Gość: kota IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.07.05, 15:27 Bo ja bym się chętnie dowiedziała czegoś na ich temat. Keśli takowe są... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ta je Re: Czy ktoś zna zasługi posła Bachalskiego? IP: *.gorzow.mm.pl 10.07.05, 03:38 Ta. Ja znam. Olbrzymie bilbordy z mocno już przyłysawą głową. Jego zasługą jest chyba to, że nie wie, kto za to płacił - przed poprzednimi wyborami. Teraz chyba podobnie. Będzie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mate SŁOMA Z BUTÓW JACKA IP: *.gorzow.mm.pl 12.07.05, 18:58 I powiedźcie ludzie, jak tutaj ufać takiemu politykowi? Na liczniku miał prawie dwie stówy jak go policjanci złapali. Sam sobie za biuro płacił z naszych podatków co mogły iść na szpitale lub kolonie dla biednych dzieci. Oj panie Jacek słoma ci z butów wystaje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kolo Re: Czy ktoś zna zasługi posła Bachalskiego? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.07.05, 22:20 Własnie przed chwilką usłyszałem najwiekszą - zrezygnował z kandydowania do Senatu, uuuuuuffffffffffffff Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kłodawa Ty sie kota nie czepiaj. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.07.05, 07:47 Tu jest kiosk ruchu ! Tu się sprzedaje mięso. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: inny posel Re: Czy ktoś zna zasługi posła Bachalskiego? IP: *.gazeta.pl / *.vista.gov.vn 10.07.05, 07:51 tak pieprzy duzo bzdur i zawsze nie na temat Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: życzliwy Re: Czy ktoś zna zasługi posła Bachalskiego? IP: *.gorzow.mm.pl 10.07.05, 08:16 Tylko jego żona (!?) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kota Re: Czy ktoś zna zasługi posła Bachalskiego? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.07.05, 12:47 Czyli nic ponad to,czego mogłam się spodziewać. Złaszcza odpowiedź "Kłodawa" baaardzo mi się podoba. Pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bidek Re: Czy ktoś zna zasługi posła Bachalskiego? IP: 213.25.30.* 10.07.05, 20:17 Kota jak już zauwazułas forum zamienia się w przedszkolne pogawętki. A co do Twojego pytania? Oprócz próby tworzenia niby tożsamości woewództwa(lubuskości), co przejawiało się np.datkami na zielonogórskie hospicjum, czy wzięcie na swojego rzecznika człowieka z poludnia na pewno sprawa TVP w Gorzowie. politycznie się skończył, a sam fakt w jaki sposób zdegradował Gorzów na listach wyborczych świadczy o jego braku politycznej dalekowzroczności, wyczyciu. Co tydzień strzelał sobie "samobuje". Z gorzowskich PO-wców tylko Wozniak coś sobą reprezentuje!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: open Re: Czy ktoś zna zasługi posła Bachalskiego? IP: *.gorzow.mm.pl 10.07.05, 20:48 ...Woźniak coś sobą reprezentuje ... No właśnie ?! Coooo ??? Bo oprócz powiekszającej sie powierzchni jego twarzy i kilku listów do redakcji niczego innego nie zauważyłem. Oczywiscie chęć brania wiecej kasy w Sejmie jest widoczna . Bachalski to chociaż może się chwalić ,ze zgrał "Wadzy" na nosie jako szalejacy kierowca. Dobre i to.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: werty Re: Czy ktoś zna zasługi posła Bachalskiego? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.07.05, 21:28 "...Złaszcza odpowiedź "Kłodawa" baaardzo mi się podoba." to nie Kłodawa - to Misiu... w dowolnej transkrypcji... (Cholera jasna !!! Won mi tu stąd, jeden z drugim !!! Będzie mi tu kłaki rozrzucał !!! Panie !!! Tu nie jest salon damsko-męski !!! Tu jest kiosk RUCH- u !!! Ja... Ja tu mięso mam !!!) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: csc [...] IP: *.block.alestra.net.mx 10.07.05, 21:43 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
lebstrefa Re: Czy ktoś zna zasługi posła Bachalskiego? 10.07.05, 21:49 Woźniak coś sobą reprezentuje. A to dobre. Spał w Tej PO jak niedźwiedź. Teraz wybory to rusza. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Roney Re: Czy ktoś zna zasługi posła Bachalskiego? IP: *.gorzow.mm.pl 12.07.05, 18:08 Jego "zasługi" to nieustanne spory, kłótnie i waśnie. Tak się Bachalski zakręcił, że juz nie wie komu piaskiem w oczy sypać. Rozwydrzony jak DZIECIAK ! LISTA ZASŁUG: 1.Nie zapłacił facetowi za ulotki na swoją kampanię 4 lata temu. 2.Pluł na prezydenta Jędrzejczaka, choć sam nic dla Gorzowa dobrego nie zrobił. 3.Powiedział w lubuskich mediach, że bezrobocie jest bo ludziom się nie chce pracować. 4.Wytykał Lubpresowi, że drukuje antypolskie treści - ale jak z publicznych pieniędzy (naszych podatków) płacił sam sobie za wynajem biura poselskiego, to już było żle i nie po jego mysli. 5.Prowadzi wojnę z Gazetą Lubuskom - powiesił gigantyczne bilbordy w województwie. Ten gość musi iść w odstawkę. Po co taka mąciwoda w Gorzowie. Pieniactwo musi odejść! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dotta Re: Czy ktoś zna zasługi posła Bachalskiego? IP: *.gorzow.mm.pl 12.07.05, 18:18 On nie ma żadnych zasług. Ten facet wiecznie intryguje, a potem mówi że przeciw niemu są jakieś spiski. Złamał prawo bo jechał ponad stówą! Za nasze publiczne pieniądze wynajmował od swojej firmy lokal po biuro poselskie!!! Ludzie gogoście wybrali? Powtórze znane powiedzenie: BACHALSKI musi ODEJŚĆ !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: liners BACHALSKIEMU JUŻ DZIĘKUJEMY IP: *.gorzow.mm.pl 12.07.05, 18:37 Jeśli zasługą jest przekraczanie prędkości, marnotrastwo publicznych pieniędzy na wynajmowanie biura od swojej własnej firmy, to TEMU panu już DZIĘKUJEMY. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ivcia Jacek bezzasługowy IP: *.gorzow.mm.pl 12.07.05, 19:20 Gabriela Janowskiego już mamy, a więc niech Jacek-Darek odejdzie z polityki raz na zawsze. Będzie to jego jedyna zasługa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zenek Re: Jacek bezzasługowy--nie IP: *.gorzow.mm.pl 26.07.05, 23:11 TO MOGĘ POTWIERDZIĆ FAKT TO JEST PRAWDA Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 333 Re: Czy ktoś zna zasługi posła Bachalskiego? IP: *.gorzow.mm.pl 26.07.05, 22:13 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aga Re: Czy ktoś zna zasługi posła Bachalskiego? IP: *.gorzow.mm.pl 26.07.05, 23:15 W TYM PYTANIU JEST RACJA ŻE W GORZOWIE NIE ZNAMY ZASŁUG P BACHALSKIEGO TAKA JEST PRAWDA Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: igor Re: Czy ktoś zna zasługi posła Bachalskiego?-nie IP: *.gorzow.mm.pl 26.07.05, 23:13 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iza Re: Czy ktoś zna zasługi posła Bachalskiego?-nie IP: *.gorzow.mm.pl 26.07.05, 23:20 BARDZO MI PRZYKRO ALE NIE WIELE RAZY BYLIŚMY O POMOC I WSPARCIE ALE JEDNAK NIE Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kota Re: Czy ktoś zna zasługi posła Bachalskiego?-nie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.07.05, 17:41 jakoś sie nie rozczarowalam.lawina antykampanii pana posla bachalskiego ruszyla i to ostro.najlepsze jest to,ze on sam ja sobie zainicjowal:) Odpowiedz Link Zgłoś