Dodaj do ulubionych

Jakie piekne chłopaki na bilbordach

IP: *.gorzow.mm.pl 08.02.05, 10:40
Szkoda ż nie pokazano nóżek przebierajacych do konfitur , No ale jak sie stoi
na platformie . Ten w środku z b. wysokim czołem to pewnikiem wódz bo taki
bije blask ... uczciwego i sprawiedliwego . PO...kiego pchaja sie na afisz
nie majac żadnych gospodarczych i politycznych sukcesów . No chyba ,ze
zdychajacy "Tylko Gorzów"
Obserwuj wątek
    • Gość: Tow.Sze Re: Jakie piekne chłopaki na bilbordach IP: *.gorzow.mm.pl 08.02.05, 11:11
      Zapomniałeś napisać że niczego nie zbudowali-bo niczego nie ukradli!
      Czas gorzówek przewietrzyć-bo stęchlizną bije na odległość.
      Martwisz się pewnie co będziesz robił ze swoim szefuniem?
      On taki zdolny i doświadczony może będzie robił za wróżke.Ma przecież dar
      przekonywania-potrafił faceta przekonać co ma biedak zrobić z furą pieniędzy.
      To wystawia mu wysoką ocene-ale partii bo to dla niej zbierał.
      • Gość: open Re: Jakie piekne chłopaki na bilbordach IP: *.gorzow.mm.pl 08.02.05, 12:40
        Z szefem sie nie martwię . Bo sam jestem Szefem.
        Co do Platformy to przecież AWS .
        Może licytacja kto w tych 15 latach więcej przekrecił w tym kraju?
        • Gość: Ragnar tak open licytuj... IP: *.gorzow.mm.pl 08.02.05, 13:39
          No open zacznij licytować to chętnie posłucham. Zacznij od gorzowa może bedzie
          ci łatwiej. Twego mistrza Tadzia to raczej nikt nie przegoni.
          A tak swoję drogą to deklarowałeś pomoc w referendum jak ci idzie.
          • Gość: Ragnar Re: tak open licytuj... IP: *.gorzow.mm.pl 09.02.05, 08:31
            no open czekamy
            • Gość: open Re: tak open licytuj... IP: *.gorzow.mm.pl 09.02.05, 13:04
              Regnar - Tadeusz nie jest moim mistrzem nawet na perkusji, na której dość
              dobrze sobie radzi.
              Mysle ,że jesteś kumatym i oczytanym facetem i zmuszasz mnie prowokujaco do
              najdłuzszego serialu Rp.
              na poczatek (moze mi się Nie znudzi ) .
              -FOZZ,
              -Liwkidacja PGR i przejecie majatku przez chłopców "ze styropianu"
              cd
              • Gość: Ragnar dalej IP: *.gorzow.mm.pl 09.02.05, 15:32
                tylko nic nie przegap
                • Gość: open Re: dalej już tylko gorzej IP: *.gorzow.mm.pl 10.02.05, 10:18
                  No jeszcze kilka co by cie oświecić ,ze 15 lat wystarczyło na rozkradzenie
                  Polski.
                  1993 Cenzin- handel bronią . Wątek czysto gorzowski Wacek Niewiarowski min. od
                  parafianki Suchockiej i Maryśki Rokity przekreca kase na gorzowski market TAAK.
                  Ogólnie znikneło jakieś 13mld starych złotówek. Wacek do dzisiaj nie wychodzi z
                  Sądu.
                  - Otwarte Fundusze Emerytalne ,
                  -Banki - sprzedane za grosze ,
                  - Spólka Proxy (M. Dochnal -1990r)nie majac uprawnień prywatyzuje państwowa
                  fabryke broni Mesko (rakiety p.panc. ,z poręki Bochniarz,
                  Dzisiaj (tyle lat funkcjonował ) znany prywatyzacji polskich hut ,które
                  sprzedano z 6 baniek !!!! dla Hindusa z Holding NV; dostepu do 70 % rynku stali
                  oraz z pobytu w areszcie w Piotrkowie .
                  -Cementownie - za friko w rekach Niemców (Gorażdże)

Regnar- napisz ,ze to nie jest prawdą to tylko frustrowane wymysły.
                  Te posty czytaja bardzo młodzi ludzie rzec mozna jeszcze plastyczni . Wyjaśnij
                  im ,ze Polska to kraj nie kończącego się pasma sukcesów w ostatnich 15latach .
                  Nie jest prawda ,ze 8 mln rodaków żyje w skrajnym ubóstwie. NAPISZ no
                  dalej!!!
                  • Gość: werty Re: dalej już tylko gorzej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.02.05, 17:09
                    "Nie jest prawda ,ze 8 mln rodaków żyje w skrajnym ubóstwie"

Gorzej, że niektórzy dodali do tego - ubogą i wybiórczą pamięć innych czasów...
                    kiedy korzystali z profitów jakie niosła ówczesna władza - ktorej kontynuatorem
                    były i są obecne władze (czy na lewo czy na prawo...) wychowane i wykszatłcone
                    w tamtych realiach - tak więc pretensje Open - to siebie i twoich kolesi...

• Gość: Ragnar Re: dalej już tylko gorzej IP: *.gorzow.mm.pl 11.02.05, 08:24
                      wert powiedział ci już wszystko. Tu już nic więcej ci nie poiwiem. Pretensje
                      miej do siebie i swoich. Do braci nauczycielskiej wiernie służącej poprzedniemu
                      ustrojowi że tak wykształciła swoje dziatki.
                      • Gość: open Re: dalej już tylko gorzej IP: *.gorzow.mm.pl 11.02.05, 13:18
                        Regnar zasłaniasz sie wertym ,a ja tylko jednej odpowiedzi oczekiwałem prawda
                        czy nie . Krótko TAK -Nie.
                        Co do wykształcenia komunistycznego i dzisiejszego . Masz kontakt ze swieżo
                        upieczonego chowu magistarami np. w Gorzowie lub Zielonce i starymi ,którym
                        dane było zyc w tamtym strasznym ustroju. Zadaj im pytanie z np. geografii ,
                        historii tak jak ja to czynie . Zobaczysz i usłyszysz tą róznicę . Nie zadawaj
                        pytań z biznesu ,marketingu i zarządzania.Hihihi. To juz realizuja 15 lat
                    • Gość: open Re: dalej już tylko gorzej IP: *.gorzow.mm.pl 11.02.05, 13:10
                      To nie trzeba mieć pamieci tylko spotkać sie z robotnikami z tamtych czasów
                      (stilon, Ursus , Zakłady Miesne ) to oni korzystali z tych profitów pracując
                      normalnie jak cywilizowani ludzie .To tylku części sie udało . Nikłej części
                      narodu.
                      Co do do kształcenia i wychowania z tamtych realiów (PRL został wymazany ) to
                      jestem za. Wszyscy którym to kształcenie odbierali od komunistów od podstawówki
                      po profesora ) natychmiast powinni oddac dyplom i powrócic do szkółek o
                      słusznym profilu na ponowny "dokształt" . Podobnie jak w wojsku wszyscy (oprócz
                      mnie)przeszli ponowna przysiegę zamieniając wierność ZSRR na tak mi dopomóz bóg.
                      Panowie mieszacie fakty i czas wpadania w ubóstwo ale jest to pewnikiem
                      posiadania komunistycznych dyplomów .Tfu ttu!!!
                      No ale nadzieja w chłopcach z bilbordu- do druku i zachować
                      • Gość: janko A ja za PO jestem IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.02.05, 21:11
                        W sumie jestem za PLatformą. Może i wiele nie zdziałali, może nie są
                        najlepsi... A może ja za młody jestem i nie mam jeszcze dobrego rozezania wśród
                        partii. Ale patrząc na ludzi z innych ugrupowań, to czasem wstyd się przyznać,
                        że jest się Polakiem. To, co niektórzy pokazują swoją osobą w Polcsce czy za
                        granicami kraju to po prostu rzenada. A na plakacie jest też mój były historyk
                        pan R.W. Pozdrawiam go serdecznie. Jets to człowiek naprawdę uczciwy i lojalny.
                        I jest to naprawdę człowiek bardzo doświadczony również w sprawach polityki czy
                        też UE. Jemu zawdzięczam dość wiele. Chyla czoła do PeOwców i popieram Was
                        kochani.
                        • Gość: Bernard Re: A ja za PO jestem IP: 5.6.1D* / *.ed.shawcable.net 12.02.05, 21:44
                          Hey janko,
                          Lojalnosc to piekna rzecz...
                          Pytanie: Komu lojalny???
                          Miastu czy partii???
                          Jak widze to jedynie partii.
                          Miastu jedynie PO szkodzi jak dotychczas...
                          Pozdrwiam wyjasniajaco
                          • Gość: Klar Re: A ja za PO jestem IP: 83.238.11.* 16.02.05, 09:35
                            A co ty wiesz o PO w Gorzowie?
                      • Gość: werty Re: dalej już tylko gorzej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.02.05, 21:25
                        Widzę że polemika stała sie bezsensowna - ciebie nikt nie przekona - nnie
                        przesadza sie strych drzew - podobnie a może tym bardziej starego żołnierza (ze
                        nie nazwę cie dosadniej) którzy komunie zawdzięczaja wszystko - "...Podobnie
                        jak w wojsku wszyscy (oprócz mnie)przeszli ponowna przysiegę zamieniając
                        wierność ZSRR na tak mi dopomóz bóg..."

Ja nie nadaję na tych diapazonach - dyskutuj dalej z Ragnarem... ja wypadam...
                        dysputa przestaje byc zabawna.... wiecej powiem nudna... BaY!!!
                        • gorzowianka72 Re: Jakie piekne chłopaki na bilbordach 11.02.05, 21:33
                          • gorzowianka72 Re: Jakie piekne chłopaki na bilbordach 11.02.05, 21:35
                            Kurcze, nie widziałam, kto jest na TYCH bilbordach????
                        • gorzowianka72 Re: dalej już tylko gorzej 12.02.05, 02:50
                          Gość portalu: werty napisał(a):

> Widzę że polemika stała sie bezsensowna - ciebie nikt nie przekona - nnie
                          > przesadza sie strych drzew
                          No fakt, stare drzewa się wycina.

• Gość: open Re: dalej już tylko gorzej IP: *.gorzow.mm.pl 12.02.05, 09:49
                            Jak zaczyna brakować argumentów -rzeczowych- dyskusja staje się nudna .
                            Ale tylko dla tych, którym sie powiodło i stać ich na internet reszcie
                            powiedziano "na drzewo " . Całe szczeście ,ze stare drzewa sie nie wycieło jak
                            sobie zyczy "gorzowianka". Dzięki tym starym drzewom, posiadajac emeryta lub
                            recistę ,wiele rodzin szczególnie na wsiach popegerowskich ma co włożyć do
                            gara.
                            Zastanawiające jest dlaczego na tym forum określa sie każdego, kto myśli
                            inaczej niż obowiazujaca aktualnie linia , komuchem , czerwonym. Przecież
                            wszyscy znaleźliśmy się w PRL- bis tylko częśc piszących tego faktu nie
                            dostrzega lub nie rozumie.
                            Kolego Zapadka wytłumaczcie młodzierzy co to jest PRL BIS
                          • Gość: Bernard Re: dalej już tylko gorzej IP: 5.6.1D* / *.ed.shawcable.net 12.02.05, 21:47
                            hey gorzowianka,
                            Twoja blyskotliwosc mnie oniesmiela...
                            Taka celna i w gorzowskich realiach osadzona odpowiedz...
                            Mysle, ze sprzeczac sie z Toba juz nie bede....
                            Za mlody by umierac... he he he
                            Pozdrawiam uznaniowato
    • Gość: Hanka Re: Jakie piekne chłopaki na bilbordach IP: *.idea.pl 12.02.05, 21:22
      ho ho
      • emkael Re: Jakie piekne chłopaki na bilbordach 12.02.05, 21:40
        Gość portalu: Hanka napisał(a):

> ho ho

ale się koleżanka nagadała :)
      • Gość: Bernard Re: Jakie piekne chłopaki na bilbordach IP: 5.6.1D* / *.ed.shawcable.net 12.02.05, 21:48
        Hey hanka,
        Twoja elokwencja dowodzi intelektu...
        Pozdrawiam serdecznie i jak zawsze
        • Gość: janko nie jest tak zle IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.02.05, 09:48
          mam malutkie cosik do referendum. rozumiem ze jest to sprawa sluszan- patrzac z
          jednej strony. bo przeciez z drugiej to tadeusz j. dzialal tak aby miastu bylo
          lepiej jednak nie bral pod uwage ze szkodzi formom miejskim.... popieram
          przeprowadzenie referendum, ale niepodoba mi ise sposob kampanii. nie podobaja
          mi sie teksty typu "koncz wasc! wstydu oszczedz" i inne nieprzyjemmne. milo
          byloby wziac udzial w referendum, oprzy ktorym kampania byla przeprowadzona z
          kultura polityczna. bo to ma duze znaczenie dla spoleczenstwqa, aby politycy
          dawali przyklad swoim zachowaniem. jezeli oni "olewaja" sobie sprawe. dzialaja
          tak a a nie inaczej to robi sie zle w spoleczenstwie. mamy wtedy do czynienia z
          takimi sytuacjami jak dzisiaj i to na szeroka skale. powinna byc etykieta
          polityczna, ktora by okreslala co wolno w czasie politycznej kampanii, a co nie
          powinno byc wykorzystywane. to na razie tyle. pozdrwowka dla was. papa
          • Gość: kaku Kto ma Konczyc? IP: *.gorzow.mm.pl 16.02.05, 15:59
            A czy ktos zadał pytanie, kto ma kończyc?
            Czy nasz Prezydent, czy Szadny?
            I jeden i drugi nieudacznik. Z tym ze Prezydent jest u władzy kilka lat i
            jakies zasługi mimo wszystko ma. A ten drugi ma tyko długi i problemy.
            Ale tow. Radny jest zawsze gotowy do udziału w torcie. Nikt go nie zaprasza a
            sam przychodzi.
    • Gość: menago Re: Jakie piekne chłopaki na bilbordach IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 16.02.05, 17:53
      może owsiki łażą po dupach i nózkami przebierają
      • Gość: open Re: Jakie piekne chłopaki na bilbordach IP: *.gorzow.mm.pl 17.02.05, 11:00
        Patrze na ten Bilbord i Bachalskiego i oczom moim pieknym nie wierzę kogo to
        Pierwszy PO obejmuje . To nadzieja uzdrowienia Sanepidu z AWSC-ZCHN sam dr.
        Stanislaw Dejnowicz . Nie szło mu w szpitalnych doktorach poszedł w Sanepid .
        Szczesliwie dla pracowników Sanepidu został odwołany .
        Dla pacjentów to chyba lepiej ,ze on podpora Bachalskiego. Więcej takich
        uzdrawiaczy ,a miasto nasze będzie....
        • Gość: Ragnar oj open open. IP: *.gorzow.mm.pl 18.02.05, 09:58
          Czepiasz się ludzi, a sam ich nie znasz. Dejnowicz wywalił cię z sanepidu za
          niudolność. Weź się do pracy brachu a pózniej pomawiaj.
          Jak masz jakies osiągnięcia to się nimi pochwal a jak ich nie masz to nie
          krytykuj innych.
          • Gość: open Re: oj open open. IP: *.gorzow.mm.pl 20.02.05, 11:21
            Regnar- Piszę o ludziach ,których znam. Twierdzę ,że jak sie nie posiada
            presyspozycji do zarzadzania ,polityki ,leczenia to sie na bilbord nie pcha.
            Czym się wyróżnili ,jakim działaniem na rzecz miast pozostali z bilbordu .
            Musze to wiedzieć przystępując do referendum. Jestem zdania ,że
            nauczyciel ,lekarz powinni leczyć bo taki dostali dyplom (komunistyczny
            tfu,tfu!!) uczelni ,a nie pchać sie do rządzenia miastem
            • Gość: parys Piekne te chłopaki !!! IP: *.gorzow.mm.pl 20.02.05, 23:12
              Geye z landsberga popieraja referendum !!!!!
            • Gość: kleopatra Lesbijki też ! IP: *.gorzow.mm.pl 20.02.05, 23:13
              Ej chłopaki a my to co - poieramy referendum !
            • Gość: welter A tranwestcyci to co k...wa to nie popierają ? IP: *.gorzow.mm.pl 20.02.05, 23:14
              A my to co, też popieramy !
            • Gość: giertyszek Liga Polskiech Rodzin też ! IP: *.gorzow.mm.pl 20.02.05, 23:15
              P....o....pier....aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa !
    • Gość: Antyczerwony Re: Jakie piekne chłopaki na bilbordach IP: *.gorzow.mm.pl 21.02.05, 17:58
      odwołac to czałe czerwone sld.
      idzmy na referendum.
      • Gość: Bernard Re: Jakie piekne chłopaki na bilbordach IP: 5.6.1D* / *.ed.shawcable.net 21.02.05, 18:20
        Hey Antyczerwony,
        Masz Racje. Tez uwazam ze Jedrzejczak to dobry prezydent.
        Pozdrawiam referendowato

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka