Dodaj do ulubionych

I co GORZOWIANIE?? Strach kazał Wam zostać w domu

IP: *.kom / *.kom-net.pl 27.02.05, 22:03
Na FORUM jesteście mądzry w słowie i gębie. Dzisiejsze referendum pokazało,
że strach, tchórzostwo zdominowało. Woleliście zostać w domach. Brawo. WSTYD
Obserwuj wątek
    • Gość: prezes Re: I co GORZOWIANIE?? Strach kazał Wam zostać w IP: *.gorzow.mm.pl 27.02.05, 22:09
      Spadaj gościu. Nie wkurzaj praworządnych.
      • Gość: Ragnar Re: I co GORZOWIANIE?? Strach kazał Wam zostać w IP: *.gorzow.mm.pl 28.02.05, 08:44
        Zostali bo sie bali. Szczególnie ci z budrzetówki i instytucji powiązanych z
        miastem.
    • Gość: Tomek Re: I co GORZOWIANIE?? Strach kazał Wam zostać w IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.02.05, 08:48
      Ja zostałem, bo sie bałem o przyszłość Gorzowa pod ewnetualnymi rządami
      nieudaczników z PO i PiS. Jak mówiłem wolę aferzystę, niż bandę idiotów!
      • Gość: J1 Re: I co GORZOWIANIE?? Strach kazał Wam zostać w IP: *.gorzow.cvx.ppp.tpnet.pl 28.02.05, 09:32
        Mam nadzieje, że (nasze gorzowskie) prawicowe elity w postaci Bachalskiego i
        Marcinkiewicza zrozumieją, że Gorzowianie mają dość błazenady, oszołomstwa
        - poprostu głupoty w wykonaniu Rafalskiej, Szadnego, Surmacza i tego przygł.pa
        z tubą Surowca.

pozdrawiam wszystkich z centro-prawicy, którzy zostali w domach!!!!!
    • Gość: czak Re: I co GORZOWIANIE?? Strach kazał Wam zostać w IP: *.gorzow.mm.pl 28.02.05, 09:16
      dajcie im spokój nie mogą się z tym pogodzić że przegrali pajacu my nie idąc
      na wybory pokazaliśmy za kim, może raczej przeciwko komu jesteśmy
      • Gość: Ragnar Do czak-a IP: *.gorzow.mm.pl 28.02.05, 09:28
        Gość portalu: czak napisał(a):
        > dajcie im spokój nie mogą się z tym pogodzić że przegrali pajacu my nie idąc
        > na wybory pokazaliśmy za kim, może raczej przeciwko komu jesteśmy

Tak czak pokazałeś ze jesteś przeciwko Gorzowowi.
        Nie chełp się tym więcej bo chluby ci to nie przynosi.
        • Gość: gorzowianin Re: Do czak-a IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.02.05, 10:06
          Niestety ale w wielu przypadkach to prawda. Dotyczy to zarówno nauczycieli jak
          i urzędników a także pracowników spółek miejskich. Rozmawiałem z paroma osobami
          które pracują w szkołach i jednym z zakladów budżetowych, którzy powiedzieli
          mi, że nie pójda na głosowanie bo mogliby się o tym dowiedzieć ich szefowie.
          Taki właśnie jest Gorzów jędrzejczakowski. W dobie tak wielkiego bezrobocia,
          ludzie boją sie nawet wyrazić swoje zdanie. Sam pracuję w spółce zaleznej od
          miasta i jutro dowiem się kto jeszcze z moich kolegów odważył się pójść na
          referendum.
          • Gość: K Re: Do czak-a IP: *.gorzow.mm.pl 28.02.05, 14:15
            a skad ich szefowiemieli by wiedziec na coglosowali?
    • Gość: UMG Proszę uszanować wolę gorzowian ! IP: *.um.gorzow.pl / *.um.gorzow.pl 28.02.05, 10:14
      Pozostanie w domu świadczy wyłącznie o dojrzałości gorzowian którzy poznali
      mechanizm referendalny, gdzie w 90% frekwencja jest czynnikem rozstrzygającym.
      To stanowczy protest przeciw stylowi uprawiania polityki przez opozycję !
      • landsbergis Re: Proszę uszanować wolę gorzowian ! 28.02.05, 10:27
        Obywatelska dojrzałość wyraża się aktywną postawą, w tym uczestnictwem w
        wyborach. Wolą dojrzałych gorzowian jest usunięcie skompromitowanego prezydenta
        od władzy - stosunkiem głosów 92:8. Uratowała Pani stołek na parę miesięcy, ale
        to nie powód, by mieszać ludziom w głowach.
      • gorzowianka72 Re: Proszę uszanować wolę gorzowian ! 28.02.05, 11:45
        > Pozostanie w domu świadczy wyłącznie o dojrzałości gorzowian
        Rzeczywiście...
    • ant777 nie poszedłem z trzech powodów 28.02.05, 12:47
      1. nie ja głosowałem na Jędrzejczaka i nie ja będę go odwoływać
      2. gorzowskiej prawicy brakuje klasy - prawdobodobnie tak jak 84% uprawnionych
      mam dosyć robienia zadym. Teksty na ulotce "tu byłem Tadziu J." są żałosne.
      Mogli to zrobić inaczej. "Tak, T.J. dużo zrobił dla Gorzowa i postawił wysoko
      poprzeczkę dla następców ale ciążą na nim zarzuty, które naszym zdaniem go
      dyskwalifikują"
      3. nowe układy zastąpią stare układy.
      • blic Re: nie poszedłem z trzech powodów 28.02.05, 13:16
        ant777 napisał:

> 1. nie ja głosowałem na Jędrzejczaka i nie ja będę go odwoływać

Czyżbyś mieszkał w Kalifornii?

> 2. gorzowskiej prawicy brakuje klasy - prawdobodobnie tak jak 84%
        > uprawnionych mam dosyć robienia zadym.

Nie całej gorzowskiej prawicy brakuje klasy. Jeśli jesteś w stanie wskazać
        osoby z większą klasą od HMWoźniaka, lub KMarcinkiewicza w którejkolwiek opcjii
        politycznej Gorzowa to chętnie dowiem się czegoś więcej o wskazanej osobie.

Co do owych 84% "mających dosyć robienia zadym" to bardzo poważnie
        nadinterpretujesz wynik referendum.
        W zeszłych wyborach samorządowych nie wzięło udziału ponad 70% wyborców. Czyżby
        zatem wybory samorządowe były także przykładem zadymy?
        Stosowanie takich uproszczeń nadszarpuje autorytet osoby je wypowiadającej.

> 3. nowe układy zastąpią stare układy.

I tak pozostanie dopóki nie zaczniemy (Ty także) dokonywać rozsądniejszych
        wyborów.
        Mieliśmy szanse na początek usunąć stary układ.
        • ant777 Re: nie poszedłem z trzech powodów 28.02.05, 14:52
          blic napisał:

> ant777 napisał:
          >
          > > 1. nie ja głosowałem na Jędrzejczaka i nie ja będę go odwoływać
          >
          > Czyżbyś mieszkał w Kalifornii?

Chciałbym pomieszkać w kraju w którym nie musiałbym co miesiąc siadać z
          kalkulatorem w ręku po to aby tak podzielić wypłatę żeby starczyło do
          pierwszego. Może być Kalifornia.
    • Gość: Scott1 Re: I co GORZOWIANIE?? Strach kazał Wam zostać w IP: *.gorzow.mm.pl 28.02.05, 19:26
      Hey Tey mlodziencze Laskowikiem to Ty nie bedziesz.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka