Dodaj do ulubionych

SŁAWOJ GŁÓDŹ DOSTAŁ 250 TYS ODPRAWY

IP: *.gorzow.mm.pl 09.06.05, 08:30
Czy wiecie kto to taki.Wczoraj przeczytałem ze kapelani w Polsce kosztują nas
ogromne pieniądze.I właśnie o to walczył kościół katolicki razem z tym swoim
konkordatem.Nóż się w kieszeni otwiera. I co wy na to,bo co powie ten pacan
Bernard to już wiem.To facet z kruchty.
Obserwuj wątek
    • Gość: jako11 Re: SŁAWOJ GŁÓDŹ DOSTAŁ 250 TYS ODPRAWY IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.06.05, 10:18
      Dostal tyle co kazdy general teraz i za komuny. Nie on tworzy prawo tylko SLD z
      PSLem. Odczep sie od biskupa, czep sie tramwaju PZPR, SdRP i SLD.
      • Gość: hmm Re: SŁAWOJ GŁÓDŹ DOSTAŁ 250 TYS ODPRAWY IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.06.05, 12:14
        zdaje mi sie, że konkordat czy jak sie to nazywa zostal podpisany za czasow AWS
        moze sie myle, ale nawet jesli za czasow SLD to i tak AWS rozkrecila te cala
        maszynke i juz SLD nie mogl jej zatrzymac.
        • Gość: normalny Re: SŁAWOJ GŁÓDŹ DOSTAŁ 250 TYS ODPRAWY IP: *.gorzow.mm.pl 09.06.05, 12:55
          wszyscy w Polsce wbrew zdrowemu rozsądkowi i ze szkodą dla państwa liżą dupe
          klerowi.
          obłuda na każdym kroku.
          • Gość: swingpop Re: SŁAWOJ GŁÓDŹ DOSTAŁ 250 TYS ODPRAWY IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.06.05, 21:23
            Na zakończenie dostał i już!!Amen!!!!!!!!!!!!
            • Gość: karolek lat 9i pół Re: SŁAWOJ GŁÓDŹ DOSTAŁ 250 TYS ODPRAWY IP: *.gorzow.mm.pl 09.06.05, 21:29
              Polska bogaty kraj,stać nas.
              powinien dostać ,bo narobił sie biedak we woju,oj narobił.

pzdro
            • Gość: dolnoślązak Re: SŁAWOJ GŁÓDŹ DOSTAŁ 250 TYS ODPRAWY IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.06.05, 22:47
              On jest skromnym sługą bożym czy pracownikiem-biznesmenem firmy KK ?
              Dla niego duża forsa, a biednemu modlitwa... Swingpop , proszę Ciebie - bądż
              poważny. Amen
              • Gość: ksar Re: SŁAWOJ GŁÓDŹ DOSTAŁ 250 TYS ODPRAWY IP: *.gorzow.mm.pl 10.06.05, 11:06
                swingpop ty debilu.Kiedy ty zmądrzejesz.
                • Gość: open Re: SŁAWOJ GŁÓDŹ DOSTAŁ 250 TYS ODPRAWY IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.06.05, 12:48
                  po smierci papiża czekaliśmy na cud . No i jest
                  • Gość: dolnoślązak Re: SŁAWOJ GŁÓDŹ DOSTAŁ 250 TYS ODPRAWY IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.06.05, 16:10
                    Daj Boże takie cuda każdemu.
                    Amen
                    • Gość: swingpop Re: SŁAWOJ GŁÓDŹ DOSTAŁ 250 TYS ODPRAWY IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.06.05, 21:49
                      To co Leszek Głódż ma w głowie to wy wszyscz razem wzięci nie jesteście tego
                      warci ,żeby o nim mówić.Boli was kasa -do nauki ,roboty-dorobicie
                      się .Jesteście tępi jak brzeszczot, ale wirtualnie zarozumiali .Ja mam ,bo
                      jestem duchownym i ludzie mnie szanują. Wiedza kosztuje .Trzeba mieć talent do
                      wszystkiego.Puste stukanie w klawisze kompa to naprwdę ogromnie
                      proste.Postukajcie się w głowy one już naprawdę są tylko głowami.Pozdrawiam z
                      głową podniesioną do góry.
                      • Gość: turysta Re: SŁAWOJ GŁÓDŹ DOSTAŁ 250 TYS ODPRAWY IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.06.05, 22:03
                        >.Jesteście tępi jak brzeszczot<
                        >Postukajcie się w głowy one już naprawdę są tylko głowami<

Jako wykształcony duchowny masz bardzo miłosierny i prostacki język. Bliżniego
                        nazywać "brzeszczot". A propo - ten szacunek sobie kupujesz wiedząc koło kogo
                        się zakręcić?
                        Rada - zastanów się nad sobą zanim trafisz do nieba. Wybacz , ale dla idiotów w
                        niebie miejsca nie ma. Papież nie chciał majątków, człowiek od którego ty i
                        Głódz powinniście brać przykład, ale jednak pieniążek... .A jak tam u ciebie z
                        dziesięcioma przykazami ?

amen
                        • Gość: Krystian Swingpop pozwól ze i ja cię uszanuję IP: *.gorzow.mm.pl 11.06.05, 12:03
                          Napisałeś że ludzie cię szanują.Ja też chcę do nich dołączyć.A oto moje
                          uszanowanie - ty tępy matole i kretynie przez pomyłkę nie zabity zaraz po
                          urodzeniu. No,dołączyłem do tych szanującycych.
                          • Gość: Danny Re: Swingpop pozwól ze i ja cię uszanuję IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.06.05, 16:25
                            Raczej po zapłodnieniu
                            • Gość: swingpop Re: Brzeszczoty!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.06.05, 17:19
                              Turysto!ty wierzysz w niebo?-ośle dreptaj po ziemi ,bo ją czujesz!!.
                              Krystian!ty jesteś jednak brzeszczot-w którym kościele dzwony biją?
                              Danny!ty do brzeszczotów nie należysz-ty myślisz co piszesz.Pozdrawiam Dannego.
                              • Gość: turysta Re: Brzeszczoty!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.06.05, 18:33
                                Swingpop - dzięki takiemu baranowi jak ty , to w nic już nie wierzę. Nie wirżę
                                też, że kiedyś wyzdrowiejesz. Czy ciebie dzwon p...ł w głowę. Zmień swingpop na
                                Napoleon, bardziej pasuje i w szpitalu łatwiej będzie ciebie odszukać.

• Gość: xxx Re: Brzeszczoty!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.gorzow.mm.pl 19.06.05, 19:41
                                swingpop przeczytaj z godz.14.38 i przemyśl
                      • Gość: gach Re: SŁAWOJ GŁÓDŹ DOSTAŁ 250 TYS ODPRAWY IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.06.05, 18:45
                        Ja mam ,bo
                        > jestem duchownym

Tym aktorem? Od rzeczy niewiarygodnych? Masz coś z niego - niewiarygodność...

"Pozdrawiam z
                        > głową podniesioną do góry."

Chyba masz na myśli ten "łeb" którego męczysz w łapie co wieczór... Widzę że
                        masz wzwód na sama myśl i wspomnienie o Leszku G.
                        • Gość: x Re: SŁAWOJ GŁÓDŹ DOSTAŁ 250 TYS ODPRAWY IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.06.05, 18:07
                          ????
                      • Gość: Jakubin Re: SŁAWOJ GŁÓDŹ DOSTAŁ 250 TYS ODPRAWY IP: *.gorzow.mm.pl 12.06.05, 18:59
                        O, Jezu przenajświętszy!!!!! Takich bredni jakie wypisuje swingpop jeszcze
                        tutaj nie było. Toż to mistrzostwo świata. Facet pewnie wrócił z W-wy, jeszcze
                        nie wypoczął. Ale dobrze, dobrze...... Czytajcie, maluczcy, o klerze, jego
                        zachłanności.... Taki Ojciec Hejmo to przynajmniej uczciwie zarabiał....
                      • Gość: xxx Re: SŁAWOJ GŁÓDŹ DOSTAŁ 250 TYS ODPRAWY IP: *.gorzow.mm.pl 19.06.05, 14:38
                        widać jaki z CIEBIE DUCHOWNY słownictwo masz bardzo bogate jak na duchownego i
                        nie masz przeciwko tak dużej kasy że ktoś otrzymał to też się chwali jako
                        duchownemu sam weż się do nauki bo jak widać nic nie rozumiesz jako niby
                        duchowny pewnych rzeczy które wiążą zsię ze społeczeństwem
      • Gość: Kłodawa 250 TYS ODPRAWY to bandytyzm IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.06.05, 23:40
        Obojętne czy bierze to ktoś z PZPR czy z LPR. Słów brakuje
    • Gość: werty Re: SŁAWOJ GŁÓDŹ DOSTAŁ 250 TYS ODPRAWY IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.06.05, 18:47
      Dość wymownie się posty ustawiły:

• SŁAWOJ GŁÓDŹ DOSTAŁ 250 TYS ODPRAWY (17) Gość: ateista 12.06.05, 18:45
      • .......był tajnym współpracownikiem IW (22) Gość: werty

Czy jest cos na rzeczy????
      • Gość: open Re: SŁAWOJ GŁÓDŹ DOSTAŁ 250 TYS ODPRAWY IP: *.gorzow.mm.pl 12.06.05, 20:46
        Nie ma potrzeby sobie ubliżac z powodu tych 250 tys wziętych przez Głódzia ps.
        Flaszka.
        Skromnośc u zycie w ubóstwie ponad wszystko.
        Z moich danych wynika ,ze"Flaszka" przy uposażeniu zawodowego wojskowego
        9271zł odprawie 360% ostatniego uposażenia ,dodatkowe uposażenie z roszczeń za
        2004 r oraz gratyfikacje za urlopy i ekwiwalent za przejazdy, zwolnienia to
        wyszło tylko 136 tys zł
        • Gość: Scott1 Re: SŁAWOJ GŁÓDŹ DOSTAŁ 250 TYS ODPRAWY IP: *.gorzow.mm.pl 12.06.05, 22:38
          Swingpop, z calym szacunkiem ale nie moge uwierzyc, w to co tutaj
          przeczytalem. Czy to sa Twoje slowa? Czy jakas falszywka. Przeciez to
          niemozliwe abys mogl sie tak radykalnie zmienic. Licze na dementi i pozdrawiam.
          • Gość: swingpop Re: SŁAWOJ GŁÓDŹ DOSTAŁ 250 TYS ODPRAWY IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.06.05, 22:52
            Hey skott1!!Jesteś inteligentnym forumowiczem.Pozdrawiam.
            • Gość: Precelek Po co nam Polakom darmozjadzi - kapelani IP: 81.190.206.* 15.06.05, 11:00
              Przepędzić toto na cztery wiatry.No ale kto to zrobi jak i we władzach są
              ciemniacy co dają się postraszyć mocami piekielnymi.Jak dzieci.
    • Gość: werty Re: SŁAWOJ GŁÓDŹ DOSTAŁ 250 TYS ODPRAWY IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.06.05, 16:00
      A niechby i dostał 500 tys. - mnie to nie robi różnicy - nawet cieszy że ktoś
      coś dostaje - wiem że ja bym sie cieszył - więc rozumiem jego radość... Też bym
      chciał...
      Zawiść to taka typowo polska cecha... "...ja nie mam więc i ten ktoś także
      niech nie ma..." Okropne... Dlatego to wszystko tak chu-jowo wygląda...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka