Gość: Jerry S. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.03.05, 20:29 Zmarł w więzieniu legendarny gorzowski "gangster" Erwin K. zwany "Erykiem". Znałem go osobiście i powiem - fajny gościu z niego był. A co wy o min sądzicie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: kompot Re: "ERYK" NIE ŻYJE IP: 81.190.179.* 10.03.05, 20:57 Z tego co słyszałem ten klient to niezły lump. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kompot Re: "ERYK" NIE ŻYJE IP: 81.190.179.* 10.03.05, 21:16 Umarł nie wiem skąd te wiadomości ale srał go pies, niech mu ziemia lekką będzie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Scott1 Re: "ERYK" NIE ŻYJE IP: *.gorzow.mm.pl 10.03.05, 22:08 Taki dobry bandziorek . Moze to byl Janosik. Moze jakis pomniczek. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: poszkodowany Re: "ERYK" NIE ŻYJE IP: *.gorzow.mm.pl 10.03.05, 23:28 I bardzo dobrze że już gnoja nie ma wśród ludzi. Nikt po takim bydlaku nie będzie płakał oprócz jego panienki wcale nie lepszej od niego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: klawisz Re: "ERYK" NIE ŻYJE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.03.05, 08:54 Znam jeszcze paru gorzowskich gangsterów - ci niestety jeszcze żyją... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bernard Re: "ERYK" NIE ŻYJE IP: *.gorzow.mm.pl 11.03.05, 09:08 Hej klawisz - czy to może chodzi o gangsterów z gorzowskiego magistratu? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: open Re: "ERYK" NIE ŻYJE IP: *.gorzow.mm.pl 11.03.05, 09:40 O przypuszczeniu ,ze nie żyje usłyszałem jak zabrali go do szpitala , a potem zabrano jego rzeczy to oznacza dla pozostałych koniec współmieszkańca celi. Synowiec i Kancelaria stracili klienta. Równiez Hitler i Stalin w dalszym ciągu nie żyja. hihi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: madafaka Re: "ERYK" NIE ŻYJE zapalmy świeczke" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.03.05, 10:32 Zapalmy świeczke Erykowi to był dobry człowiek , pomagał powodzianom , dotował cukrownie i prowadził restrukturyzacje fabryki dywanów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Scott1 Re: "ERYK" NIE ŻYJE zapalmy świeczke" IP: *.gorzow.mm.pl 11.03.05, 16:30 Powiedz to ludziom , ktorych okradl z pieniedzy. Dobry bandyta,he ,he. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: open Re: "ERYK" NIE ŻYJE ziemia odetchneła z ulgą IP: *.gorzow.mm.pl 11.03.05, 22:40 Scott przeczytaj powyzszy tekst jeszcze raz . Nie czujesz bluesa? To wspomaganie Kowar-dywany, hurtowni-cukier to właśnie przekrety na miliony. Kapujesz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Scott1 Re: "ERYK" NIE ŻYJE ziemia odetchneła z ulgą IP: *.gorzow.mm.pl 11.03.05, 23:26 Oczywiscie, wspieral jeszcze monopol tytoniowy razem z ich transportem. Zapalmy swieczke. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: YOKO ONO Re: "ERYK" NIE ŻYJE ziemia odetchneła z ulgą IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.03.05, 12:14 Coś tu nie gra o co znowu chodzi! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ziomek Re: "ERYK" NIE ŻYJE ziemia odetchneła z ulgą IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.03.05, 12:23 O ho ho ciekaw jestem na ile sprawdzona jest ta wiadomość znając życie to ktoś się nudzi i ma nie spełnione marzenia a chowając kogoś za życia będzie jeszcze długo żył co do kancelari Synowiec i spółka to chyba pierwsi się zmartwili bo tracą klienta a nowi są nie świadomi w co się pakują albo po prostu mają ich w dupie,panuje opinia jak chcesz przegrać w gorzowskim sądzie to weż Synowca nienawidzą go tam jak psa,biednego Eryka mamił po sprawie że nic się nie stało i w sądzie apelacyjnym wszystko załatwi a tu znów lipa /ilu jeszcze tak oszukał?/co o tym sądzicie pozdrawiam ??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: "ERYK" NIE ŻYJE ziemia odetchneła z ulgą IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.03.05, 17:16 Powołując się na Marka Twaina można powiedzieć, że wiadomość o śmierci ERYKA była mocno przesadzona. Powiem więcej - Eryk czuje się zupełnie dobrze, zwłaszcza, że rozprawa apelacyjna zakończyła się sukcesem i wymierzona mu kara została obniżona. Wryk nabył już uprawnień do starania się o warunkowe zwolnienie. A jeśli w sądzie kogoś nienawidzą to jest to wyraz najwyższego uznania dla adwokata, bo przeciętniakami nikt się nie interesuje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bony M Re: "ERYK" NIE ŻYJE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.03.05, 12:32 SYNOWIEC na PREZYDENTA !!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: niezależna Re: "ERYK" NIE ŻYJE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.03.05, 12:38 Widać gość ma jaja!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zainteresowana Re: "ERYK" NIE ŻYJE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.03.05, 12:41 Jest ok tylko czemu w Berlinie przecież na szczecińskiej towar jest ekstra!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Niemiec Re: "ERYK" NIE ŻYJE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.03.05, 12:36 W Berlinie też jest ulica szczecińska i pana mecenasa S...... można tam często spotkać! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sawal Re: "ERYK" NIE ŻYJE IP: *.gorzow.mm.pl 12.03.05, 14:17 Eryk żyje? .W takim razie Synowiec nie żyje? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: michał Re: "ERYK" NIE ŻYJE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.03.05, 15:00 co za palant wymyślił że Eryk nie żyje, przecież on jest niezniszczalny!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: franz Re: "ERYK" NIE ŻYJE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.03.05, 15:01 ERYK na Prezia... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Scott1 Re: "ERYK" NIE ŻYJE IP: *.gorzow.mm.pl 13.03.05, 09:27 Jak to w koncu jest bedzie dalej sponsorowal czy nie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: madafaka Re: "ERYK" NIE ŻYJE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.03.05, 08:02 Eryk żyje.Będzie sponsorem gorzowskich żużlowców od przyszłego sezonu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: apollo Re: "ERYK" NIE ŻYJE IP: *.gorzow.cvx.ppp.tpnet.pl 17.03.05, 19:09 Do Jerrego>trzasnij sie w mozg baranie.Sprawdz pierw informacje debilu dopiero rozwijaj temat. Odpowiedz Link Zgłoś
jang64 Re: "ERYK" NIE ŻYJE 14.03.05, 11:55 JAK MOŻE BYĆ SPONSOREM CZEGOKOLWIEK W G. SKORO OBRAŻACIE GO(gusia)SWOJĄ NIEWIEDZĄ. ODSYŁAM DO OPOLSKICH KRONIK KWP TAM SPONSORUJE Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: swingpop Re: "ERYK" NIE ŻYJE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.03.05, 21:29 post ciekawy !W kazdym mieście jest taki :"ERYK"Były czasy że sponsorował!!! kogo ,to wiedzą ci którym pomógł ,tych których wpóścił w maliny -to ich problem Na świecie są mądrzy i głupcy ,on należy do przebiegłych ,Są prawa po to by je omijać , ale do czsu, aż znajdzie sie mądrzejszy -znalezli sie i go wsadzili. Dzisiaj kto ma pieniadze ,to jest na salonach.kolejna komisja śledcza wyleczy tych salonowców !Są bogaci z tytułami dr.i chłopcy po podstawówkach ukończonych w trybie wieczorowym DEMOKRACJA!WOLNY RYNEK ,ANARCHIA!Niech zyje POLSKA!!!!!!! Ciekawy kraj, bo mój kraj!Jestem dumny!