Dodaj do ulubionych

KTO ZATRUDNI TAKA OSOBE??????

20.09.05, 20:42
Moze ktos zatrudni te osobe? Ma wiecej niz 23 lata ale prezencja ciagle tip
top,maniery profesionalne, biegle pisze na maszynie do pisania (bez wzrokowo)
dobra znajomosc j. angielskiego i wloskiego, znajomosc programu komputerowego
WordPerfect, coz jeszcze? A no to, ze uzywa tez numeric pad bez uzycia
wzroku.To o mojej znajomej ktora szuka roboty.
Obserwuj wątek
    • Gość: zzz Re: KTO ZATRUDNI TAKA OSOBE?????? IP: *.gorzow.mm.pl 20.09.05, 22:14
      Przecież sądziłeś że bezrobocia niema to znajdz jej pracę.
      • Gość: monika Re: KTO ZATRUDNI TAKA OSOBE?????? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.09.05, 08:00
        Z takimi kwalifikacjami nie powinna miec problemow.
        • Gość: Danny Re: KTO ZATRUDNI TAKA OSOBE?????? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.09.05, 10:35
          > Z takimi kwalifikacjami nie powinna miec problemow.
          Jakimi kwalifikacjami? Jedyne co tę osobę wyróżnia z armii młodych bezrobotnych
          to język włoski.

• Gość: Gabi Re: KTO ZATRUDNI TAKA OSOBE?????? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.09.05, 12:22
            A WordPerfect jej nie wyróżnia??? Ja jestem o pół dekady starsza i już prawie
            zapomniałam w czym to się drzewiej listy do ukochanego skrobało.
            • Gość: Danny Re: KTO ZATRUDNI TAKA OSOBE?????? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.09.05, 22:45
              Ktoś korzysta jeszcze z WordPerfecta? Corel przez chwilę miał trochę kasy to ją
              utopił (porwał się z motyką na Microsoft), a potem długo rany lizał. Z
              WordPerfectem jest jak z Macintoshami - popularne, ale tylko wśród Amerykanów i
              Kanadyjczyków, we Włoszech niekoniecznie.
              • Gość: Gabi Re: KTO ZATRUDNI TAKA OSOBE?????? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.09.05, 11:31
                Ja gdzieś widziałam jeszcze to cudo dla dosa z racji tego, że facet tego
                zamiennie z tagiem na takim starym rupieciu męczył ... tego markowanego przez
                corel jeszcze nie miałam przyjemności. W Polszy to chyba tylko M$O na windows i
                OO.org na unixach, choć i czasem starusieńki staroffice w jakichś
                przestraszonych antypirackimi nagonkami instytucjach się trafi.
                Jeśli chodzi o makówy to OSX mi się całkiem podoba, może dlatego, że pochodzi od
                bsd i ponoć niedługo będzie można mu dać funkcjonalność kde (o ile już nie
                można) i wtedy się zastanowię nad np. zakupem jakiegoś laptopa apple'a - ale to
                moje subiektywne zdanie jest.
          • Gość: chimera Re: KTO ZATRUDNI TAKA OSOBE?????? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.09.05, 19:16
            a czytac potrafisz? pokaz mnie urzedniczke ktora ma takie kwalifikacje.
            • Gość: Danny Re: KTO ZATRUDNI TAKA OSOBE?????? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.09.05, 22:49
              Może niewiele urzędniczek zna włoski (konsulatu w Gorzowie nie ma, może jakaś
              firma z kapitałem włoskim by chciała), WordPerfecta także (obecnie urzędowym
              oficjalnym standardem w Polsce jest MS Word) i dlatego taka osoba nie odróżnia
              się umiejętnościami (oprócz wspomnianego włoskiego) od rzeszy młodych
              absolwentów szkół średnich i uczelni.
    • Gość: xxx Re: KTO ZATRUDNI TAKA OSOBE-WAMI 41 IP: *.gorzow.mm.pl 21.09.05, 08:11
      Daj jej propozycję za kierownicę.przecież będzie miała kasę tak
      twierdzisz,bezrobocia niema,pozdrawiam
      • Gość: smerf Re: KTO ZATRUDNI TAKA OSOBE-WAMI 41 IP: *.gorzow.mm.pl 21.09.05, 10:34
        Przecież bezrobocia niema,zapewniałeś,a Ty szukasz dla znajomej pracy.Ale ściema

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka