kloda-wa 02.11.05, 12:54 Jak tylko pojawi się jakiś bardziej oblegany wątek, to zaraz pojawiają się odpowiedzi w stylu " znudził mnie już ten temat" - znudziły mnie kłutnie z zieloną - znudził mnie temat szpitala itd. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ant777 dzień z życia wertego według nudnego ant777 02.11.05, 13:38 kloda-wa napisał: > Jak tylko pojawi się jakiś bardziej oblegany wątek, to zaraz pojawiają się odpo > wiedzi w stylu " znudził mnie już ten temat" > - znudziły mnie kłutnie z zieloną > - znudził mnie temat szpitala > itd. Bo werty szybko się nudzi. Pracę pewnie też ma nudną więc nuda się przelewa na forum. To może napiszę jak widzę dzień wertego. A więc werty budzi się wcześnie rano po 10-tej. Później jest te nudne śniadanie podane przez nudną gosposie, prysznic, poranna prasa (dla niego czeka świeżutka Wyborcza z osobistymi pozdrowieniami od naczelnego), kilka telefonów do i z firmy. Nawet nie wiesz ile trzeba się natyrać żeby wygadać ten limit na 1200zł na miesiąc. Czasami werty daje wolne swojemu kierowcy i znudzony sam prowadzi swego Merola 600. Żebyś wiedział jakie te automaty są nudne. W firmie ma krótkie spotkanie; ostatnio z tym nudnym Kulczykiem. I ani sie nie obejrzysz a już trzeba iść na obiad. O obiadowej sztampie za kilkaset zeta nie będę się rozpisywał. Dzienną nudę werty przerywa sauną i masażem. Znów ta nudna młoda dziewczyna wyglądająca jak Pamela Anderson... Na koniec tego nudnego dnia werty pada na łóżko i zasypia głęboko, aby mieć siły na kolejny ciężki dzień... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: resorak W szybkości wpisów do pięt nie dorastamy werty-emu IP: *.ztpnet.pl 02.11.05, 19:04 Jakbyście czytali posty to byście wiedzieli że werty /kurde teraz wiem skąd ten nick:to kolejne znaki na klawiaturze pomijając Q /pracuje na kilku komputerach i w przerwach robi wpisy.Są krótkie ale trafne i inteligentne.Mnie również nudzą te o wojenkach zakompleksiałych internautów z GW i ZG.Kiedyś rozpisywałem się,filozofowałem a teraz bawią mnie krótkie,treściwe wpisy.Przekonał mnie werty. Odpowiedz Link Zgłoś
kloda-wa Re: W szybkości wpisów do pięt nie dorastamy wert 02.11.05, 19:10 Nudzisz mnie... Odpowiedz Link Zgłoś
kloda-wa Re: W szybkości wpisów do pięt nie dorastamy wert 02.11.05, 19:11 Oooo, jaki krótki wpis zrobiłem. I jaki trafny. I jaki niegrzeczny. Odpowiedz Link Zgłoś
e_werty Łe jery! Wiara nie róbcie siary.... 02.11.05, 20:04 OOOO!!!! Widze że rozszalała sie wiara...! I to na mój temat... Dzieki... Kłoda-wa - akurat te dwa tematy ktore wrzuciłes jako przyklady nigdy nie zaprzatały mej uwagi... tak więc nie mogły mnie znudzic... A riposta powinna być szybka i krótka... inaczej traci wymowe... staram się... ale sa mistrzowie - tacy jak Słonimski, Lec, Sztaudynger, Konopiński... i jeszcze paru mistrzów... Odpowiedz Link Zgłoś
marek_p Re: Łe jery! Wiara nie róbcie siary.... 02.11.05, 20:28 e_werty napisał: > staram się... > ale sa mistrzowie - tacy jak Słonimski, Lec, Sztaudynger, Konopiński... Vicemistrzu, skłamałem, że dam Ci bobu w czwartek. Dam Ci bobu dzisiaj! Już się rozglądam za tytką ;) Odpowiedz Link Zgłoś
marek_p E, Werty... 02.11.05, 20:23 od: galeria zdjęć "gorzów s.a.".stop. forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=704 brak znudzonego osobnika.stop.na wspolnej platformie.stop.pilnie należy poprawić.stop Odpowiedz Link Zgłoś
e_werty Re: E, Werty... 02.11.05, 20:41 Chyba twój post przerasta mój IQ... cenie zwięzłośc i prostotę... ???? Odpowiedz Link Zgłoś
marek_p Re: E, Werty... 02.11.05, 21:05 e_werty napisał: > Chyba twój post przerasta mój IQ... cenie zwięzłośc i prostotę... ???? Zaproponowałem Ci wyjście honorowe z całej tej forumowej damsko-męskiej zawieruchy. Zażartujesz ze swojej osoby jakimś ciekawym montażem :) Może to być na platformie. Odpowiedz Link Zgłoś
e_werty Re: E, Werty... 02.11.05, 21:13 Podstępnie usiłujesz wyłudzic mój wizerunek??? Odpowiedz Link Zgłoś
marek_p Re: E, Werty... 02.11.05, 21:28 e_werty napisał: > Podstępnie usiłujesz wyłudzic mój wizerunek??? No Werty, nie powojujemy dzisiaj. Coś mało aktywny jesteś. Idę spać ;) forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=58&w=31307191&a=31361695 No ja nie mogę, ale Ty Werty wściekłej wołowiny dużo musiałeś się najeść ;) Czas na kontratak! Odpowiedz Link Zgłoś
e_werty Re: E, Werty... 02.11.05, 21:21 "...wyjście honorowe z całej tej forumowej damsko-męskiej zawieruchy." jakiej zawie-ruchy? zaledwie "zawie-ruszka" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zzz Re: E, Werty... IP: *.gorzow.mm.pl 03.11.05, 12:00 On jest znudzony ale sobą,trzymaj się Werty Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: resorak Re: E, Werty... IP: *.ztpnet.pl 03.11.05, 21:18 Znudzenie puśćcie w zapomnienie.Nie czujecie ludziska że będą igrzyska...na scenie politycznej. Odpowiedz Link Zgłoś