Gość: Damianos są powody do dumy... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.09.05, 21:17 Jako Gorzowianin dumny jestem z nominacji Kazimierza Marcinkiewicza na kandydata na premiera. Z uwagą śledzę wszystkie doniesienia prasowe i telewizyjne dotyczące jego osoby. Myślę. że to godny kandydat na szefa rządu, wyważony, opanowany, potrafiący rozmawiać ponad podziałami. Jad lejący się z internetowych portali forumowiczy świadczy tylko o tym, że tak naprawdę rzadko spotyka się osobę, której celem jest napisanie czegoś pozytywnego. Wszędzie pełno krytykantów i ignorantów, którzy rzadko cokolwiek osiągnęli. Cieszę się, że Polska ma świetnego kandydata na premiera a Gorzów wspanialego reprezentanta miasta o którym zbyt rzadko się mówi i nie zawsze dobrze. Powodzenia Panie Kazimierzu, Ja i wielu moich znajomych trzymamy za pana kciuki!!! p.s. Pozdrawiam Budrysa - imponuje mi celnymi uwagami i logicznym rozumowaniem dobrego obserwatora. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Danny Re: są powody do dumy..., akurat!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.09.05, 01:09 To nawet nie jest klasyczny kandydat ze styropianu. Pierwszą jego zasługą było po transformacji publiczne modlenie się (wcześniej tego nie robił, nawet niepublicznie) i z tego powodu znalazł się w kuratorium oświaty. Gorzów ucieszył się gdy pierwszy raz trafił do sejmowania, ale nie z powodu jego kompetencji tylko z powodu pozbycia się szkodnika (podobnie jak teraz Surmacza i Rafalskiej). Kompetencji facet nie ma żadnych, nawet kina z rodziną nie zrobił sensownego. Wczorajsza poranna rozmowa w Trójce (28-09) pokazała, że jest beznadziejny. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tey Parodia.Kaczyńscy przedkładają prywatę IP: *.kom / *.kom-net.pl 28.09.05, 23:28 nad dobro Państwa.Głosowałem na PIS. Liczyłem że Kaczyński będzie premierem. Widzę, że jest to rozgrywka o prywatę. Dziś żałuję oddanego głosu naPIS. Na prezydenta zagłosuję na Tuska Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zawodowy buc katolik i narodowiec? IP: *.hsd1.wa.comcast.net 28.09.05, 23:58 ludzie trzeba byc nienormalnym zeby sie afiszowac takim ograniczeniem umyslowym. Odpowiedz Link Zgłoś
notexistinggod Re: Kim jest Kazimierz Marcinkiewicz? 29.09.05, 00:04 odpowiedź: tym który zacznie popis ale długo to nie potrwa.. a jak już się popis skończy to się założy nową partię i zwali wszystko na "komuchów" bo katonarodowy motłoch ojczyźniany i tak jak zwykle nic nie będzie pamiętał.. (vide awues i ci sami ludzie co teraz)... w katolandzie po staremu czyli DNO Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bernard Re: Kazimierz Marcinkiewicz premierem? IP: 5.6.1D* / *.ed.shawcable.net 29.09.05, 01:59 Hey block-buster, Jako gentelman, powinienes po prostu pogratulowac.. To sa wybory. To jest demokracja. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: knipser Re: Kazimierz Marcinkiewicz premierem? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.09.05, 06:09 przeczytałem on nim opinie innych - znam go od pradawna - czeka nas sam kalolicyzm - wszędzie bedzie kościół i cos czego niegdy nie zrozumię - uczucia religijne i wartości chrześciańskie - Będzie cięzko - ale za 4 lata ta brać wyleci dalej jak AWS Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cibulette UPS!!! i został IP: *.wsei.pl / *.wsei.pl 29.09.05, 11:05 to bedzie masakra Odpowiedz Link Zgłoś
stefek_burczymucha1 Re: Kazimierz Marcinkiewicz premierem? 29.09.05, 11:52 hmmm...... ilu narzekających! ilu niezadowolonych! ilu mądrych! ilu ekspertów! Dajcie szansę tym, których jeszcze nie wybrali!!! Jeśli w naszym kraju (tym ukochanym, ojczystym) jest tak żle, to co mamy do stracenia? Wcale nie trzeba dużo = zaczniemy zmieniać COŚ, jeśli będziemy uważnymi obserwatorami - a to nie znaczy widzieć to, co chcemy widzieć! Nauczmy się widzieć dobro! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maciej Re: Kazimierz Marcinkiewicz premierem? IP: *.dip.t-dialin.net 29.09.05, 12:09 Zrzeba popierac nowego premiera.Zycze mu powodzenia Odpowiedz Link Zgłoś
44_m Re: Kazimierz Marcinkiewicz premierem? 29.09.05, 16:14 Nie wiesz co piszesz. To znakomity i konsekwentny polityk. Jest to najlepszy kandydat do dogadania się z platformersami. Szkoda tylko, że początki są tak niesympatyczne. J.Kaczyński powinien był przed wyborami powiedzieć, że w przypadku wygranej PiS kandydaem na stanowisko premiera będzie ktoś inny. Odpowiedz Link Zgłoś
44_m Re: Kazimierz Marcinkiewicz premierem? 29.09.05, 16:22 Gdyby z tej dyskusji usunąć wypowiedzi zielonogórzan i obsesyjnych antykatolików, to okazałoby się, że negatywnych wypowiedzi jest jak na lekarstwo. A tymczasem jak na lekarstwo jest merytorycznych wypowiedzi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zg Re: Kazimierz Marcinkiewicz premierem? IP: *.ztpnet.pl 30.09.05, 11:11 Juz syndrom obwiniania zielonogorzan zaistnial. Akurat o kaziu malo tu sie wypowiedzialo wiec nie klam!!! PZDR Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ms Re: Kazimierz Marcinkiewicz premierem? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.09.05, 10:14 Pamiętacie jeszcze jak Marcinkiewicz zwolnił dyrektora I LO Młackiego tylko dlatego, że nie zgodził się na podanie personaliów ucznia, który w szkolnej gazetce krytykował kler? To było jakieś 10 lat temu Odpowiedz Link Zgłoś
stefek_burczymucha1 Re: Kazimierz Marcinkiewicz premierem? 30.09.05, 10:23 Gościu! a dlaczego nie napisałeś co stało sie później z tym uczniem? Co? - dostał naganę dyrektora? Wyrzucono go ze szkoły? Spalono go na stosie? Dlaczego KTOŚ, kto krytykuje nie ma odwagi podać swoich personaliów? To złe, że Dyrektor Szkoły uczy odpowiedzialności za słowo? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ms Re: Kazimierz Marcinkiewicz premierem? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.09.05, 10:37 stefek_burczymucha1 napisał: > Gościu! a dlaczego nie napisałeś co stało sie później z tym uczniem? Co? - > dostał naganę dyrektora? Wyrzucono go ze szkoły? Spalono go na stosie? Dlaczego > > KTOŚ, kto krytykuje nie ma odwagi podać swoich personaliów? To złe, że Dyrektor > > Szkoły uczy odpowiedzialności za słowo? oszołom fundamentalista dał głos nie mój żaby koleś już niedługo twój kochany premier ze swoja ekipa zafunduje nam taką cenzure, że nawet to forum zniknie. Odpowiedz Link Zgłoś
stefek_burczymucha1 Re: Kazimierz Marcinkiewicz premierem? 30.09.05, 11:01 Przepraszam, ale to nie jest odpowiedź na moje pytanie! Odpowiedz Link Zgłoś
stefek_burczymucha1 Re: Kazimierz Marcinkiewicz premierem? 30.09.05, 11:03 Proszę o informację na temat tego "poszkodowanego ucznia" i tego "wyrzuconego nauczyciela" (który tak na marginesie ma lepiej płatną pracę!!!) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ms Re: Kazimierz Marcinkiewicz premierem? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.09.05, 12:27 poszukaj sobie koleś w gazetach lokalnych z bodajże 1990 roku, moge się mylić o rok lub 2, gdyż najwyraźniej zupełnie nie znasz sprawy i coś ci się plącze. mnie się nie chce pisać z resztą po co? katobeton i tak wszystko wie najlepiej. Odpowiedz Link Zgłoś
stefek_burczymucha1 Re: Kazimierz Marcinkiewicz premierem? 01.10.05, 14:32 ms napisał(a): > poszukaj sobie koleś w gazetach lokalnych z bodajże 1990 roku, moge się mylić o > > rok lub 2, gdyż najwyraźniej zupełnie nie znasz sprawy i coś ci się plącze. > mnie się nie chce pisać z resztą po co? katobeton i tak wszystko wie najlepiej. Gościu! Może beton, ale na pewno nie 'kato'. Jednak to nadal nie jest odp. na moje pytanie! No ale to chyba tylko Ty tego nie dostrzegasz. Prosze o fakty! Jeśli już COŚ piszesz, to powinieneś wiedzieć co piszesz. Dlaczego nie przyznasz się, że SAM nie znasz dokładnie sprawy?!!! A jeśli mnie obrażasz i próbujesz mi nawtykać - to co? - to i tak nie jest odp. na moje pytanie! Chyba, że sam jesteś ....beton (ale jaki?) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: adam .TUSK się nawrócił, wziął ślub w kampani wyborczej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.09.05, 17:03 prawy.pl/czytaj.php?id=4189&pocz=&xx=&dz=nowosci Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: warto przeczytać! Re: .TUSK się nawrócił, wziął ślub w kampani wybo IP: *.gorzow.mm.pl 30.09.05, 17:21 wiadomosci.onet.pl/1172186,11,1,0,120,686,item.html Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ciekawy Re:Przyznał się że zapomniał .... IP: *.gorzow.mm.pl 30.09.05, 17:28 wpisać kwoty ponad 30 000 zł do swojego oświaczenia majątkowego. Pisała o tym także prasa .... W Gorzowie wszyscy o tym wiedzą i śmieją się z decyzji Kaczyńskiego, że wybrał takiego świętego... Marcinkiewicz nic sobie z tego faktu nie robi.... Jemu można ??????? Bo jest z PiS-u ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zzz Re:Przyznał się że zapomniał ....do ciekawskiego IP: *.gorzow.mm.pl 30.09.05, 17:56 zadaj sobie pytanie,czy Ty jesteś taki uczciwy?????????? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zg Re: .TUSK się nawrócił, wziął ślub w kampani wybo IP: *.ztpnet.pl 30.09.05, 17:28 Im wyzej zajedziesz z tym wiekszym hukiem spadniesz!!! Teraz gdzie wszyscy patrza sie na lapki ciezko bedzie utrzymac mit o prawym i uczciwym Kazimerzu. hmmm moze skonczy jak jacek a nawet gorzej i PiS na poludniu bedzie mogl sie rozwijac??????:) PZDR Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zniesmaczony Re: Kazimierz Marcinkiewicz premierem? IP: *.zgora.dialog.net.pl 30.09.05, 17:59 Czy w Gorzowie mieszka chociaż jeden uczciwy polityk? wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/1,53600,2944318.html Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zg Re: Kazimierz Marcinkiewicz premierem? IP: *.ztpnet.pl 01.10.05, 15:00 Kaziu ma wiele wad...ale nie rozni sie tym od innych politykow. Napisalem wczesniej iz watpie w jego uczciwosc. Chodzilo mi bardziej o stosunki miedzy ZG a GW gdzie jakoby jak sam sie wypowiedzial kocha ZG. Po czynach niestety tego nie widac. Mimo wszystko uwazam ze: To swietny polityk, kompetentny i przygotowany. Dla mnie jednak jest to naturalny kandydat do objecia stanowiska ministra edukacji a nie premiera. Mam nadzieje ze skonczy wkoncu z ta niechecia do ZG. Mysle ze jest wstanie...to inteligentny facet i wie ze ZG bez GW nic nie znaczy tak samo jak GW bez ZG. PZDR Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zal Tobie zielony Re: Kazimierz Marcinkiewicz premierem? IP: 193.123.199.* 01.10.05, 16:48 wsiurze! Wreszcie mam nadzieje ze wszytskir urzedy bede w Gorzowie!!!!!!!!!!!! Gorzow rzadzi!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
amotken Kandydat PiS na premiera 01.10.05, 17:10 Kazimierz Marcinkiewicz nie napisał w oświadczeniu majątkowym, że zarabiał, doradzając Towarzystwu Emerytalnemu HMC Odpowiedz Link Zgłoś
bmxx [...] 01.10.05, 18:38 Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: smerf Re: Kandydat PiS na premiera IP: *.gorzow.mm.pl 01.10.05, 20:12 A Ty wszystko wpisałeś w oświadczeniu pilnuj siebie ok. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zg Re: Kazimierz Marcinkiewicz premierem? IP: *.ztpnet.pl 01.10.05, 17:30 > wsiurze! Wreszcie mam nadzieje ze wszytskir urzedy bede w Gorzowie!!!!!!!!!!!! > Gorzow rzadzi!!!!!!!!! Typowy gorzowski sposob bycia. Caly czas jeczec, stekac, obwiniac innych, plakac,mialczec a jak sie zdarzy okazja to bunczuczne zapowiedzi, zadza niszczenia, i rogi po same chmury. Nie wazne To jakis palant byl co minie chcial sprowokowac i udalo sie mu bo jakies ku.. z gw robia syf na forum ZG ....podjarane dzieciaki bo maja premiera. PZDR Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Melka Re: Kazimierz Marcinkiewicz premierem? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.10.05, 00:44 A ja mam nadzieje ze pan Kazik zostanie premierem,dziwi mnie, ze nie przekonuje was napisany o nim artykul, zaden inny polityk nie zrobil tyle dla naszego wojewodztwa co on i trzymam za niego kciuki!! Odpowiedz Link Zgłoś
amotken A tak,jego największe osiągnięcie to błogosławień- 04.10.05, 18:52 stwo ojca Sromotnika dla woj.lubuskiego Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gabi Re: A tak,jego największe osiągnięcie to błogosła IP: *.gorzow.mm.pl 04.10.05, 18:58 No przy osiągnięciu Zycha, któremu raz stanął... po latach na ambonie ... to rzeczywiście mikre osiągnięcie... Odpowiedz Link Zgłoś
amotken A i z pamięcią u Kazia nie bardzo... 04.10.05, 20:17 Z tymi jego oświadczeniami majątkowymi to jest cyrk. Dopiero w 2005r.przypomniał sobie, że w 2000r.kupił mieszkanie 97 m kw./komunalne, bez przetargu, z 85 % bonifikatą/.W 2002r.na działce 29ar.postawił dom w stanie surowym zamkniętym wartość 220tys.zł., ale nie znał jego powierzchni.Na koniec 2003r.już tej nieruchomości nie posiadał - co się stało?Tojest pytanie.Druk oświadczenia zawiera proste pytania, średnio inteligentna osoba nie miała by problemu.Pan poseł miał kłopot, nie odpowiedział merytorycznie, a może nie chciał.Teraz pewnie powie, że nie rozumiał pytań.Kto nie wierzy niech sprawdzi/gogle K.MARCINKIECZ POSEŁ - OŚWIADCZENIA MAJĄTKOWE/. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: też wyborca Re: dobra rada od sasiada... IP: *.gorzow.mm.pl 04.10.05, 21:58 I taki to ma nami rządzić ????? Przecież On nie radzi sobie z prostymi kwitami... wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/1,55670,2944318.html Odpowiedz Link Zgłoś
amotken Świetnie lalabi,ten język z dala zajeżdża pisuarem 05.10.05, 19:09 przepraszam PiSuarem...( porównaj:spieprzaj dziadu) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ewa Re: Kazimierz Marcinkiewicz premierem? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.11.05, 11:53 mieliśmy już sprawdzonych i ludzie żyją na progu nędzy , wszystkiego dobrego Panie Premierze, może Panu się uda abym ja z dwudziesto letnim stażem nauczycielka nie kupowała z promocji w markrtach i nie liczyła groszy do pierwszego, niech Pana Bóg prowadzi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: no... Re: Kazimierz Marcinkiewicz premierem? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.11.05, 12:17 wiadomosci.onet.pl/1257268,2677,kioskart.html Odpowiedz Link Zgłoś
wareg Nauczycielka z 20-letnim stażem i wierzy w 05.11.05, 14:17 obietnice wyborcze populistycznych polityków?Żal mi cię Ewo...nie obraź się, ale takich mamy nauczycieli...Dla "pokrzepienia" poczytaj sobie najnowsze wiadomości: Rząd Kazimierza Marcinkiewicza powoli wycofuje się z części obietnic składanych w kampanii wyborczej. Ministrowie przyznają, że były one księżycowe, lub po prostu złe, choć chwytliwe. Najbardziej widowiskowy odwrót nastąpił w służbie zdrowia. Przed wyborami partia braci Kaczyńskich zapowiadała tu rewolucję - powrót do finansowania z budżetu państwa tak jak przed 1999 r. Narodowy Fundusz Zdrowia miał być zlikwidowany, a kontrakty ze szpitalami i przychodniami podpisywałby wojewoda. W walce o fotel prezydenta Lech Kaczyński wręcz oskarżył kandydata PO Donalda Tuska, że chce leczyć tylko bogatych. - W pana koncepcji pogotowie, zanim pomoże choremu, zapyta, czy ma kartę kredytową - straszył kandydat PiS. Nieoczekiwanie po wyborach Bolesław Piecha, autor programu zdrowotnego PiS i nowy wiceminister zdrowia, ogłosił rezygnację z części programu i utrzymanie NFZ przez kolejne dwa lata, czego domagała się PO. Wczoraj nowy minister Zbigniew Religa (w wyborach prezydenckich gorący zwolennik Donalda Tuska) stwierdził, że rząd będzie teraz realizował jego program. A to oznacza, że zamiast zlikwidować NFZ, przekształci się go za dwa lata w kilka mniejszych funduszy. "Należy wybudować w ciągu najbliższych ośmiu lat od 3 do 4 mln mieszkań. PiS nie obiecuje gruszek na wierzbie" - to cytat z programu PiS. Rząd Marcinkiewicza już o tym nie mówi. Nowy minister infrastruktury Jerzy Polaczek nawet nie chce do tego wracać: - Ważnym elementem programu PiS było wskazanie, jak duży jest niedobór mieszkań w naszym kraju. Teraz rząd zakłada, że liczba mieszkań oddawanych do użytku będzie co roku rosła o kilkanaście procent. Za cztery lata ma ich powstawać 160-170 tys. rocznie. A to oznacza, że w najlepszym razie zbudujemy 1,5 mln, a nie 3 mln mieszkań w ciągu ośmiu lat. Od kilku miesięcy politycy PiS mówili też o "kotwicy budżetowej", czyli stałym deficycie budżetu państwa na poziomie 30 mld zł. Miało to uspokoić rynki, że PiS nie ulegnie pokusie zadłużania nas po uszy. Nieoczekiwanie minister finansów Teresa Lubińska wystąpiła w czwartek do premiera z "osobistą prośbą", by pożyczyć dla budżetu trochę więcej, o 1-2 mld zł. To pierwszy przypadek, by minister finansów, który zwykle strzeże państwowej kasy, proponował wzrost deficytu. Nie wiadomo, czy premier spełni tę prośbę ani czy podobne prośby nie posypią się teraz od innych ministrów. Wydatkowe zapędy pani minister skrytykowała wczoraj Komisja Europejska. - Polska powinna ograniczać deficyt budżetu, a nie go zwiększać - mówił komisarz ds. gospodarczych i walutowych Joaquin Almunia. Po przejęciu sterów PiS zmieniło też program podatkowy. Zostały co prawda dwie stawki PIT - 18 i 32 proc. - ale wyższy przedział ma już objąć więcej podatników (o dochodach ponad 80 tys. rocznie, a nie ponad 100 tys.). Ulgi na dzieci będą "jak najszybciej", choć wciąż nie wiadomo kiedy. Rząd zmienia zdanie w sprawie VAT. W kampanii PiS straszyło pomysłem PO jednej 15-proc. stawki. W telewizyjnych reklamówkach z lodówek znikała żywność, w pokoikach dzieci mdlały pluszaki. Teraz rząd rozważa, czy nie podnieść VAT na żywność i leki nawet do 10 proc., co oznaczałoby podwyżki cen - choć PiS obiecało, że do tego nie dopuści. Premier Marcinkiewicz do niedawna zapowiadał likwidację tzw. podatku Belki od lokat i zysków z giełdy. Dziś mówi już tylko o "zniesieniu podatku od lokat długoterminowych". PiS w kampanii zapewniało, że państwo zachowa kontrolę nad setką spółek. Teraz rząd skłonny jest część z nich oddać w prywatne ręce. Państwo więcej zarobi na prywatyzacji. A ma na co wydawać. Bo PiS obiecało wydłużyć urlopy macierzyńskie, podnieść zasiłki rodzinne, dać emerytom i rencistom większe podwyżki, wprowadzić ubezpieczenia od bezrobocia. Czy tych obietnic premier dotrzyma? Na razie dyskretnie milczy. Obawiam się zatem,że Marcinkiewicz poprowadzi cię,oczywiście w imię Boże, w trochę inną stronę niż liczyłaś.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: socjolog Re: Konferencja prasowa potrzebna IP: *.gorzow.mm.pl 05.11.05, 16:52 Dlaczego specjaliści od konferencji prasowych milczą ? Pani Rafalska i p. Surmacz ! Macie głos !? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lusienn Re: Kazimierz Marcinkiewicz premierem? IP: 87.207.130.* 16.11.05, 02:53 Moim zdaniem jest to najgorszy w sensie wizualnym Premier jaki nam się przytrafił,łysy,z zaciśnietymi ustami /według teorii znanego filozofa/ osoby ktore mają bardzo wąskie usta są niespełnione w rodzinie /czytaj pantoflarz/ polityk żaden chyba,że na krótka metę jak będzie lizał buty tym którzy go poparli to będzie góra przez pół roku rządzić z tylnego siedzenia. Składanie zdań wychodzi jemu tak jak dziecku z głębokim uposledzeniem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bernard Pozyjemy, zobaczymy IP: 5.6.2R* / *.ed.shawcable.net 16.11.05, 05:44 Hey lusienn, Z tymi personalnymi atakami to bym na twoim miejscu zwolnil... To nie jest ladne... Jaki ma znaczenie wyglad??? Ja przy nim to Apollo a premierem nie jestem... Widac, ze wyglad znaczenia nie ma... Zastanawia naprawde jednak fakt wybrania wlasnie tych a nie innych osob... O doswiadczeniu w prowadzeniu Kraju oczywiscie mozy byc nie moze.. A wiec dlaczeg? Na pewno nagrodzona lojalnosc.. To jednak dobre jedynie na krotka mete... Czyzby naprawde pewnym bylo, ze ten rzad nie wytrzyma i tak zbyt dlugo wiec "prawdziwe armaty" czekaja na nastepna ture.. ture??? Kaczynski zrezygnowal wczesniej planujac na przyszlosc... I wygral... Ciekawe zagrywki. Zobaczymy... Jak juz wspomnialem: Z punktu widzenia Gorzowa to nominacje ciesza... Z punktu wiedzenia Polski - przynajmniej zastanawiaja... Pozyjemy, zobaczymy Odpowiedz Link Zgłoś