Gość: Katarzyna IP: *.gorzow.mm.pl 24.06.05, 15:34 Są wakacje to co będę siedziała w Gorzowie.Czas wykorzystać swoją 18-letnią urodę i zdrowie za granicą za przyzwoite pieniądze. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Teresa Re: Jadę sobie zarobić za granicę IP: *.gorzow.mm.pl 25.06.05, 11:54 Ja też bym chętnie do ciebie dołączyła.Też nienajgorzej się prezentuję.Daj mi proszę swoje namiary i jedziemy "podbijać świat". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gach Re: Jadę sobie zarobić za granicę IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.06.05, 12:24 Hej!!! A ja myślałem że poczekasz na relikwie swojej patronki - Tereso 'nie święta" :-) P.S. "Jadę sobie zarobić za granicę" a może jadę "sobą" zarobić? No bo wiadomo że "sobie" - chyba że masz alfonsa kóry ci sponsoruje wyjazd... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: informacja Re: Jadę sobie zarobić za granicę IP: 82.152.44.* 25.06.05, 12:47 Mozna wykorzystac zdrowie i dac sobie cos wyciac na przeszczep. Za teczowke, nerke i udzial w testowaniu lekow mozna sobie kupic fajne tipsy. Odpowiedz Link Zgłoś
anbxl Re: Jadę sobie zarobić za granicę 25.06.05, 23:45 zycze powodzenia tylko kasa nie lezy tu na ulicy,bo nawet te na ulicy maja coraz mniejsze zapotrzebowanie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gach Re: Jadę sobie zarobić za granicę IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.06.05, 23:51 Weźcie to pod uwage - konkurencja jest ogromna - prawie taka jak fiut klienta... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Teresa Do gacha IP: *.gorzow.mm.pl 26.06.05, 10:24 Jeżeli chodzi o fiuta klienta to nie warto brać twojego pod uwagę napewno. Odpowiedz Link Zgłoś