blic 11.07.02, 11:49 Al Kaida planowała zamach na promy bałtyckie. www.wprost.pl/index.php?opcja=news&id_newsa=13051 Dobre, dobre. Na pewno otrzeźwiłoby to wielu przeciwników amerykańskiej akcji w Polsce. :)) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
blic Re: obrazek też ładny 11.07.02, 12:40 Ciekaw jestem kobiecej reakcji na mój komentarz do tej okładki: www2.gazeta.pl/forum/794674,30353,794652.html?f=58&w=2409906 Odpowiedz Link Zgłoś
sunrise Re: obrazek też ładny 11.07.02, 18:56 blic napisał: > Ciekaw jestem kobiecej reakcji na mój komentarz do tej okładki Przeczytałam i artykuł i komentarz. Odpowiem Ci za chwilę w tamtym wątku. Odpowiedz Link Zgłoś
aborys Re: obrazek też ładny 11.07.02, 15:11 Sex - gawędziary. To komentarz do treści pod obrazkiem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: markon Re: obrazek też ładny IP: *.zgora.sdi.tpnet.pl 11.07.02, 16:03 to po co my? "W swojej praktyce lekarskiej zetknęłam się z pewną liczbą kobiet, zarówno zamężnych, jak i pozostających w stanie wolnym, które używając elektrycznego wibratora, były zdolne osiągnąć do pięćdziesięciu orgazmów w ciągu jednej sesji pobudzenia seksualnego" - twierdzi psychoanalityk Mary Jane Sherfey w książce "The Nature and Evolution of Female Sexuality" (Natura i ewolucja kobiecej seksualności). niezły wynik :))) ciekawe czy facetów badał na ilość. Możnaby wtedy rekordzistów razem przebadać. Odpowiedz Link Zgłoś