blic 08.07.02, 18:12 Sprawdzam sobie zabawki na nowym forum. Fajna sygnaturka, nie? :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
aborys Re: testing 08.07.02, 18:20 No to ja też se potestuje. I zmienię ksywę, jeśli pozwolicie. Pozwolicie...? Odpowiedz Link Zgłoś
blic Re: testing 08.07.02, 18:31 aborys napisał: > No to ja też se potestuje. I zmienię ksywę, jeśli pozwolicie. > Pozwolicie...? Tej, no, nie zmieniaj nicka bo mam Cię pod starym w liście faworytów. Teraz kolor straciłeś. Odpowiedz Link Zgłoś
aborys Re: testing 09.07.02, 15:51 klin! napisał: > Konserwatywno-Liberalna Inicjatywa Niepodległościowa Skoro nas tak wielu, to czemu tak mało? Odpowiedz Link Zgłoś
blic Re: testing 09.07.02, 16:58 aborys napisał: > klin! napisał: > > > Konserwatywno-Liberalna Inicjatywa Niepodległościowa > Skoro nas tak wielu, to czemu tak mało? Wybory w sieci kolibry wygrywają w cuglach. Odpowiedz Link Zgłoś
aborys Re: testing 09.07.02, 17:17 blic napisał: > Wybory w sieci kolibry wygrywają w cuglach. Sieć dla wszystkich! Przymusowo! Odpowiedz Link Zgłoś