Dodaj do ulubionych

POBÓR 2005 - pilne!!!

IP: *.gorzow.mm.pl 10.02.05, 23:31
Czy ktoś był już na komisji poborowej 2005?
Jak tak to jaka jest komisja, chodzi mi o skład
Czy są te same barany co rok temu czy inni.

Z góry dziękuje za wszelkie informacje.
Obserwuj wątek
    • Gość: werty Re: POBÓR 2005 - pilne!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.02.05, 00:42
      Nie wiem czy w komisji... ale przed nia stanie co najmniej jeden baran... i to
      pilnie... od razu bilet na rogi niech bierze i Ku chwale - wale...
    • Gość: 2004 Re: POBÓR 2005 - pilne!!! IP: *.gorzow.mm.pl 11.02.05, 16:14
      • Gość: janko Re: POBÓR 2005 - pilne!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.02.05, 21:03
        no ja tez ide na komisje w tym roku w przyszlym tygodniu. ide pierwszy raz i
        jestem ciekawy jak badaja, tzn czy mam sie bac tego co niektorzy opowiadaja.??
        pozdrowka
    • Gość: GNU Szukajacy... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.02.05, 21:44
      A co? szukasz tego któremu dałeś w łapę?

To było w zeszłym roku - komisje sie zmieniają...
      • Gość: 2005 Re: Szukajacy... IP: *.gorzow.mm.pl 11.02.05, 22:05
        Nie w zeszłym roku komisje wcale nie obchodzilo czy jestes chory czy zdrowy
        nawet jesli miales dokumentacje lekarska ktora wskazywala na kategoie d to i
        tak nic nie dawalo bo te barany nawet tych dokumentow nie ogladali

A mam do ciebie pytanko: po co chory ma placic zeby ktos raczyl przeczytac jego
        papiery?
        • Gość: GNU Re: Szukajacy... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.02.05, 22:08
          Żeby nie iść do wojska.... choroba to nie wszystko.... mozna wyzdrowieć...
          • Gość: 2005 Re: Szukajacy... IP: *.gorzow.mm.pl 11.02.05, 22:59
            chyba ze ktos ma wrodzona wade serca :)
            • Gość: open Re: Szukajacy... IP: *.gorzow.mm.pl 12.02.05, 09:57
              ... wrodzona wade serca... i niechec do bycia miesem armatnim poniżanym przez
              trepów. Wprwdzie to tylko 10 mc ale stracone . Mozna sobie policzyć wyjeżdżając
              na 10 m-c do Irlandii i zarabiajac 10 eu na godzinę . Mozna wybierać.
              Róznica jest taka ,ze w Irlandi nie masz kontaktu z politrukiem , Oh pardon co
              ja godam , kapelanem
              • Gość: werty Re: Szukajacy... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.02.05, 13:24
                "...z politrukiem , Oh pardon co ja godam , kapelanem ..."

Teraz rozumiem twoje rozgoRYCZENIE - zabrali ci etat?
                • Gość: open Re: Szukajacy... IP: *.gorzow.mm.pl 12.02.05, 20:23
                  Widzisz jaki masz problem z kumaniem zmiany sytuacji w tym kraju miejsce
                  politruków zajeli kuriewni . Nawet jak robie sobie jaja z politycznych i
                  kuriewnych opiekunów to nic ,a nic nie pojmujesz . Ucz sie historii tej z PRL
                  też .
                  AMEN
                  • Gość: werty Re: Szukajacy... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.02.05, 20:31
                    Nie wszyscy maja taki otwarty umysl jak ty...

wsparty lekturą "nie" napewno dokonasz wiwisekcji poprzedniego ustroju ktory
                    cie skrzywdzil... Pewnie jesteś rencistą ... a raczej emerytem mundurowym...
                    Ale cóż z moim zmknietym umysłem moge pojąć...
                  • Gość: poinformowany Re: Szukajacy... IP: *.gorzow.mm.pl 12.02.05, 22:37
                    Gość portalu: open napisał(a):

> Widzisz jaki masz problem z kumaniem zmiany sytuacji w tym kraju miejsce
                    > politruków zajeli kuriewni . Nawet jak robie sobie jaja z politycznych i
                    > kuriewnych opiekunów to nic ,a nic nie pojmujesz .

Ty niczego nie pojąłeś i już nie pojmiesz.
                    Jak ci się robiło jaja z politruków za komuny, co? Wolność słowa cię nie
                    przytłaczała?
                    • Gość: open Re: Szukajacy... IP: *.gorzow.mm.pl 15.02.05, 09:46
                      Poinformowany -Napisał wolnośc słowa cie nie przytłaczała?
                      Oj nie jeździlo sie na obozy studenckie.
                      Co do wolności słowa to kiedyś mówiło się tak :w NRD było żarcie ale szczekać
                      nie wolno było . W Polsce z żarełkiem krucho ale szczekać do woli . To
                      przeciez był najweselszy barak w Układzie Warszawskim. Osobiscie sprawdziłem
                      jadac stopem przez wszystkie pozostałe "baraki".
                      I jeszcze co do wolności np. w radiu . w poprzednim ustroju roc,kowej grupu nie
                      uswiadczyłeś na foni teraz tez . Nul alternatywnego rocka jeno jakieś Wilki i
                      trole Krawczyki
    • emkael Re: POBÓR 2005 - pilne!!! 12.02.05, 21:35
      Do wojska, a nie tu się wymigiwać! Ojczyzna WAS wzywa... hahahaaaaaa
      • Gość: Klar Re: POBÓR 2005 - pilne!!! IP: 83.238.11.* 16.02.05, 09:12
        Chłopaki boją się fali, po co mieszać tu Ojczyznę.
    • Gość: . Re: POBÓR 2005 - pilne!!! IP: *.gorzow.mm.pl 15.02.05, 08:01
      • Gość: Barbara JA BYM TEŻ CHCIAŁA DO WOJSKA IP: *.gorzow.mm.pl 16.02.05, 12:04
        Ale niestety mam miedzy nogami pochwisko,które mnie wkurza.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka