Dodaj do ulubionych

PIPIDOWKA ZWANA GORZOWEM

13.11.05, 16:07
Oczywiscie wiecej tutaj chamstwa, wiecej korupcji i kolesiowskich powiazan,
wiecej brudu i balaganu.Wzrasta ilosc samochodow a maleje ilosc zuzytego
mydla. Ulice brudne, dziurawe i zaniedbane. Powataje niby elitarne enklawki
do mieszkania ale tuz obok cuchnace kurniki im nie przeszkadzaja. Jaka to
elyta pytam? Tak oto wyglada Gorzow Wies Lezaca Kolo Poznania.
Obserwuj wątek
    • Gość: zg Re: PIPIDOWKA ZWANA GORZOWEM IP: *.ztpnet.pl 13.11.05, 16:14
      Cos w tym jest wszak zawsze pisalem ze gorzow troche przypomina mi kraj 3
      swiata np.Iran,Korea pln.

Fanatyczne spoleczenstwo(duzy procent ale nie wszyscy) + monumentalne budowle i
      aspiracje a obok rozpadajace sie kamienice.AAAAAa i chamskia prasa.
      Brakuje tylko defilad na ulicach i sztandarow nawolujacych do zabijania
      zielonogorzan.

Ale bez przesady nie jest tak zle. wiele sie zmienia.

PZDR
    • Gość: agave Re: PIPIDOWKA ZWANA GORZOWEM IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.11.05, 16:26
      juz widze, że zaraz oskarża "poszukiwaczy Kasi" o to pisanie;)
      • Gość: ???? Czy Pisia się znajdzie a ZG? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.11.05, 17:13
        Chyba "poszukiwczy pisi" o to kisanie....
        • Gość: agave Re: Czy Pisia się znajdzie a ZG? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.11.05, 17:22
          no masz racje, jestem uspokojona;)
          • Gość: agave Re: Czy Pisia się znajdzie a ZG? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.11.05, 17:32
            ale wbiłam do Googla

"sławni gorzowianie" 0
            "słynni gorzowianie" 1 (na forum.gorzow.pl, nie wiem o kopo chodzi)
            "znani gorzowianie" 6 (ale chyba nie ci)

• budrys77 Re: Czy Pisia się znajdzie a ZG? 13.11.05, 18:08
              Hmmmm, jeśli Zg i jemu podobni, zaczynają nagonkę, to znaczy, że wszystko idzie
              w dobrym kierunku:) No cóż, chłopaki z chlorofirowego zagłębia muszą odreagować
              wzrost znaczenia naszego miasta. Boli ich to niesamowicie i szczerze
              powiedziawszy, nie dziwię się im, bo skończyła się hossa.
              Ps. życzę Zielonej Górze kompleksu sportowego, choćby takiego "gronkowca" jak w
              naszej wsi www.slowianka.pl no i oczywiście normalnych inwestorów. Wiadomość o
              inwestycji sieci Makro w strefie przeysłowej, wywołała u mnie politowanie - ale
              Zielonak się cieszy. Zielona to dopiero meeeeeeeeetropolia - metr "uniwesytetu"
              i pole, hehehe:)
    • Gość: zzz Re:Wami41 musiało cię coś przykrego kopnąć w Gorzo IP: *.gorzow.mm.pl 13.11.05, 19:08
      • Gość: agave Re:Wami41 musiało cię coś przykrego kopnąć w Gorz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.11.05, 19:35
        może ktoś???
        • Gość: zzz Re:z pewnością TAK i to mocno.Uraz pozostał IP: *.gorzow.mm.pl 13.11.05, 20:19
          • Gość: zg Re:z pewnością TAK i to mocno.Uraz pozostał IP: *.ztpnet.pl 13.11.05, 22:01
            Hey budrysku

Nie ja zalozylem ten glupi watek wiec nieodreagowuj na mnie i calej ZG bo nie
            wiadomo czy ten kto go zalozyl jest z ZG.

"no i oczywiście normalnych inwestorów. Wiadomość o
            inwestycji sieci Makro w strefie przeysłowej, wywołała u mnie politowanie - ale
            Zielonak się cieszy."

Cahmem jestes i chamem zostaniesz.
            Juz ci pisalem ze nie powinno sie smiac z tego ze nie udala sie inwestycja bo
            wtedy nie ma nowuch miejsc pracu dla ludzi.
            W Zaparciu sie nie udalo i jakos nie bylo powodow do wysmiewania.

Ps. zaduzo ogladaz TV LUBUSKA:)
            Oni zawsze tam pokazuja jak to w gw wszystko gra a w ZG nie.
            Informujac sie to po Markro 5 dni temu Stelmet zdecydowal sie tez zainwestowac
            (500 miejsc pracy) a znajac zycie zaraz po nich przyleza inni.
            Zajmij sie lepiej nowa inwestycja w GW (50 miejsc pracy, chyba te Makro wiecjej
            zatrudni)

PZDR
            • budrys77 Re:z pewnością TAK i to mocno.Uraz pozostał 13.11.05, 22:25
              No tak, 500 miejsc pracy na 3/4 etatu w hipermarkecie, na pewno nie zrównoważy
              około 100 w montowni samochodów specjalistycznych (karetki, policyjne,
              bankowe), nowych 100 w powiększonej Faurecii, kilkudziesięciu w zakładzie
              przetwórstwa spożywczego, a na pewno nie 150 w wytwórni mikroczipów...
              Oczywiście żadna praca nie chańbi, ale jakość inwestorów świadczy o faktycznym
              potencjale...
              Ps. wystarczy że Marcinkiewicz wykona to co obiecywał w kampanii na posła.
              • Gość: zg Re:z pewnością TAK i to mocno.Uraz pozostał IP: *.ztpnet.pl 13.11.05, 22:48
                > No tak, 500 miejsc pracy na 3/4 etatu w hipermarkecie

Glupi jestes czy czytac nie umiesz??:)

500 miejsc pracy ma byc w Stelmecie a w Makro nie wiem ale juz teraz
                kilkadziesiad pracuje (promuje sklep).

A to dalej to i b. dobrze. Daj Bog aby w GW bezrobocie zmalalo tak samo jak w
                ZG,NS-bardzo zycze im, i calym woj.

> Ps. wystarczy że Marcinkiewicz wykona to co obiecywał w kampanii na posła
                A co obiecywal???????/

PZDR
                • budrys77 Re:z pewnością TAK i to mocno.Uraz pozostał 13.11.05, 23:15
                  1. S3
                  2. Akademię Gorzowską i rozwój pozostałych uczelni
                  3. coś przebąkiwał o KRS
                  • Gość: zg Re:z pewnością TAK i to mocno.Uraz pozostał IP: *.ztpnet.pl 13.11.05, 23:31
                    AAAA to super!!!!!!

Ja tego chce.
                    1 S3 jak najbardziej!!! Przypominam tak jak on obiecywal a nie jak chcialo 90%
                    gorzowian na forum:)
                    2 Akademię Gorzowską i rozwój pozostałych uczelni
                    OOOOOOO w pelni sie zgadzam, szczegolnie z tymi pozostalymi uczelniami

3. coś przebąkiwał o KRS
                    Heheh cos przebakiwal???? No to jak tak to watpie szczegolnie ze che wprowadzac
                    plan osczczednego panstwa a drugi KRS w woj. nie zabardzo pasuje do tego planu
                    Aleeeeeeeeeeeeee!!!!! jestem ZA!!! skonczy sie mit o tyj jakoby ZG utrudniala
                    powstanie tego urzedu.

I te 3 punkty doprowadza do zgody i rozwoju wojewodztwa i tak trzymac!!!!

PZDR
                    • Gość: drogowiec Re:z pewnością TAK i to mocno.Uraz pozostał IP: *.gorzow.mm.pl 14.11.05, 17:28
                      Ty sie tak nie ciesz dupku! Kazio mówił o S-3 ale przez Gorzów i Poznań. Takie
                      świnie szowinistyczne jak Ty buraku, bedą jeździć dalej furmanką drogą okrężną
                      przez Nową Sól na południe Polski.Ale widze też u Ciebie zmiany na lepsze.
                      Czyżbym sie mylił? czy tez zacząłeś pisać GW z dużej litery? Zapomniałeś sie,
                      czy strach zajrzał w te kaprawe i fałszywe oczęta?
                      Dupków nie pozdrawiam.
                      • Gość: zg Re:O kolejny kulturalny z GW:) IP: *.ztpnet.pl 14.11.05, 17:34
                        Kazio dupku mowil o S3 przez ZG!!!

> Czyżbym sie mylił? czy tez zacząłeś pisać GW z dużej litery? Zapomniałeś sie,
                        > czy strach zajrzał w te kaprawe i fałszywe oczęta?
                        Strach przed czym??????
                        Jak chcesz to moge dalej gw pisac tak jak sie powinno.
                        Twoje filozowfie sa z przeczkola.Jak zaczne pisac GW z duzej to Kazio bedzie
                        cacy???:)

> Dupków nie pozdrawiam

Faktycznie
                        • budrys77 Re:O kolejny kulturalny z GW:) 14.11.05, 17:51
                          >Twoje filozowfie sa z przeczkola
                          uuuuuu, Zg - takiś uczony z miasta akademickiego i metropolii, a takie
                          byki!!!:) Szczególnie zapoznaj się z pisownią ostatniego wyrazu. Na oko daję Ci
                          intelektualne 18-20 lat. Pozdrawiam złośliwie:)
                          • andy54 Re:O kolejny kulturalny z GW:) 14.11.05, 18:00
                            Daj sobie spokój budrys z takim prostakiem i grafomanem.Już wielokrotnie nawet
                            jego ziomkowie zwracali mu uwagę na "szatany" ortograficzne i stylistyczne
                            jakie wali na forum.No cóż! Nie wszyscy są nauczalni. Jego największą radością
                            chyba jest możliwość zaistnienia na tym forum, niezależnie od opinii jakie tu
                            zbiera.A poza tym już ostatnio mówiłem aby ignorować wpisy tego osobnika.To nie
                            jest partner do dyskusji. Chyba że na zasadzie lokalnego folkloru.
                            • Gość: andrzejusa Re:O kolejny kulturalny z GW:) IP: *.e.strato-dslnet.de 14.11.05, 18:13
                              przepraszam ale andy54 mnie wyprzedzil i nim wydukalem to swoje
                              andy54 wyprzedzil mnie o 2 minuty ten folklor to faktycznie super
                          • Gość: agave przeczkola IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.11.05, 18:06
                            genialne;))))
    • Gość: andrzejusa Re: PIPIDOWKA ZWANA GORZOWEM IP: *.e.strato-dslnet.de 14.11.05, 18:08
      budrys77 czy zwrociles uwage jak zg nazwal to miejsce gdzie sie
      przechowuje dzieci ? on zamiast pisac coraz lepiej chodzi mi o
      orto.pisze coraz gorzej a przeciez pisze i pisze to jak to jest
      trening powinien czynic mistrza
      • budrys77 Re: PIPIDOWKA ZWANA GORZOWEM 14.11.05, 18:13
        może za często przebywa w "przeczkolu" hihihi:) Lubię posłuchać ludzi z miasta,
        bo ja taki prowincjał i nie wiem jak to teraz się dżezzi mówi:)
        • Gość: zg Re: PIPIDOWKA ZWANA GORZOWEM IP: *.ztpnet.pl 14.11.05, 18:19
          haha wpiscie sie jeszcze pop 100 razy byle uniknac odpowiedzi:)

Drogowiec lepiej napisal o Kaziu????:)

PZDR
    • andrzejusa Re: PIPIDOWKA ZWANA GORZOWEM 14.11.05, 18:34
      zg to nie zmiana tematu na prawde poziom twojej orto. jest zenujacy
      jezeli chodzi o pipidowke to w calej polsce przybywa wszystkiego a
      maleje ilosc zuzytego mydla
      • Gość: oremus Wami41 coś walnęło w Gorzowie niestety . IP: *.ztpnet.pl 14.11.05, 21:27
        Pewnie ciepłe piwo i zimne kobiety!!!!!!
        • andrzejusa Re: Wami41 coś walnęło w Gorzowie niestety . 14.11.05, 21:30
          dokladnie odwrotnie
    • mialek Re: PIPIDOWKA ZWANA GORZOWEM 14.11.05, 23:45
      I pomyśleć , że ta wiocha jest stolicą województwa, a przepiękna Zielona Góra jedynie miastem powiatowym. Skandal !!!!!
    • Gość: smerf Re: PIPIDOWKA TEŻ NAZWA I TO ELEGANCKA. IP: *.gorzow.mm.pl 15.11.05, 11:38

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka