Gość: Tey IP: *.kom / *.kom-net.pl 27.02.05, 22:03 Na FORUM jesteście mądzry w słowie i gębie. Dzisiejsze referendum pokazało, że strach, tchórzostwo zdominowało. Woleliście zostać w domach. Brawo. WSTYD Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: prezes Re: I co GORZOWIANIE?? Strach kazał Wam zostać w IP: *.gorzow.mm.pl 27.02.05, 22:09 Spadaj gościu. Nie wkurzaj praworządnych. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ragnar Re: I co GORZOWIANIE?? Strach kazał Wam zostać w IP: *.gorzow.mm.pl 28.02.05, 08:44 Zostali bo sie bali. Szczególnie ci z budrzetówki i instytucji powiązanych z miastem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tomek Re: I co GORZOWIANIE?? Strach kazał Wam zostać w IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.02.05, 08:48 Ja zostałem, bo sie bałem o przyszłość Gorzowa pod ewnetualnymi rządami nieudaczników z PO i PiS. Jak mówiłem wolę aferzystę, niż bandę idiotów! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: J1 Re: I co GORZOWIANIE?? Strach kazał Wam zostać w IP: *.gorzow.cvx.ppp.tpnet.pl 28.02.05, 09:32 Mam nadzieje, że (nasze gorzowskie) prawicowe elity w postaci Bachalskiego i Marcinkiewicza zrozumieją, że Gorzowianie mają dość błazenady, oszołomstwa - poprostu głupoty w wykonaniu Rafalskiej, Szadnego, Surmacza i tego przygł.pa z tubą Surowca. pozdrawiam wszystkich z centro-prawicy, którzy zostali w domach!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czak Re: I co GORZOWIANIE?? Strach kazał Wam zostać w IP: *.gorzow.mm.pl 28.02.05, 09:16 dajcie im spokój nie mogą się z tym pogodzić że przegrali pajacu my nie idąc na wybory pokazaliśmy za kim, może raczej przeciwko komu jesteśmy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ragnar Do czak-a IP: *.gorzow.mm.pl 28.02.05, 09:28 Gość portalu: czak napisał(a): > dajcie im spokój nie mogą się z tym pogodzić że przegrali pajacu my nie idąc > na wybory pokazaliśmy za kim, może raczej przeciwko komu jesteśmy Tak czak pokazałeś ze jesteś przeciwko Gorzowowi. Nie chełp się tym więcej bo chluby ci to nie przynosi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gorzowianin Re: Do czak-a IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.02.05, 10:06 Niestety ale w wielu przypadkach to prawda. Dotyczy to zarówno nauczycieli jak i urzędników a także pracowników spółek miejskich. Rozmawiałem z paroma osobami które pracują w szkołach i jednym z zakladów budżetowych, którzy powiedzieli mi, że nie pójda na głosowanie bo mogliby się o tym dowiedzieć ich szefowie. Taki właśnie jest Gorzów jędrzejczakowski. W dobie tak wielkiego bezrobocia, ludzie boją sie nawet wyrazić swoje zdanie. Sam pracuję w spółce zaleznej od miasta i jutro dowiem się kto jeszcze z moich kolegów odważył się pójść na referendum. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: K Re: Do czak-a IP: *.gorzow.mm.pl 28.02.05, 14:15 a skad ich szefowiemieli by wiedziec na coglosowali? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: UMG Proszę uszanować wolę gorzowian ! IP: *.um.gorzow.pl / *.um.gorzow.pl 28.02.05, 10:14 Pozostanie w domu świadczy wyłącznie o dojrzałości gorzowian którzy poznali mechanizm referendalny, gdzie w 90% frekwencja jest czynnikem rozstrzygającym. To stanowczy protest przeciw stylowi uprawiania polityki przez opozycję ! Odpowiedz Link Zgłoś
landsbergis Re: Proszę uszanować wolę gorzowian ! 28.02.05, 10:27 Obywatelska dojrzałość wyraża się aktywną postawą, w tym uczestnictwem w wyborach. Wolą dojrzałych gorzowian jest usunięcie skompromitowanego prezydenta od władzy - stosunkiem głosów 92:8. Uratowała Pani stołek na parę miesięcy, ale to nie powód, by mieszać ludziom w głowach. Odpowiedz Link Zgłoś
gorzowianka72 Re: Proszę uszanować wolę gorzowian ! 28.02.05, 11:45 > Pozostanie w domu świadczy wyłącznie o dojrzałości gorzowian Rzeczywiście... Odpowiedz Link Zgłoś
ant777 nie poszedłem z trzech powodów 28.02.05, 12:47 1. nie ja głosowałem na Jędrzejczaka i nie ja będę go odwoływać 2. gorzowskiej prawicy brakuje klasy - prawdobodobnie tak jak 84% uprawnionych mam dosyć robienia zadym. Teksty na ulotce "tu byłem Tadziu J." są żałosne. Mogli to zrobić inaczej. "Tak, T.J. dużo zrobił dla Gorzowa i postawił wysoko poprzeczkę dla następców ale ciążą na nim zarzuty, które naszym zdaniem go dyskwalifikują" 3. nowe układy zastąpią stare układy. Odpowiedz Link Zgłoś
blic Re: nie poszedłem z trzech powodów 28.02.05, 13:16 ant777 napisał: > 1. nie ja głosowałem na Jędrzejczaka i nie ja będę go odwoływać Czyżbyś mieszkał w Kalifornii? > 2. gorzowskiej prawicy brakuje klasy - prawdobodobnie tak jak 84% > uprawnionych mam dosyć robienia zadym. Nie całej gorzowskiej prawicy brakuje klasy. Jeśli jesteś w stanie wskazać osoby z większą klasą od HMWoźniaka, lub KMarcinkiewicza w którejkolwiek opcjii politycznej Gorzowa to chętnie dowiem się czegoś więcej o wskazanej osobie. Co do owych 84% "mających dosyć robienia zadym" to bardzo poważnie nadinterpretujesz wynik referendum. W zeszłych wyborach samorządowych nie wzięło udziału ponad 70% wyborców. Czyżby zatem wybory samorządowe były także przykładem zadymy? Stosowanie takich uproszczeń nadszarpuje autorytet osoby je wypowiadającej. > 3. nowe układy zastąpią stare układy. I tak pozostanie dopóki nie zaczniemy (Ty także) dokonywać rozsądniejszych wyborów. Mieliśmy szanse na początek usunąć stary układ. Odpowiedz Link Zgłoś
ant777 Re: nie poszedłem z trzech powodów 28.02.05, 14:52 blic napisał: > ant777 napisał: > > > 1. nie ja głosowałem na Jędrzejczaka i nie ja będę go odwoływać > > Czyżbyś mieszkał w Kalifornii? Chciałbym pomieszkać w kraju w którym nie musiałbym co miesiąc siadać z kalkulatorem w ręku po to aby tak podzielić wypłatę żeby starczyło do pierwszego. Może być Kalifornia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Scott1 Re: I co GORZOWIANIE?? Strach kazał Wam zostać w IP: *.gorzow.mm.pl 28.02.05, 19:26 Hey Tey mlodziencze Laskowikiem to Ty nie bedziesz. Odpowiedz Link Zgłoś