Gość: @ z miasta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.05.05, 21:14 no, no. A jak tam wejść, czy tylko dla wybranych, czy można i gdzie dostać bilet? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ko Re: Kaczyński w gorzowskim teatrze IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.05.05, 21:36 Akurat w tej sprawie masz tylko jedną możliwość, telefon do PiS w Gorzowie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gostek Re: Kaczyński w gorzowskim teatrze IP: *.gorzow.mm.pl 09.05.05, 22:21 Zaproszenia można odbierać w biurze PiS w Gorzowie Wlkp.:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bernard Re: Kaczyński w gorzowskim teatrze IP: 5.6.1D* / *.ed.shawcable.net 09.05.05, 22:41 Jak przyjade do Gorzowa to tez tylko z zaproszeniami i biletami (bardzo drogimi) bedzie mozna mnie spotkac... To was pacany nauczy!!! Nie wiem czego, lecz na pewno czegos... He he he he Pozdrawiam PS. Moje poczucie humoru jest...niezastapione. Ech...takich jak ja to juz nie robia... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: glina Re: Kaczyński w gorzowskim teatrze IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.05.05, 23:12 Widzę Bern że krew Cie zalewa, a to dopiero początek Twoich mąk, całe 4 lata przed Tobą patrzenia na sukcesy Twoich wrogów. Sukcesy, bo na takim pokomunistycznym ugorze każdy zasiew dobra odda 100 krotny plon. A męcz się. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bernard Re: Kaczyński w gorzowskim teatrze IP: 5.6.1D* / *.ed.shawcable.net 09.05.05, 23:36 Hey glina, No prosze...Mozna przywalic i nie przeklinac... Pozdrawiam PS. Ja nie mam wrogow... Niektorzy z jakiegos powodu mnie za wroga uwazaja...ale to juz ich problem... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: werty Re: Kaczyński w gorzowskim teatrze IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.05.05, 16:38 "..Ech...takich jak ja to juz nie robia..." I całe szczęście... jednego trudno zdzierżyc... Brrrr!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bernard Bernard w Gorzowskim teatrze IP: 5.6.1D* / *.ed.shawcable.net 10.05.05, 20:42 Hey werty, Za duzo dobrego na raz??? Rozumiem Nie przywykles pacanie... Przyzwyczaj sie Nie pozdrawiam bowiem jak wsopomnialem pacan jestes... A pacanow nie pozdrawiam... PS. Zaproszenia nie dostaniesz a za bilet bedziesz placil trzykrotnie... Jakas kara musi byc... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Danny Wiosna wasza, jesień nasza :)) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.05.05, 10:33 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: LALO Re: Wiosna wasza, jesień nasza :)) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.05.05, 13:33 A czyj Ty jesteś, tych Waszych czy Naszych? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Danny Re: Wiosna wasza, jesień nasza :)) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.05.05, 18:32 Ale zgryz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: open Re: Kaczyńscy to już jest teatr IP: *.gorzow.mm.pl 10.05.05, 21:53 Zapowiada sę niezły kabaret . Wielcy komicy (niestety nie wzrostem) . Moze usłyszymy jak to było z tą spólką Telegraf i 52 mln. O odbywjącym wyrok 2 lat przyjacielu z PC Zalewskim,który powiadomił Bagsika i Gąsiorowskiego umożliwiając im ucieczkę. Uzyskamy odpowiedz czy i kiedy spuścimy wpier.... ruskim za ich niewdzięczność. Muszę tam być Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ko Kaczyński na scenę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.05.05, 22:38 Gdyby w tym naszym kraju biednych, umęczonych ludzi i niewielu obywateli wymierzono choć w niewielkim stopniu SPRAWIEDLIWOŚĆ, to prawdopodobnie nie trzeba by było przeprowadzac jakiejs tam dekomunizacji, lustracji itp. ONI byliby pod dobrym kluczem przez najbliższe 15-20 lat. Szkoda, że NARÓD tak niewielu ma obywateli. Odpowiedz Link Zgłoś