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Eryk Re: "ERYK" NIE ŻYJE IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 13.11.21, 00:23 Wsadzili tylko przez konfidentów typu menet jacuś Jestem żywy i będę . 16 lat minęło od tego artykułu , a ja żyję dalej ..... Tylko szkoda że konfidenci nie zdychają ..... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bernard Re: "ERYK" NIE ŻYJE IP: 5.6.1D* / *.ed.shawcable.net 16.03.05, 03:02 Hey Jerry S., Nie znalem go i nie zauwazylem by brak znajomosci kogos takiego zmienil o minute czas w ktorum co piatek wynosze smieci przed dom....(do zabrania oczyiscie) Pozdrawiam wyjasniajaco Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: do jerego Re: "ERYK" NIE ŻYJE IP: 82.160.53.* 16.03.05, 07:48 ch..mu na grób zamiast krzyża Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: biop Re: "ERYK" NIE ŻYJE IP: *.kam.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 18.03.05, 00:50 Kurcze... To nie dobrze bo teraz prezes "Ziemi Gorzowskiej" siedzi... mam nadzieje że też nie zejdzie... Odpowiedz Link Zgłoś
jang64 Re: "ERYK" NIE ŻYJE 18.03.05, 07:23 Gość portalu: biop napisał(a): > Kurcze... To nie dobrze bo teraz prezes "Ziemi Gorzowskiej" siedzi... mam > nadzieje że też nie zejdzie... ciepło się zrobiło, sople topnieją Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: open Re: "ERYK" ŻYJE- wiecznie zywy IP: *.gorzow.mm.pl 18.03.05, 09:17 Prezes Czy właściciel "Ziemi" .To jest jakas róznica . Moze ,ze siedzi to i nie przeszkadza. Gazeta staje sie przyzwoitym gorzowskim czytadłem odwrotnie niz Wyborcza TG, GL. A z tym erikiem do dajmy sobie spokój to nie jest żaden jendrzejczak czy bachalski lub surmacz by tyle poswiecac miejsca na forum Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: open ŻYJE- chociaz jeden zmarchwystał w ostat. 2000lat IP: *.gorzow.mm.pl 26.03.05, 18:30 W swiatecznej"ziemi gorzowskiej" Szutowicz wyjaśnia smierć i zmarchwystanie . Ot taki przestępczy chwyt marketingowy Karnabola Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: adi Re: ŻYJE- chociaz jeden zmarchwystał w ostat. 20 IP: *.gorzow.cvx.ppp.tpnet.pl 26.03.05, 22:11 Pismaki sie nudza i szukaja sensacji,niech lepiej sie skupia na Prezydencie Gorzowa i wywesza ilu ludzi okradl.Ten to powinien posiedziec,ale jak to w naszym kraju ,szychy nie siedza. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jasiek Re: ŻYJE- chociaz jeden zmarchwystał w ostat. 20 IP: *.gorzow.mm.pl 26.03.05, 22:43 Nastepny nawiedzony komisarz - adi. Masz pewnie informacje i dowody na Jędzrejczaka. Masz? To do prokuratora. Jako czarno-brunatny obywatel Gorzowa spełnisz chyba swój obywatelski obowiązek. Tylko, ze ty nic nie wiesz, nic nie masz. Potrafisz tylko wypisywać kłamstwa i obelgi. Może coś o Tadzi H. - najbardziej schoeowanym radnym naszej RM. Wiesz coś może????? Albo bracie Surmacza, też radnego. I to z tej samej opcji. Wiesz coś? Podziel się swoją wiedzą.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: open Re: ŻYJE- chociaz jeden zmarchwystał w ostat. 20 IP: *.gorzow.mm.pl 26.03.05, 23:31 a wiesz coś o bracie Surmacza i jego wyjazdach do Australii. Radny Surmacz wiedział ale niepowiedział... Odpowiedz Link Zgłoś