wewnetrzna cenzura? Jak nie pasi to nie rozmawiacie?...
          • Gość: IIIks Re: Czy należy zamknąć forum Gazety Wyborczej? IP: *.ztpnet.pl 23.01.05, 18:03
            thx:)))
            • Gość: IIIks Re: Czy należy zamknąć forum Gazety Wyborczej? IP: *.ztpnet.pl 23.01.05, 18:05
              Sorki.Zapomniałem jeszcze zapytać.A np.mój pan sprawdzał?:)))
              • redakcja Czy admin sprawdzał IIksa? 24.01.05, 15:07
                Nie przypominam sobie. Raczej nie.

pozdrawiam
                Błażej Wandtke
                • hiro kolor napisu :redakcja wiele wyjaśnia-dssch 24.01.05, 19:24
                  redakcja napisała:

> Nie przypominam sobie. Raczej nie.
                  >
                  > pozdrawiam
                  > Błażej Wandtke
                • Gość: IIIks Re: Czy admin sprawdzał IIksa? IP: *.ztpnet.pl 25.01.05, 18:00
                  Raczej nie? Nie przypomina pan sobie panie Błażeju? Czyli tak często pan to
                  robi,że aż pamięć zawodzi?Proszę o odpowiedź:)))
                  • redakcja Re: Czy admin sprawdzał IIksa? 25.01.05, 18:53
                    Nie. Nie robię tego "tak często, że nie pamiętam".
                    Robię to tak długo, że nie pamiętam.
                    Jeśli nie wyjaśniłem wszystkiego, proponuję dalszą rozmowę przenieść na priva -
                    blazej.wandtke@poznan.agora.pl

pozdrawiam
                    Błażej Wandtke
                    • Gość: IIIks Re: Czy admin sprawdzał IIksa? IP: *.ek.zgora.pl 26.01.05, 06:12
                      Miga się pan:)))Niemniej dziękuję za odpowiedź i pozdrawiam.Może kiedyś
                      skorzystam z pańskich namiarów:)))
    • Gość: ola Re: Czy należy zamknąć forum Gazety Wyborczej? IP: *.gorzow.mm.pl 20.01.05, 16:16
      Jeśli gazeta wyrazi zgodę na ten mezalians to ja popełnię samobójstwo i będę
      was straszyć obiecuję.
      • ryszard.knec Oświadczenie - Ryszarda Kneć !!!! 20.01.05, 16:31
        Oświadczam, że nie jestem inicjatorem w/w wątku. Protestuję przeciw podszywaniu
        się pod osoby mające odwagę publicznie wypowiadać swoje opinie. Myślę że gdyby
        Autor: Gość: IP: 83.238.11.* Miał więcej odwagi i poruszył temat pod swoim
        Nickiem to byłby inicjatorem niezłej dyskusji. Szkoda, więc tematu mino, że nie
        jestem jego autorem niech forumowicze rozsądzą czy warto go kontynuować. Jak w
        każdej sytuacji, także tej widzę pozytywne elementy, ujawniła ona konieczność
        dokonania rejestracji, aby uwiarygodnić autentyczność uczestnictwa. Dziękuję
        IP: 83.238.11.* za wskazanie obszaru ryzyka ! Jeszcze większe podziękowania
        dla wszystkich dotychczasowych uczestników dyskusji, muszę stwierdzić, że
        pomimo „niezłego dowalania” z odrobiną wulgaryzmu ( rozumiem, że są to jedynie
        dynamizatory wypowiedzi) nie złamali zasady FAIR PLAY i funkcjonowali pod
        swoimi Nickami. Celem uniknięcia podobnych zdarzeń dokonałem rejestracji. Teraz
        będzie bezpieczniej! Pozdrawiam wszystkich uczestników FORUM - Ryszard Kneć
        • Gość: gorzowianin Re: Oświadczenie - Ryszarda Kneć !!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.01.05, 17:11
          A jak będziesz się podpisywał kiedy znów zapałasz chęcią pisania incognito w
          obronie swego szefa?
          • Gość: Janusz :-) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.01.05, 17:18
            Gość portalu: gorzowianin napisał(a):

> A jak będziesz się podpisywał kiedy znów zapałasz chęcią pisania incognito w
            > obronie swego szefa?
            No właśnie !
        • Gość: Bernard Re: Oświadczenie - Ryszarda Kneć !!!! IP: 5.6.1D* / *.ed.shawcable.net 20.01.05, 19:07
          Jeszcze jeden przyklad na glupote jakiegos sympatyka opozycji...
          Pacanie kochany (to do autora postu), Ryszard ma tyle wad ze mozna z niech mor
          chinski wybudowac...
          Jednej nie ma: Ryszard nie jest glupi...
          A wiec nie moglby byc autorem takiego pomyslu!!!
          Proste.
          Twoi przyjaciele z opozycji powinni cie zdrowo obic!!!
          Chcesz zwalczac "komuchow"???
          Musisz najpierw byc madrzejszym od nich by miec choc cien nadziei.

Mimo wszystko pozdrawiam.
          PS. Pomysl z ta prowokacja jest tak glupi, ze spodziewam sie oficjalnego
          zaprzeczenia partii opozycyjnych jakiegokolwiek w niej zamieszania...

Dlatego wlasnie SLD wygrywa i wygrywa i wygrywa...
          • Gość: bożek Re: Oświadczenie - Ryszarda Kneć !!!! IP: *.gorzow.mm.pl 20.01.05, 22:25
            Gość portalu: Bernard napisał(a):

> PS. Pomysl z ta prowokacja jest tak glupi, ze spodziewam sie oficjalnego
            > zaprzeczenia partii opozycyjnych jakiegokolwiek w niej zamieszania...
            >
            > Dlatego wlasnie SLD wygrywa i wygrywa i wygrywa...

Ty jesteś chory, człowieku.
            Za dużo cenzorstwa w życiorysie.
            • Gość: madafaka Re: Oświadczenie - Ryszarda Kneć !!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.01.05, 22:36
              Tak jak pisalem wczesniej.
              Mocni w mordzie to są gdy siedzą w swoich cieplych krzesełkach przed komputerem.
              Opozycja w dj
              • Gość: CKM Re: Oświadczenie - Ryszarda Kneć !!!! IP: *.gorzow.mm.pl 21.01.05, 10:27
                Zatanawiam sie czy nie ma większych problemów,
                pracy w UM, niż tylko takie inicjatywy które są
                śmieszne. Chyba komuś to forum przeszkadza, bo
                za dużo niewygodnych i nie cenzurowanych tematów.

• Gość: premier Re: Oświadczenie - Ryszarda Kneć !!!! IP: *.gorzow.mm.pl 21.01.05, 13:26
                "Prezydent Gorzowa Wielkopolskiego Tadeusz Jędrzejczak znów troszczy się na
                bieżąco o sprawy miasta, które potraktował jak prywatny folwark. Wypuszczony za
                kaucją z aresztu śledczego, znowu urzęduje w prezydenckim gabinecie."
                Rzeczpospolita - dziennik o zasięgu ogólnopolskim

Opozycja mocna w krzesełku przed komputerkiem... tia.
                Wyciśnij pryszcze, chłopcze.
              • Gość: swingpop Re: Oświadczenie - Ryszarda Kneć !!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.01.05, 01:14
                hej madafaka!podobie już się wypowiadałem.Jestem z Tobą!!!!!
    • Gość: nina Re: Czy należy zamknąć forum Gazety Wyborczej? IP: *.gorzow.mm.pl 24.01.05, 13:51
      a dlaczego,czy istnieją jakieś obawy SLD,tak długo to istnieje,moje zdanie jest
      nie,nie ma czego się obawiać,wszystko jest na swoim miejscu i niech tak
      pozostanie pozdrawiam
    • Gość: Klar Zamknąć? - to debilne IP: 83.238.11.* 25.01.05, 10:47
      Forum Gazety jest jedynym miejscem, gdzie można swobodnie podyskutować o wielu
      gorzowskich sprawach. Ostatnio jednak wchodzą tu różni urzędnicy i nawet radni
      bezradni (SJ) i ględzą zamulając przestwór. Niech mędzą na forum UM.
      • Gość: gorzowianin Re: Zamknąć? - to debilne IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.01.05, 12:57
        A wśród tych urzędników i działaczy Sojuszu Lewizny, Klar na czele!
        • Gość: Klar Re: Zamknąć? - to debilne IP: 83.238.11.* 25.01.05, 14:23
          Szanowny Gorzowianinie!
          Twoje posty bardzo mnie bawią, ponieważ przypisujesz mi rolę urzędnika UM,
          czasem Ryszarda Knecia, obecnie działacza SLD itd. itp.
          Tymczasem mi się po prostu nudzi w pracy i zabawiam się pisaniem postów na
          forum - czasem bardziej prolewicowych, czasem bardziej antylewicowych.
          Problem jest w tym, że ja rzeczywiście znam bardzo dokładnie tło różnych spraw
          w mieście i dlatego nie piszę z reguły o rozwiązaniach wziętych z kapelusza,
          nie,ożliwych do przeprowadzenia. Nie mam również złudzeń co do gorzowskich
          uczestników życia politycznego z lewej i prawej strony. Jednostek na poziomie
          tam na lekarstwo. Pociesz się, że w ZG jest jeszcze gorzej. Tam są
          przedstawiciele nowych sił, które chcą rządzić w województwie, kraju i w
          Gorzowie, np. poseł Gudzowski z LPR (słyszał ktoś jakąś wypowiedź LPR
          gorzowskiego w sprawach Miasta?), Ostrowski z Samoobrony itd. To są dopiero
          jednostki.
          Dlatego jak już chcesz we mnie widzieć urzędnika, to celuj wyżej np. nazywaj
          mnie Krzyckim lub Jędrzejczakiem. To połechta moją próżność...
          • Gość: Klar Re: Zamknąć? - to debilne IP: 83.238.11.* 25.01.05, 16:10
            A poza tym tym gorzowianin to Rafalska.
      • Gość: Bernard Re: Zamknąć? - to debilne IP: 5.6.1D* / *.ed.shawcable.net 25.01.05, 17:25
        Hey Klar,
        Nie sadze by dlugo przetrwali...
        Wykopano by po paru postach, wiec po diabla ...
        Dopoki nieodpowiedzialna dzieciarnia bedzie w imieniu Ryszarda kierowala formum
        miejskim, nie odbedzie sie tam jedna szczera dyskusja...
        Pozdrawiam
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka