Dodaj do ulubionych

Czy ktoś zna zasługi posła Bachalskiego?

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.07.05, 15:27
Bo ja bym się chętnie dowiedziała czegoś na ich temat. Keśli takowe są...
Obserwuj wątek
    • Gość: ta je Re: Czy ktoś zna zasługi posła Bachalskiego? IP: *.gorzow.mm.pl 10.07.05, 03:38
      Ta. Ja znam. Olbrzymie bilbordy z mocno już przyłysawą głową. Jego zasługą jest
      chyba to, że nie wie, kto za to płacił - przed poprzednimi wyborami.
      Teraz chyba podobnie. Będzie.
      • Gość: mate SŁOMA Z BUTÓW JACKA IP: *.gorzow.mm.pl 12.07.05, 18:58
        I powiedźcie ludzie, jak tutaj ufać takiemu politykowi? Na liczniku miał prawie
        dwie stówy jak go policjanci złapali. Sam sobie za biuro płacił z naszych
        podatków co mogły iść na szpitale lub kolonie dla biednych dzieci. Oj panie
        Jacek słoma ci z butów wystaje.
      • Gość: kolo Re: Czy ktoś zna zasługi posła Bachalskiego? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.07.05, 22:20
        Własnie przed chwilką usłyszałem najwiekszą - zrezygnował z kandydowania do
        Senatu, uuuuuuffffffffffffff
    • Gość: Kłodawa Ty sie kota nie czepiaj. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.07.05, 07:47
      Tu jest kiosk ruchu ! Tu się sprzedaje mięso.
    • Gość: inny posel Re: Czy ktoś zna zasługi posła Bachalskiego? IP: *.gazeta.pl / *.vista.gov.vn 10.07.05, 07:51
      tak pieprzy duzo bzdur i zawsze nie na temat
    • Gość: życzliwy Re: Czy ktoś zna zasługi posła Bachalskiego? IP: *.gorzow.mm.pl 10.07.05, 08:16
      Tylko jego żona (!?)
      • Gość: kota Re: Czy ktoś zna zasługi posła Bachalskiego? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.07.05, 12:47
        Czyli nic ponad to,czego mogłam się spodziewać. Złaszcza odpowiedź "Kłodawa"
        baaardzo mi się podoba. Pozdrawiam!
        • Gość: Bidek Re: Czy ktoś zna zasługi posła Bachalskiego? IP: 213.25.30.* 10.07.05, 20:17
          Kota jak już zauwazułas forum zamienia się w przedszkolne pogawętki.
          A co do Twojego pytania?
          Oprócz próby tworzenia niby tożsamości woewództwa(lubuskości), co przejawiało
          się np.datkami na zielonogórskie hospicjum, czy wzięcie na swojego rzecznika
          człowieka z poludnia
          na pewno sprawa TVP w Gorzowie.

politycznie się skończył, a sam fakt w jaki sposób zdegradował Gorzów na listach
          wyborczych świadczy o jego braku politycznej dalekowzroczności, wyczyciu.
          Co tydzień strzelał sobie "samobuje".

Z gorzowskich PO-wców tylko Wozniak coś sobą reprezentuje!!!
          • Gość: open Re: Czy ktoś zna zasługi posła Bachalskiego? IP: *.gorzow.mm.pl 10.07.05, 20:48
            ...Woźniak coś sobą reprezentuje ...
            No właśnie ?! Coooo ???
            Bo oprócz powiekszającej sie powierzchni jego twarzy i kilku listów do redakcji
            niczego innego nie zauważyłem.
            Oczywiscie chęć brania wiecej kasy w Sejmie jest widoczna .
            Bachalski to chociaż może się chwalić ,ze zgrał "Wadzy" na nosie jako szalejacy
            kierowca.
            Dobre i to..
        • Gość: werty Re: Czy ktoś zna zasługi posła Bachalskiego? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.07.05, 21:28
          "...Złaszcza odpowiedź "Kłodawa" baaardzo mi się podoba."

to nie Kłodawa - to Misiu... w dowolnej transkrypcji...

(Cholera jasna !!! Won mi tu stąd, jeden z drugim !!! Będzie mi tu kłaki
          rozrzucał !!! Panie !!! Tu nie jest salon damsko-męski !!! Tu jest kiosk RUCH-
          u !!! Ja... Ja tu mięso mam !!!)
    • Gość: csc [...] IP: *.block.alestra.net.mx 10.07.05, 21:43
      Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
      • lebstrefa Re: Czy ktoś zna zasługi posła Bachalskiego? 10.07.05, 21:49
        Woźniak coś sobą reprezentuje. A to dobre. Spał w Tej PO jak niedźwiedź. Teraz
        wybory to rusza.
    • Gość: Roney Re: Czy ktoś zna zasługi posła Bachalskiego? IP: *.gorzow.mm.pl 12.07.05, 18:08
      Jego "zasługi" to nieustanne spory, kłótnie i waśnie. Tak się Bachalski
      zakręcił, że juz nie wie komu piaskiem w oczy sypać. Rozwydrzony jak DZIECIAK !
      LISTA ZASŁUG:
      1.Nie zapłacił facetowi za ulotki na swoją kampanię 4 lata temu.
      2.Pluł na prezydenta Jędrzejczaka, choć sam nic dla Gorzowa dobrego nie zrobił.
      3.Powiedział w lubuskich mediach, że bezrobocie jest bo ludziom się nie chce
      pracować.
      4.Wytykał Lubpresowi, że drukuje antypolskie treści - ale jak z publicznych
      pieniędzy (naszych podatków) płacił sam sobie za wynajem biura poselskiego, to
      już było żle i nie po jego mysli.
      5.Prowadzi wojnę z Gazetą Lubuskom - powiesił gigantyczne bilbordy w województwie.

Ten gość musi iść w odstawkę. Po co taka mąciwoda w Gorzowie. Pieniactwo musi
      odejść!
    • Gość: dotta Re: Czy ktoś zna zasługi posła Bachalskiego? IP: *.gorzow.mm.pl 12.07.05, 18:18
      On nie ma żadnych zasług. Ten facet wiecznie intryguje, a potem mówi że przeciw
      niemu są jakieś spiski. Złamał prawo bo jechał ponad stówą! Za nasze publiczne
      pieniądze wynajmował od swojej firmy lokal po biuro poselskie!!! Ludzie gogoście
      wybrali? Powtórze znane powiedzenie: BACHALSKI musi ODEJŚĆ !!!
    • Gość: liners BACHALSKIEMU JUŻ DZIĘKUJEMY IP: *.gorzow.mm.pl 12.07.05, 18:37
      Jeśli zasługą jest przekraczanie prędkości, marnotrastwo publicznych pieniędzy
      na wynajmowanie biura od swojej własnej firmy, to TEMU panu już DZIĘKUJEMY.
    • Gość: ivcia Jacek bezzasługowy IP: *.gorzow.mm.pl 12.07.05, 19:20
      Gabriela Janowskiego już mamy, a więc niech Jacek-Darek odejdzie z polityki raz
      na zawsze. Będzie to jego jedyna zasługa.
      • Gość: zenek Re: Jacek bezzasługowy--nie IP: *.gorzow.mm.pl 26.07.05, 23:11
        TO MOGĘ POTWIERDZIĆ FAKT TO JEST PRAWDA
    • Gość: 333 Re: Czy ktoś zna zasługi posła Bachalskiego? IP: *.gorzow.mm.pl 26.07.05, 22:13
      • Gość: aga Re: Czy ktoś zna zasługi posła Bachalskiego? IP: *.gorzow.mm.pl 26.07.05, 23:15
        W TYM PYTANIU JEST RACJA ŻE W GORZOWIE NIE ZNAMY ZASŁUG P BACHALSKIEGO TAKA
        JEST PRAWDA
    • Gość: igor Re: Czy ktoś zna zasługi posła Bachalskiego?-nie IP: *.gorzow.mm.pl 26.07.05, 23:13
      • Gość: iza Re: Czy ktoś zna zasługi posła Bachalskiego?-nie IP: *.gorzow.mm.pl 26.07.05, 23:20
        BARDZO MI PRZYKRO ALE NIE WIELE RAZY BYLIŚMY O POMOC I WSPARCIE ALE JEDNAK NIE
        • Gość: kota Re: Czy ktoś zna zasługi posła Bachalskiego?-nie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.07.05, 17:41
          jakoś sie nie rozczarowalam.lawina antykampanii pana posla bachalskiego ruszyla
          i to ostro.najlepsze jest to,ze on sam ja sobie zainicjowal:)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka