Gość: Blic gdyby nie końcówka IP powiedziałbym że jesteś koko IP: *.gorzow.sdi.tpnet.pl 20.09.01, 15:05 Odpowiedz Link Zgłoś
arwena Re: gdyby nie końcówka IP powiedziałbym że jesteś koko 20.09.01, 15:07 czy chcesz obrazic koko? uwazaj lepiej :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Blic Re: gdyby nie końcówka IP powiedziałbym że jesteś koko IP: *.gorzow.sdi.tpnet.pl 20.09.01, 15:12 Skąd wniosek, że chcę obrazić koko? Bx Odpowiedz Link Zgłoś
arwena Re: gdyby nie końcówka IP powiedziałbym że jesteś koko 20.09.01, 15:16 tutul watku Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Blic Re: gdyby nie końcówka IP powiedziałbym że jesteś koko IP: *.gorzow.sdi.tpnet.pl 20.09.01, 15:21 Taaak? I co z tytułem? :) Bo może słowo 'koko' jest obraźliwe? :)) Bx Odpowiedz Link Zgłoś
arwena Re: gdyby nie końcówka IP powiedziałbym że jesteś koko 20.09.01, 15:25 blic - ja cie lubie - ale cierpliwosc kazda ma swoje granice tytul WATKU - gdzie masz 'koko' w tytule watku? samoobrona kojarzy sie niezle ale jako partia - nie mam tyle znakow na klawiaturze ^%#@ :))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Blic Re: gdyby nie końcówka IP powiedziałbym że jesteś koko IP: *.gorzow.sdi.tpnet.pl 20.09.01, 15:29 Ach, to o samoobronę chodzi... :)) Nie no, iks dubluje również wiadomości o PiS więc nie chodzi chyba o poglądy. Bx Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: koko Re: gdyby nie końcówka IP powiedziałbym że jesteś koko IP: 217.97.234.* 24.09.01, 18:55 Blic odpierdol się! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Blic Re: gdyby nie końcówka IP powiedziałbym że jesteś koko IP: *.gorzow.sdi.tpnet.pl 24.09.01, 22:39 Gość portalu: koko napisał(a): > Blic odpierdol się! No wiesz... Zachowujesz się jak źle potraktowany lodziarz. Bx Odpowiedz Link Zgłoś