Gość: b.G. IP: *.arcor-ip.net 21.09.01, 23:49 Jakie plusy i minusy daje Gorzowowi i Z.Gorze istnienie woj.lubuskiego? Mozemy wspolnie zrobic bilans. Kto pomoze? Pozdrawiam wszystkich Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: seb Re: Plusy i minusy...? IP: *.gorzow.cvx.ppp.tpnet.pl 22.09.01, 00:57 Oba miasta są na mapie pogody w dzienniku... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: seb Re: Plusy i minusy...? IP: *.gorzow.cvx.ppp.tpnet.pl 22.09.01, 10:59 Gość portalu: borys napisał(a): > ;-) > (...?) A masz co do tego jakieś wątpliwości? :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: b.G. Re: Plusy i minusy...? IP: *.arcor-ip.net 22.09.01, 22:44 arwena napisał(a): > a to plus czy minus? Zalezy od pogody. Cieplo, to napewno plus. No a minus ... Cale szczescie zima nie trwa, jak to w niektorych rejonach swiata bywa, tylko 9 miesiecy...;))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: borys Re: Plusy i minusy...? IP: 192.168.2.* / *.mps.com.pl 22.09.01, 14:56 Tak dziwne rzeczy zdarzało mi się czytać, że sam już nie wiem... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Klin Re: Plusy i minusy...? IP: *.miraco.pl 22.09.01, 21:40 Minusów nie widzę! A jeśli chodzi o plusy to jest ich mnóstwo. Na przykład... zaraz zaraz... moment... muszę się zastanowić Może jeszcze tu wpadnę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: borys Re: Plusy i minusy...? IP: *.tera.com.pl 25.09.01, 22:03 To tak interesujące pytanie, że lepiej, żeby było pod reką Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: b.G. Re: Plusy i minusy...? IP: *.arcor-ip.net 25.09.01, 22:05 Gość portalu: borys napisał(a): > To tak interesujące pytanie, że lepiej, żeby było pod reką Pytanie jak pytanie, ale odpowiedzi... ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
arwena Re: Plusy i minusy...? 26.09.01, 10:22 a mi sie wydaje ze nie ma co narzekac, tylko postarac sie o zamienic wspolne wojewodztwo w zalete bedac czesciami dolnoslaskiego i wielkopolskiego bylibysmy dzikim zachodem dla kazdego z nich, a tak jestesmy sami dla siebie dzikim zachodem:) no i mamy okazje nawiazac wspolprace kontakty rozmowy inaczej narastalaby wrogosc chyba spiralnie - teraz musi czasami sie zamknac pozdrooofka inaczej nie gadalibysmy chyba - to tez zaleta jak mniemam? nie ma to jak dialog:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: J24 Re: Plusy i minusy...? IP: *.gorzow.cvx.ppp.tpnet.pl 26.09.01, 11:14 > inaczej nie gadalibysmy chyba - to tez zaleta jak mniemam? > nie ma to jak dialog:) ... szczególnie jak jest się gadułką (sympatyczną zresztą). Dialog (rokowania pokojowe) są tak trudne, że Wasz gołąbek pokoju wolał pojechać na afgańską wojnę niż je kontynuować :) Ps. Borys, zgadnij, Ptysiu, kto ja jestem ? Jak już Ci się udało to zachowaj, proszę, tę wiedzę dla siebie :) Odpowiedz Link Zgłoś
arwena Re: Plusy i minusy...? 26.09.01, 11:23 sympatyczna? mareczku - przeszly ci takie slowa przez klawiature? pozyczona moze? uwazaj, to moze sie poglebiac, chyba zalatwie opcje ignorowania wybranych nadawcow - przyda sie (nie tylko tobie) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: J24 Re: Plusy i minusy...? IP: *.gorzow.cvx.ppp.tpnet.pl 26.09.01, 14:42 arwena napisał(a): > sympatyczna? mareczku - przeszly ci takie slowa przez klawiature? ... miałem awarię, wiesz te łindołsy :) Odpowiedz Link Zgłoś
arwena Re: Plusy i minusy...? 26.09.01, 19:59 jesli tak to wszystko w porzadku, bo juz sie przestraszylam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Cruiser Re: Plusy i minusy...? IP: *.cols.net 26.09.01, 14:33 No cos takiego! Militarna wersja Marka P. !!! Mareczku, po co Ci to chlopie? Pozdrowionka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: J24 Re: Plusy i minusy...? IP: *.gorzow.cvx.ppp.tpnet.pl 26.09.01, 14:39 Gość portalu: Cruiser napisał(a): > No cos takiego! Militarna wersja Marka P. !!! Mareczku, po co Ci to chlopie? > Pozdrowionka. Prosiłem, żeby mnie nie dekonspirować ... no tylko Borysa prosiłem :))) Pozdrowionka dla sił NATO ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Cruiser Re: Plusy i minusy...? IP: *.cols.net 26.09.01, 15:38 No i kto tu kogo demaskuje? A tak w ogole, to bardzo ladnie wygladasz z gory. Tylko tych Twoich uli jakos nie moge zlokalizowac. :))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: J24 Re: Plusy i minusy...? IP: *.gorzow.cvx.ppp.tpnet.pl 27.09.01, 08:09 Gość portalu: Cruiser napisał(a): > No i kto tu kogo demaskuje? A tak w ogole, to bardzo ladnie wygladasz z gory. To już wszyscy wiemy po lekturze wątku "Gorzów jest ładniejszy od Zielonej Góry" :))) > Tylko tych Twoich uli jakos nie moge zlokalizowac. :))))) Kierunek NORTH, gmina Kłodawa, wieś Chwalęcice, nad Marwicką Strugą. Mam nadzieję, Cruiserku, że nie zbombardujesz :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Cruiser Re: Plusy i minusy...? IP: *.cols.net 27.09.01, 12:31 Gość portalu: J24 napisał(a): > To już wszyscy wiemy po lekturze wątku "Gorzów jest ładniejszy od Zielonej > Góry" :))) Chle,chle! Ja nie o Twoim miescie, ja o Tobie. > Kierunek NORTH, gmina Kłodawa, wieś Chwalęcice, nad Marwicką Strugą. > Mam nadzieję, Cruiserku, że nie zbombardujesz :) Tak tylko sobie ogladam. Prawdopodobnie nie wszystko stanie przed Toba otworem ale mozesz sam poprobowac. www.odci.gov./cia/satmapsserv.auth.req/html www.odci.gov/cia/publications/pubs.html www.terraserver.com Pozdrowionka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: J24 Plusy + problemy ... IP: *.gorzow.cvx.ppp.tpnet.pl 26.09.01, 11:18 Klin napisał: „minusów nie widzę!” Pozwolę sobie napisać, że ... ja też. Widzę za to mnóstwo problemów związanych ze skrajnie różnymi oczekiwaniami, co do tego województwa, ze strony gorzowian i zielonogórzan. Olbrzymim problemem jest również brak rozsądku ze strony polityków, przejawiający się między innymi wymigiwanie się od ustaleń i zobowiązań, które legły u podstawy tego województwa. Trudno wybudować coś trwałego jak się podkopuje fundamenty. Problemy z czasem mogą przekreślić plusy. Co zatem zostanie ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: borys Re: Plusy i minusy...? IP: *.gammanet.pl 26.09.01, 22:02 arwena napisał(a): > a mi sie wydaje ze nie ma co narzekac, tylko postarac sie o zamienic wspolne > wojewodztwo w zalete Jakaś tam zaleta dla mieszkańców może wyniknąć, ale jaka... > no i mamy okazje nawiazac wspolprace kontakty rozmowy > inaczej narastalaby wrogosc chyba spiralnie - teraz musi czasami sie zamknac nie sądzę. Ulokowani w oddzielnych klatkach Gorzów i ZG przestałyby zwracać na siebie uwagę. Gorzów z Piłą raczej się nie żre, Zielonka z Lesznem chyba też. > inaczej nie gadalibysmy chyba - to tez zaleta jak mniemam? nie ma to jak > dialog:) To prawda. Zaglądnąłem na forum Zielonki, żeby jej przywalić. A tu Miguś i Arwena... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: J24 "+" Arwenka IP: *.gorzow.cvx.ppp.tpnet.pl 27.09.01, 08:12 G-w 27.09.2001 Arwena Os. Łużyckie Zielona Góra Podanie ------- Zwracam się z uprzejmą prośbą o kontynuację odwiedzin naszego forum, nawet po ewentualnym zielonogórsko-gorzowskim rozwodzie. Z poważaniem J24 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: J24 Re: + Arwenka IP: *.gorzow.cvx.ppp.tpnet.pl 27.09.01, 08:16 > ... po ewentualnym zielonogórsko-gorzowskim rozwodzie. Oczywiście pisząc o rozwodzie miałem na myśli "ulokowanie w oddzielnych klatkach" :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: borys Re: + Arwenka IP: *.sienna14.enetwork.pl 27.09.01, 11:28 Gość portalu: J24 napisał(a): > "ulokowanie w oddzielnych klatkach" Ha! Czy mnie oczy nie mylą, czy tu niema copyrightu? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: borys Re: + Arwenka IP: *.sienna14.enetwork.pl 27.09.01, 11:29 "czy tu nie ma copyrightu". Rzecz prosta. Odpowiedz Link Zgłoś
arwena cel sluszny, z realizacja gorzej.... 27.09.01, 10:09 Gość portalu: J24 napisał(a): > G-w 27.09.2001 > Arwena Os. Łużyckie Zielona Góra > > Podanie > ------- > > Zwracam się z uprzejmą prośbą o kontynuację odwiedzin naszego forum, nawet po > ewentualnym zielonogórsko-gorzowskim rozwodzie. > > Z poważaniem > J24 odrzucone z powodu braku umotywowania nastepny prosze Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: borys Re: cel sluszny, z realizacja gorzej.... IP: *.sienna14.enetwork.pl 27.09.01, 11:25 arwena napisał(a): > odrzucone z powodu braku umotywowania > nastepny prosze Arweno! Zostań z nami, bo lubimy piękne kobiety!!!!!!!!! I mądre! Odpowiedz Link Zgłoś
arwena Re: cel sluszny, z realizacja gorzej.... 27.09.01, 13:32 Gość portalu: borys napisał(a): > Arweno! Zostań z nami, bo lubimy piękne kobiety!!!!!!!!! > I mądre! nie podoba mi sie ta kolejnosc kupcie sobie barbie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: borys Re: cel sluszny, z realizacja gorzej.... IP: *.bci.net.pl 27.09.01, 14:43 Wiedziałem, że kobiecie trudno dobrze zrobić, ale że aż tak? Herkulesie! Z helpem! Odpowiedz Link Zgłoś
arwena Re: cel sluszny, z realizacja gorzej.... 27.09.01, 21:14 Gość portalu: borys napisał(a): > Wiedziałem, że kobiecie trudno dobrze zrobić, ale że aż tak? > Herkulesie! Z helpem! borysie - wcale nie tak trudno kobiecie dobrze zrobic zabierz sie do tego z pomyslem! moze lwa? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: borys Re: cel sluszny, z realizacja gorzej.... IP: *.tera.com.pl 27.09.01, 21:18 Krokodyl już nie wystarczy? Odpowiedz Link Zgłoś
arwena Re: cel sluszny, z realizacja gorzej.... 27.09.01, 21:29 starowicza becwale! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: borys Re: cel sluszny, z realizacja gorzej.... IP: *.tera.com.pl 27.09.01, 21:32 Starowicz nie miał krokodyla. Może miał talent, ale krokodyla - nie. Kota - o, to się zgodzę... Odpowiedz Link Zgłoś
arwena Re: cel sluszny, z realizacja gorzej.... 27.09.01, 21:35 a kto zaczal z krokodylem?? no - ostatecznie mozesz w postaci torebki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: borys Re: cel sluszny, z realizacja gorzej.... IP: *.tera.com.pl 27.09.01, 21:37 Do praktykowania Starowicza potrzebna jest nieco lepsza komunikacja, niż to jest w stanie zapewnić klawiaturka. Jak Dama powinnaś mieć nieco lepsze serduszko i oszczędzić krokodyla. Odpowiedz Link Zgłoś
arwena Re: cel sluszny, z realizacja gorzej.... 27.09.01, 21:40 malo oryginalne to zwalanie winy na komunikacje jako dama mam wielkie serce dla stworzen wszelkich - odczuwasz to na wlasnej skorze przeciez;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: borys Re: cel sluszny, z realizacja gorzej.... IP: *.tera.com.pl 27.09.01, 21:48 arwena napisał(a): > malo oryginalne to zwalanie winy na komunikacje Zatem konkretnie zaproponuj sposób praktykowania Starowicza w tym momencie. Chętnie się udzielę. > jako dama mam wielkie serce dla stworzen wszelkich - odczuwasz to na wlasnej > skorze przeciez;) To czemu nienawidzisz krokodyli, braci naszych??? Jeśli ze mnie zamierzasz też zrobić torebkę... Odpowiedz Link Zgłoś
arwena Re: cel sluszny, z realizacja gorzej.... 27.09.01, 21:56 zaczelismy od tego ze aby zrobic dobrze kobiecie wolales helpa z heraklesem wystarczylby lew gra wstepna opierac sie moze w duzej mierze na slowach, mozna dolaczyc jeszcze timbre etc... zreszta czytales kataryniarza:))) nie nosze futer torebek nie jem zwierzaczkow wiec nie przeginaj ale spotkanie z krokodylem tez nie nalezy do pozadanych przeze mnie co z ciebie zrobie - to sie dopiero zobaczy, najpierw musze obejrzec okaz :) pozdroooowka;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: borys Re: cel sluszny, z realizacja gorzej.... IP: *.tera.com.pl 27.09.01, 22:02 arwena napisał(a): > zaczelismy od tego ze aby zrobic dobrze kobiecie (...) Zaczęliśmy od województwa lubuskiego. > co z ciebie zrobie - to sie dopiero zobaczy, najpierw musze obejrzec okaz Nie mogę się doczekać. Odpowiedz Link Zgłoś
arwena Re: cel sluszny, z realizacja gorzej.... 27.09.01, 22:06 nie - zaczelismy od barbie znow psujemy watek a nie boisz sie?????? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: b.G. Re: cel sluszny, z realizacja gorzej.... IP: *.arcor-ip.net 28.09.01, 00:04 Arweno, ty bestio. Maltretujesz tego biednego Boryska ... niesamowicie. Myslisz, ze po tak intensywnej "obrobce" zdolasz zrobic z jego skory chocby jedna torebeczke dla barbie ? Pozdrowka;))) P.S. Jak tam z balsamem ? Czy wyczerpaly sie Tobie juz zapasy ? Odpowiedz Link Zgłoś
arwena Re: cel sluszny, z realizacja gorzej.... 29.09.01, 10:35 Gość portalu: b.G. napisał(a): > Arweno, ty bestio. Maltretujesz tego biednego Boryska ... niesamowicie. bestio? wiedzmo? no no, widze ze ciesze sie niezla opinia... zostawic boryska juz w spokoju? jak myslicie? > Myslisz, ze po tak intensywnej "obrobce" zdolasz zrobic z jego skory > chocby jedna torebeczke dla barbie ? eeee chyba nie... nadalby sie do lepszych celow :) > Pozdrowka;))) dzieki:)))))))))) > P.S. Jak tam z balsamem ? Czy wyczerpaly sie Tobie juz zapasy ? balsamu nigdy dosc... zachlanna jestem :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: b.G. Re: cel sluszny, z realizacja gorzej.... IP: *.arcor-ip.net 29.09.01, 20:19 Arweno, Tys z damskiego rodu jest najbardziej slawna. I jak bywa ze slawnymi osobami, przyczepia sie czasami takie mile sformulowania. Boryska, bron Boze, nie zostawiaj w spokoju ! Chocby dlatego, ze posty te wprowadzaja mila, rodzinna atmosfere ...;))) Pozdrawiam :))) P.S. Balsamu nigdy dosc ...Typowa kobieta ... Nigdy nienasycona ..., ale coz bysmy bez Was zrobili ? Odpowiedz Link Zgłoś
arwena Re: cel sluszny, z realizacja gorzej.... 29.09.01, 20:55 moge ci odpowiedziec jedynie - ze ja nie wiem co my bysmy bez was zrobily... dawaj balsamu, dawaj...:) :))))))))) pozdrowka a;) Odpowiedz Link Zgłoś
