Dodaj do ulubionych

"ERYK" NIE ŻYJE

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.03.05, 20:29
Zmarł w więzieniu legendarny gorzowski "gangster" Erwin K. zwany "Erykiem".
Znałem go osobiście i powiem - fajny gościu z niego był. A co wy o min
sądzicie?
Obserwuj wątek
    • Gość: kompot Re: "ERYK" NIE ŻYJE IP: 81.190.179.* 10.03.05, 20:57
      Z tego co słyszałem ten klient to niezły lump.
      • Gość: kompot Re: "ERYK" NIE ŻYJE IP: 81.190.179.* 10.03.05, 21:16
        Umarł nie wiem skąd te wiadomości ale srał go pies, niech mu ziemia lekką
        będzie.
        • Gość: Scott1 Re: "ERYK" NIE ŻYJE IP: *.gorzow.mm.pl 10.03.05, 22:08
          Taki dobry bandziorek . Moze to byl Janosik. Moze jakis pomniczek.
          • Gość: poszkodowany Re: "ERYK" NIE ŻYJE IP: *.gorzow.mm.pl 10.03.05, 23:28
            I bardzo dobrze że już gnoja nie ma wśród ludzi. Nikt po takim bydlaku nie
            będzie płakał oprócz jego panienki wcale nie lepszej od niego.
            • Gość: klawisz Re: "ERYK" NIE ŻYJE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.03.05, 08:54
              Znam jeszcze paru gorzowskich gangsterów - ci niestety jeszcze żyją...
              • Gość: Bernard Re: "ERYK" NIE ŻYJE IP: *.gorzow.mm.pl 11.03.05, 09:08
                Hej klawisz - czy to może chodzi o gangsterów z gorzowskiego magistratu?
                • Gość: open Re: "ERYK" NIE ŻYJE IP: *.gorzow.mm.pl 11.03.05, 09:40
                  O przypuszczeniu ,ze nie żyje usłyszałem jak zabrali go do szpitala , a potem
                  zabrano jego rzeczy to oznacza dla pozostałych koniec współmieszkańca celi.
                  Synowiec i Kancelaria stracili klienta.
                  Równiez Hitler i Stalin w dalszym ciągu nie żyja. hihi
                  • Gość: madafaka Re: "ERYK" NIE ŻYJE zapalmy świeczke" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.03.05, 10:32
                    Zapalmy świeczke Erykowi to był dobry człowiek , pomagał powodzianom , dotował
                    cukrownie i prowadził restrukturyzacje fabryki dywanów.
                    • Gość: Scott1 Re: "ERYK" NIE ŻYJE zapalmy świeczke" IP: *.gorzow.mm.pl 11.03.05, 16:30
                      Powiedz to ludziom , ktorych okradl z pieniedzy. Dobry bandyta,he ,he.
                      • Gość: open Re: "ERYK" NIE ŻYJE ziemia odetchneła z ulgą IP: *.gorzow.mm.pl 11.03.05, 22:40
                        Scott przeczytaj powyzszy tekst jeszcze raz . Nie czujesz bluesa?
                        To wspomaganie Kowar-dywany, hurtowni-cukier to właśnie przekrety na miliony.
                        Kapujesz
                        • Gość: Scott1 Re: "ERYK" NIE ŻYJE ziemia odetchneła z ulgą IP: *.gorzow.mm.pl 11.03.05, 23:26
                          Oczywiscie, wspieral jeszcze monopol tytoniowy razem z ich transportem.
                          Zapalmy swieczke.
                          • Gość: YOKO ONO Re: "ERYK" NIE ŻYJE ziemia odetchneła z ulgą IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.03.05, 12:14
                            Coś tu nie gra o co znowu chodzi!
                          • Gość: Ziomek Re: "ERYK" NIE ŻYJE ziemia odetchneła z ulgą IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.03.05, 12:23
                            O ho ho ciekaw jestem na ile sprawdzona jest ta wiadomość znając życie to ktoś
                            się nudzi i ma nie spełnione marzenia a chowając kogoś za życia będzie jeszcze
                            długo żył co do kancelari Synowiec i spółka to chyba pierwsi się zmartwili bo
                            tracą klienta a nowi są nie świadomi w co się pakują albo po prostu mają ich w
                            dupie,panuje opinia jak chcesz przegrać w gorzowskim sądzie to weż Synowca
                            nienawidzą go tam jak psa,biednego Eryka mamił po sprawie że nic się nie stało
                            i w sądzie apelacyjnym wszystko załatwi a tu znów lipa /ilu jeszcze tak
                            oszukał?/co o tym sądzicie pozdrawiam ???
