aborys 01.08.02, 21:21 www.esculap.pl/narkotyki/marihuana.htm Szczególnie polecam "Właściwości uzależniające". Zna ktoś linka do Carmenów...? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
hiro Re: Marycha jeszcze raz 01.08.02, 21:29 no to dawaj borys jestem empirystoą Odpowiedz Link Zgłoś
blic Re: Marycha jeszcze raz 02.08.02, 14:18 aborys napisał: > Szczególnie polecam "Właściwości uzależniające". Jak znajdziesz jeszcze rzeczową analizę wpływu legalności cannabis w Holandii na ilość uzależnień w tym społeczeństwie, to przy pozytywnych wnioskach prawdopodobnie mnie przekonasz. Odpowiedz Link Zgłoś
aborys Re: Marycha jeszcze raz 02.08.02, 17:56 blic napisał: > Jak znajdziesz jeszcze rzeczową analizę wpływu legalności cannabis w Holandii (...) A czemu w Holandii? A czemu legalności? "Właściwości uzależniające Uzależnienie psychiczne Może występować po pewnym czasie używania. Uzależnienie fizyczne Nie występuje." Eskulap to portal medyczny. Strona o prochach sponsorowana przez Fund. Batorego. Opracowana przez lekarzy w oparciu o materiały policji. Nie mam zastrzeżeń do wartości merytorycznej opisów, które czytałem. Podstawowy mit, że marycha uzależnia - poleciał. To znaczy: uzależnia, jak kokakola, czy czekolada. Szczególne zagrożenia to to, że jednocześnie z trawą można kupić brown sugar (ale to nie wina trawy, tylko zakazu jej legalnej sprzedaży), i że dym jest szkodliwy. Opisywany dodatkowo zespół amotywacyjny pewnie może występować, ale nie spotkałem dotkniętych nim. A spotkalem dotknięte nim tłumy spożywająących wino Arizona. Zalegalizować! Odpowiedz Link Zgłoś