winny_grod 13.07.02, 17:55 jebane gorzowiaki stolicy wam sie gnojki zamrzylo,oddacie wszystko Zielonej Gorze,hultaje Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: KR$ Re: Kobylaki IP: *.gorzow.sdi.tpnet.pl 13.07.02, 20:48 winny_grod napisał: > jebane gorzowiaki stolicy wam sie gnojki zamrzylo,oddacie wszystko Zielonej > Gorze,hultaje ----> ale żeś się wzniósł na wyżyny elokwencji... ja wiem, ze Warszawie jest wiele chamskich osób, ale to że wy w Zielonej będziecie chamscy to wcale nie wystarczy by tam przenieść stolicę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sagan Re: Kobylaki IP: *.dialog.net.pl / *.zgora.dialog.net.pl 13.07.02, 21:32 ten pajac jest wasz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sagan Re: Kobylaki IP: *.dialog.net.pl / *.zgora.dialog.net.pl 18.07.02, 20:09 Gość portalu: sagan napisał(a): > ten pajac jest wasz na forum ZG twierdzi, że jednak jest nasz; jeśli tak to sorrki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: karpiu Re: Kobylaki IP: *.gorzow.sdi.tpnet.pl 16.07.02, 16:00 Może i kobylaki, a nie falubazy-fe. Może byś chciał, albo może takie masz sny, żeby w waszym " pięknym mieśćie " (jakim mieśćie)byla stolica wojewodztwa, ale jakże to tak , stolica województwa na wsi. Tak stojąc na lwobrzeżu Warty spoglądam poprzez naszą pękną rzekę na to wspaniałe miasto. Czy możesz sobie wyobrazic jak to jest stać na jednym brzegu rzeki oglądać te antyczne domy, budowane ręką pradziada? Ba a gdzież tramwaje , tylko nieliczne miasta w Polsce posiadają taki wspaniały środek lokomocji jest ich zaledwie kilkanaście, no i te wzórza porośnięte bujną roślinnością, a to już nie to samo co betonowe miasteczko. Oglądnij sobie film z waszej amatorskiej wytwórni pod tytułem " Że życie ma sens" a przekonasz się jaka jest wasza Zielona Góra. Zatem mogę powiedzieć żę nie lubię bardzo... osób które się wymądrzają( no ty żeś się nie popisał i mądrości do tego co stwożyłeś nie potrzeba raczej), a samą Zieloną Gorę nawet, nawet, ale najbardziej Andrzeja H. Odpowiedz Link Zgłoś
winny_grod Re: Kobylaki 17.07.02, 23:02 jebany durniu,wasza rzeka i tramwaje sa smiechu warte,nie stac was nawet na wyprodukowanie filmu,bo o czym,o gorzowskim smrodzie,naucz sie pisac palancie,bo sam sie "stwozyles"(twa oryginalna pisownia durniu) koylaku,spadaj do drugiej ligi staleczko Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KWIK Re: Kobylaki IP: 213.76.149.* 18.07.02, 07:06 winny_grod napisał: > jebany durniu,wasza rzeka i tramwaje sa smiechu warte,nie stac was nawet na > wyprodukowanie filmu,bo o czym,o gorzowskim smrodzie,naucz sie pisac > palancie,bo sam sie "stwozyles"(twa oryginalna pisownia durniu) koylaku,spadaj > do drugiej ligi staleczko Przepraszam mieszkańców Gorzowa. Z przykrością stwierdzam , że wszędzie mieszkają luddzie , którzy wymagają natychmiastowej interwencji psychiatry. Odpowiedz Link Zgłoś
j24 Re: Kobylaki 20.07.02, 11:34 schab napisał: > spier.. chu.. jeb.. bo ci wpie... Schab obrońcą Gorzowa ? :))) Widzę, że u kolegi w uzbrojeniu jest wyrzutnia mięcha :))) Odpowiedz Link Zgłoś