czarna_pantera_102 28.06.02, 19:09 Wyprowadziłam się z Gorzowa kilka lat temu. Ale jedna rzecz w Gorzowie jest niezmienna - FATALNE DROGI !!! Są tu dziury pamiętające moje dzieciństwo, szkołę podstawową, maturę, moje wzloty i upadki. Dlaczego? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: fatal Re: Gorzowski tor przeszkód IP: 217.97.234.* 28.06.02, 23:19 czarna_pantera_102 napisał(a): > Wyprowadziłam się z Gorzowa kilka lat temu. > Ale jedna rzecz w Gorzowie jest niezmienna - FATALNE DROGI !!! > Są tu dziury pamiętające moje dzieciństwo, szkołę podstawową, maturę, moje > wzloty i upadki. Dlaczego? Gorzów czeka z remontem dróg na Twój powrót. Odpowiedz Link Zgłoś
czarna_pantera_102 Re: Gorzowski tor przeszkód 29.06.02, 11:06 Gość portalu: fatal napisał(a): > Gorzów czeka z remontem dróg na Twój powrót. No to sobie jeszcze baaaaaaardzo dłuuuugo poczeeeeka...... Tyle, że ja mogę leżeć już na Żwirowej... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Manid Re: Gorzowski tor przeszkód IP: *.gorzow.cvx.ppp.tpnet.pl 29.06.02, 00:15 Dziala tu silne lobby mechanikow samochodowych... Odpowiedz Link Zgłoś
czarna_pantera_102 Re: Gorzowski tor przeszkód 29.06.02, 11:07 Gość portalu: Manid napisał(a): > Dziala tu silne lobby mechanikow samochodowych... No tak, zapomniałam. Odpowiedz Link Zgłoś