                            • Gość: ja Re: "ERYK" NIE ŻYJE ziemia odetchneła z ulgą IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.03.05, 17:16
                              Powołując się na Marka Twaina można powiedzieć, że wiadomość o śmierci ERYKA
                              była mocno przesadzona. Powiem więcej - Eryk czuje się zupełnie dobrze,
                              zwłaszcza, że rozprawa apelacyjna zakończyła się sukcesem i wymierzona mu kara
                              została obniżona. Wryk nabył już uprawnień do starania się o warunkowe
                              zwolnienie. A jeśli w sądzie kogoś nienawidzą to jest to wyraz najwyższego
                              uznania dla adwokata, bo przeciętniakami nikt się nie interesuje.
    • Gość: Bony M Re: "ERYK" NIE ŻYJE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.03.05, 12:32
      SYNOWIEC na PREZYDENTA !!!!!!!
      • Gość: niezależna Re: "ERYK" NIE ŻYJE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.03.05, 12:38
        Widać gość ma jaja!!
      • Gość: zainteresowana Re: "ERYK" NIE ŻYJE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.03.05, 12:41
        Jest ok tylko czemu w Berlinie przecież na szczecińskiej towar jest ekstra!!
    • Gość: Niemiec Re: "ERYK" NIE ŻYJE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.03.05, 12:36
      W Berlinie też jest ulica szczecińska i pana mecenasa S...... można tam często
      spotkać!
    • jang64 Re: "ERYK" NIE ŻYJE 12.03.05, 13:22
      co za bzdury, przecież on żyje
      • Gość: sawal Re: "ERYK" NIE ŻYJE IP: *.gorzow.mm.pl 12.03.05, 14:17
        Eryk żyje? .W takim razie Synowiec nie żyje?
        • Gość: michał Re: "ERYK" NIE ŻYJE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.03.05, 15:00
          co za palant wymyślił że Eryk nie żyje, przecież on jest niezniszczalny!!!!
    • Gość: franz Re: "ERYK" NIE ŻYJE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.03.05, 15:01
      ERYK na Prezia...
      • Gość: Scott1 Re: "ERYK" NIE ŻYJE IP: *.gorzow.mm.pl 13.03.05, 09:27
        Jak to w koncu jest bedzie dalej sponsorowal czy nie?
        • Gość: madafaka Re: "ERYK" NIE ŻYJE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.03.05, 08:02
          Eryk żyje.Będzie sponsorem gorzowskich żużlowców od przyszłego sezonu.
        • Gość: apollo Re: "ERYK" NIE ŻYJE IP: *.gorzow.cvx.ppp.tpnet.pl 17.03.05, 19:09
          Do Jerrego>trzasnij sie w mozg baranie.Sprawdz pierw informacje debilu dopiero
          rozwijaj temat.
    • jang64 Re: "ERYK" NIE ŻYJE 14.03.05, 11:55
      JAK MOŻE BYĆ SPONSOREM CZEGOKOLWIEK W G. SKORO OBRAŻACIE GO(gusia)SWOJĄ
      NIEWIEDZĄ.
      ODSYŁAM DO OPOLSKICH KRONIK KWP
      TAM SPONSORUJE
      • Gość: swingpop Re: "ERYK" NIE ŻYJE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.03.05, 21:29
        post ciekawy !W kazdym mieście jest taki :"ERYK"Były czasy że sponsorował!!!
        kogo ,to wiedzą ci którym pomógł ,tych których wpóścił w maliny -to ich problem
        Na świecie są mądrzy i głupcy ,on należy do przebiegłych ,Są prawa po to by je
        omijać , ale do czsu, aż znajdzie sie mądrzejszy -znalezli sie i go wsadzili.
        Dzisiaj kto ma pieniadze ,to jest na salonach.kolejna komisja śledcza wyleczy
        tych salonowców !Są bogaci z tytułami dr.i chłopcy po podstawówkach ukończonych
        w trybie wieczorowym DEMOKRACJA!WOLNY RYNEK ,ANARCHIA!Niech zyje POLSKA!!!!!!!
        Ciekawy kraj, bo mój kraj!Jestem dumny!!
        • Gość: Eryk Re: "ERYK" NIE ŻYJE IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 13.11.21, 00:23
          Wsadzili tylko przez konfidentów typu menet jacuś
          Jestem żywy i będę . 16 lat minęło od tego artykułu , a ja żyję dalej ..... Tylko szkoda że konfidenci nie zdychają .....
    • Gość: Bernard Re: "ERYK" NIE ŻYJE IP: 5.6.1D* / *.ed.shawcable.net 16.03.05, 03:02
      Hey Jerry S.,
      Nie znalem go i nie zauwazylem by brak znajomosci kogos takiego zmienil o
      minute czas w ktorum co piatek wynosze smieci przed dom....(do zabrania
      oczyiscie)
      Pozdrawiam wyjasniajaco
    • Gość: do jerego Re: "ERYK" NIE ŻYJE IP: 82.160.53.* 16.03.05, 07:48
      ch..mu na grób zamiast krzyża
      • Gość: biop Re: "ERYK" NIE ŻYJE IP: *.kam.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 18.03.05, 00:50
        Kurcze... To nie dobrze bo teraz prezes "Ziemi Gorzowskiej" siedzi... mam
        nadzieje że też nie zejdzie...
        • jang64 Re: "ERYK" NIE ŻYJE 18.03.05, 07:23
          Gość portalu: biop napisał(a):

> Kurcze... To nie dobrze bo teraz prezes "Ziemi Gorzowskiej" siedzi... mam
          > nadzieje że też nie zejdzie...
          ciepło się zrobiło,
          sople topnieją
          • Gość: open Re: "ERYK" ŻYJE- wiecznie zywy IP: *.gorzow.mm.pl 18.03.05, 09:17
            Prezes Czy właściciel "Ziemi" .To jest jakas róznica .
            Moze ,ze siedzi to i nie przeszkadza. Gazeta staje sie przyzwoitym gorzowskim
            czytadłem odwrotnie niz Wyborcza TG, GL.
            A z tym erikiem do dajmy sobie spokój to nie jest żaden jendrzejczak czy
            bachalski lub surmacz by tyle poswiecac miejsca na forum
    • Gość: open ŻYJE- chociaz jeden zmarchwystał w ostat. 2000lat IP: *.gorzow.mm.pl 26.03.05, 18:30
      W swiatecznej"ziemi gorzowskiej" Szutowicz wyjaśnia smierć i zmarchwystanie .
      Ot taki przestępczy chwyt marketingowy Karnabola
      • Gość: adi Re: ŻYJE- chociaz jeden zmarchwystał w ostat. 20 IP: *.gorzow.cvx.ppp.tpnet.pl 26.03.05, 22:11
        Pismaki sie nudza i szukaja sensacji,niech lepiej sie skupia na Prezydencie
        Gorzowa i wywesza ilu ludzi okradl.Ten to powinien posiedziec,ale jak to w
        naszym kraju ,szychy nie siedza.
        • Gość: Jasiek Re: ŻYJE- chociaz jeden zmarchwystał w ostat. 20 IP: *.gorzow.mm.pl 26.03.05, 22:43
          Nastepny nawiedzony komisarz - adi. Masz pewnie informacje i dowody na
          Jędzrejczaka. Masz? To do prokuratora. Jako czarno-brunatny obywatel Gorzowa
          spełnisz chyba swój obywatelski obowiązek. Tylko, ze ty nic nie wiesz, nic nie
          masz. Potrafisz tylko wypisywać kłamstwa i obelgi. Może coś o Tadzi H. -
          najbardziej schoeowanym radnym naszej RM. Wiesz coś może????? Albo bracie
          Surmacza, też radnego. I to z tej samej opcji. Wiesz coś? Podziel się swoją
          wiedzą....
          • Gość: open Re: ŻYJE- chociaz jeden zmarchwystał w ostat. 20 IP: *.gorzow.mm.pl 26.03.05, 23:31
            a wiesz coś o bracie Surmacza i jego wyjazdach do Australii. Radny Surmacz
            wiedział ale niepowiedział...
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka