marek_p 01.09.05, 22:41 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=58&w=28400956&a=28502020 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Bernard Zaproszenie do....nikad... IP: 5.6.1D* / *.ed.shawcable.net 02.09.05, 04:13 Hey marek, Z calym szacunkiem... Czy pobierales kursy w programie "Propaganda Sukcesu"???? Przestan kombinowac... To takie oczywiste.. Za duzo zawsze jest zle... Pchasz ten nieobecny temat liczac na...nie wiem na co... Wszyscy wiedza ze to wielkie "cos"...jest ciagle wielkim "nic".. I nic w tym zlego... Wszystko potrzebuje czasu i cierpliwosci.. Szczegolnie Twojej... Zaczynasz draznic ... dziecinnoscia... Pozdrawiam i jak zawsze sukcesu zycze... PS. Realia sie klaniaja... Odpowiedz Link Zgłoś
block-buster Gorzowskie lotnisko bedzie w pokoiku Aeroklubiku 02.09.05, 15:47 Na stoliku.A pod scianami bedzie jedna motolotnia i jeden podarty spadochron. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bernard Marku, dobra robota... IP: 5.6.1D* / *.ed.shawcable.net 03.09.05, 04:01 Hey block-buster, Prosze pamietac jednak przyjacielu ze mimo "kubla zimnej wody" w mojej odpowiedzi nie bylo ataku na klub... Marek robi swietna robote.. Gorzow potrzebuje 100 takich Markow... Marek to marzyciel... ja mu to przypominam... Jednak z drugiej strony... bez marzen nie byloby nic... Marku, dobra robota!!! Pozdrawiam serdecznie Odpowiedz Link Zgłoś
e_werty Re: Lubuskielotnisko - ZAPRASZAM ! 03.09.05, 12:50 Poparcie takiego dupka bardziej szkodzi niz trzech zdeklarowanych wrogów!!! No bo jeżeli aspirant i totumfacki jest tak głupi - to jak durnowaty musi być ten którego ów dupek sławi???? Odpowiedz Link Zgłoś
e_werty Re: Lubuskielotnisko - ZAPRASZAM ! 03.09.05, 12:53 P.S. Oczywiscie - chodzi o Bernarda... Dupek i Bernard stosowane jest naprzemiennie i sa to synonimy głupoty.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bernard Re: Lubuskielotnisko - ZAPRASZAM ! IP: 5.6.1D* / *.ed.shawcable.net 03.09.05, 16:29 Hey werty6, Jak wspomnialem, atakujesz kazdego kto cos dla miasta chce zrobic... Atakujesz takze tych ktorzy popieraja dobre inicjatywy.. Werty. Jestesz szkodliwy dla Gorzowa. Odpowiedz Link Zgłoś
e_werty Re: Lubuskielotnisko - ZAPRASZAM ! 03.09.05, 21:10 "...Jestesz szkodliwy dla Gorzowa." diagnozy o szkodliwości bedziesz mógł pisać jak zamieszkasz w kraju i tematy na których temat klapiesz dziobem - bo trudno nazwać je "wypowiedziami" - będa cie dotyczyły. Dopóki korzystasz z socjalu kanadyjskiego - pisz sobie co chcesz, jednak nie licz na to że ktos potraktuje cie powaznie w sprawach Polski.... - ot dupek kanadyjski - każda wioska ma swgo głupka/dupka... Odpowiedz Link Zgłoś
e_werty Re: Lubuskielotnisko - ZAPRASZAM ! 03.09.05, 21:15 P.S. Błazna także... :-) Stańczykiem nie będę... ale jajca muszą być... jak powiedział pewien facet wyrzucając teściową przez okno... (z parteru...!!!) :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bernard Re: Lubuskielotnisko - ZAPRASZAM ! IP: 5.6.1D* / *.ed.shawcable.net 03.09.05, 22:56 Hey werty, jestes szkodliwym dla miasta... Plujesz na kazdego kto Gorzow kocha i robi cos by poprawiac jego byt... Plujesz na wszystkich ktorzy popieraja i wspieraja tyych wspanialych Gorzowiakow... Usilujesz glupim dowcipem pokryc swoja niechec dla Gorzowa... Jestes szkodliwym sku.r.wy.synem!!!! Mam nadzieje ze inni tez to widza... Odpowiedz Link Zgłoś
hirro kiedy ty dorośniesz?! 04.09.05, 19:33 i zstąpisz na tę naszą polską ziemie?biegasz i hasasz jak jak............. dorośnij adminie -DOROŚNIJ!!!!!!!!!!!!-TE KRÓTKIE MAJTY TO NAWET MNIE WKU..AJĄ! Odpowiedz Link Zgłoś