arwena Re: Plusy i minusy...? 27.09.01, 10:22 Gość portalu: borys napisał(a): > > inaczej nie gadalibysmy chyba - to tez zaleta jak mniemam? nie ma to jak > > dialog:) > To prawda. Zaglądnąłem na forum Zielonki, żeby jej przywalić. A tu Miguś i > Arwena... jak tak czytam was - borysie i marku - to tak nienawisc w sobie wzmagam... a tak serio - to moze macie racje? ja na pewno bym tu nie zajrzala gdyby nie pewne posty na zielonej, no ale ja jestem czysta, nieskazona tradycyjna odraza 'bo tak' i nie trzeba szukac daleko - co trzeci post (teraz juz rzadziej bo sie wlaczylam i liczba postow sympatycznych wzrosla) wymienia mniej lub bardziej prawdziwe powody, dla ktorych warto nienawidzic zg/gw (niepotrzebne skreslic) nic na sile prawda? a nasze kochane wladze blisko ludu zafundowaly nam wspolnote... w imie jakichs tam celow (gleboko ukrytych sadzac o wpisach na tym watku) taaaaa nasza polska natura zawsze na wierzch wyplywa... zawsze da sie na cos ponarzekac, po co nawet probowac cos zmienic... (czytalam marku wasze zaproszenie na pogo - ale wybacz dwa monologi nie tworza jednego dialogu) glupi wyscig o siedziby, rozgrywki, uklady, zachowania ktore przystoja psu ogrodnika jedynie... macie racje - nie ma plusów lubuskiego, warto po prostu wyprowadzic sie stad albo mieszkac poprawiajac sobie humor narzekaniem i statystyka liczby teatrow poslow filharmonii uniwersytetow czy smietnikow na ulicach i jeszcze w dodatku zlamalam paznokiec walac w klawisze... echhh co za piekny poczatek dnia! wszystko przez ten %^$^%$ gorzow!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Klin Re: Plusy i minusy...? IP: *.miraco.pl 27.09.01, 10:33 Szczerze współczuję z powodu paznokcia. To nie pies ogrodnika. To Kargul tnie swoje koszule, a Pawlak rozbija swoje garnki (albo na odwrót). Nie denerwuj się, to przecież komedia (takie coś do śmiechu). Uśmiechnij się :)) Odpowiedz Link Zgłoś
arwena Re: Plusy i minusy...? 27.09.01, 10:49 Gość portalu: Klin napisał(a): > Szczerze współczuję z powodu paznokcia. sytuacja opanowana. mam wieksze problemy. > To nie pies ogrodnika. To Kargul tnie swoje koszule, a Pawlak rozbija swoje > garnki (albo na odwrót). chyba odwrot;))))) > Nie denerwuj się, to przecież komedia (takie coś do śmiechu). Uśmiechnij się :) zazwyczaj mi wychodzi. nawet rozumiem te obco brzmiace pojecia;))) ale teraz widze przewage tragedii nad komedia. to trwa juz zbyt dlugo. pozdr i doceniam starania :)))))))) a Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Blic Re: Plusy i minusy...? IP: *.gorzow.sdi.tpnet.pl 27.09.01, 23:03 Gość portalu: borys napisał(a): > Ulokowani w oddzielnych klatkach Gorzów i ZG przestałyby zwracać na > siebie uwagę. Gorzów z Piłą raczej się nie żre, Zielonka z Lesznem chyba też. Emmm... a co ma Zielona do Leszna (poza tym, że żrą się kibice żużla)? Leszno jest w wielkopolskim. Bx Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: b.G. Re: Jak długo lubuskie trwa mać ? IP: *.arcor-ip.net 26.09.01, 21:50 A ja ciagle czekam na konkretne plusy. Kto jest w stanie je wymienic ? Kto potrafilby, np. mnie w obecnym czasie, przekonac do tego wojewodztwa ? Pozdrowka :))) K Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: borys, Re: Jak długo lubuskie trwa mać ? IP: *.gammanet.pl 26.09.01, 21:54 Ja, niestety, już muszę iść... Odpowiedz Link Zgłoś