Dodaj do ulubionych

Kaczyński w gorzowskim teatrze

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.05.05, 21:14
no, no. A jak tam wejść, czy tylko dla wybranych, czy można i gdzie dostać bilet?
Obserwuj wątek
    • Gość: ko Re: Kaczyński w gorzowskim teatrze IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.05.05, 21:36
      Akurat w tej sprawie masz tylko jedną możliwość, telefon do PiS w Gorzowie.
    • Gość: gostek Re: Kaczyński w gorzowskim teatrze IP: *.gorzow.mm.pl 09.05.05, 22:21
      Zaproszenia można odbierać w biurze PiS w Gorzowie Wlkp.:)
      • Gość: Bernard Re: Kaczyński w gorzowskim teatrze IP: 5.6.1D* / *.ed.shawcable.net 09.05.05, 22:41
        Jak przyjade do Gorzowa to tez tylko z zaproszeniami i biletami (bardzo
        drogimi) bedzie mozna mnie spotkac...
        To was pacany nauczy!!!
        Nie wiem czego, lecz na pewno czegos...
        He he he he
        Pozdrawiam
        PS. Moje poczucie humoru jest...niezastapione.
        Ech...takich jak ja to juz nie robia...
        • Gość: glina Re: Kaczyński w gorzowskim teatrze IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.05.05, 23:12
          Widzę Bern że krew Cie zalewa, a to dopiero początek Twoich mąk, całe 4 lata
          przed Tobą patrzenia na sukcesy Twoich wrogów. Sukcesy, bo na takim
          pokomunistycznym ugorze każdy zasiew dobra odda 100 krotny plon.
          A męcz się.
          • Gość: Bernard Re: Kaczyński w gorzowskim teatrze IP: 5.6.1D* / *.ed.shawcable.net 09.05.05, 23:36
            Hey glina,
            No prosze...Mozna przywalic i nie przeklinac...
            Pozdrawiam
            PS. Ja nie mam wrogow...
            Niektorzy z jakiegos powodu mnie za wroga uwazaja...ale to juz ich problem...
        • Gość: werty Re: Kaczyński w gorzowskim teatrze IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.05.05, 16:38
          "..Ech...takich jak ja to juz nie robia..."

I całe szczęście... jednego trudno zdzierżyc... Brrrr!!!!
          • Gość: Bernard Bernard w Gorzowskim teatrze IP: 5.6.1D* / *.ed.shawcable.net 10.05.05, 20:42
            Hey werty,
            Za duzo dobrego na raz???
            Rozumiem
            Nie przywykles pacanie...
            Przyzwyczaj sie
            Nie pozdrawiam bowiem jak wsopomnialem pacan jestes...
            A pacanow nie pozdrawiam...
            PS. Zaproszenia nie dostaniesz a za bilet bedziesz placil trzykrotnie...
            Jakas kara musi byc...
    • Gość: Danny Wiosna wasza, jesień nasza :)) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.05.05, 10:33
      • Gość: LALO Re: Wiosna wasza, jesień nasza :)) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.05.05, 13:33
        A czyj Ty jesteś, tych Waszych czy Naszych?
        • Gość: Danny Re: Wiosna wasza, jesień nasza :)) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.05.05, 18:32
          Ale zgryz.
    • Gość: open Re: Kaczyńscy to już jest teatr IP: *.gorzow.mm.pl 10.05.05, 21:53
      Zapowiada sę niezły kabaret . Wielcy komicy (niestety nie wzrostem) .
      Moze usłyszymy jak to było z tą spólką Telegraf i 52 mln. O odbywjącym wyrok
      2 lat przyjacielu z PC Zalewskim,który powiadomił Bagsika i Gąsiorowskiego
      umożliwiając im ucieczkę.
      Uzyskamy odpowiedz czy i kiedy spuścimy wpier.... ruskim za ich
      niewdzięczność.
      Muszę tam być
      • Gość: ko Kaczyński na scenę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.05.05, 22:38
        Gdyby w tym naszym kraju biednych, umęczonych ludzi i niewielu obywateli
        wymierzono choć w niewielkim stopniu SPRAWIEDLIWOŚĆ, to prawdopodobnie nie
        trzeba by było przeprowadzac jakiejs tam dekomunizacji, lustracji itp. ONI
        byliby pod dobrym kluczem przez najbliższe 15-20 lat.
        Szkoda, że NARÓD tak niewielu ma obywateli.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka