bart.q 18.10.02, 14:06 Przeglądnąłem listę kandydatów na radnych z okręgu nr 3, z listy POPiS. Bieda dziesięć. Studenci PWSZ jako kandydaci na radnych... Zwolnienia z zajęć "z powodu sesji rady miejskiej" nie są honorowane. :)) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
aborys Re: kandydaci z łapanki 21.10.02, 13:48 Każden student nosi w plecaku buławę Kwaśniewskiego. Lepiej, żeby siedzieli w radzie dzielnicy, niż chuliganili pod blokiem. Przynajmniej murów paskudzić nie będą. Będę na nich głosować. Odpowiedz Link Zgłoś
leon_24 Re: kandydaci z łapanki 21.10.02, 14:19 bart.q napisał: > Przeglądnąłem listę kandydatów na radnych z okręgu nr 3, z listy POPiS. > Bieda dziesięć. > Studenci PWSZ jako kandydaci na radnych... > Zwolnienia z zajęć "z powodu sesji rady miejskiej" nie są honorowane. :)) Co za różnica ile maja lat? Dorośli są, prawo startować mają, a to że studjują to chyba tylko in plus. A naprzykład średnia wieku kandydatów komitetu SLD-UP ze wszystkich okręgów wynosi 50 lat. Jakieś wnioski? Odpowiedz Link Zgłoś
pontifexmaximus Re: kandydaci z łapanki 21.10.02, 14:27 U mnie, na Białołęce nr 3 na jednej z list jest dziewczyna lat 18 (sic!). Po prostu żenada!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
aborys Re: kandydaci z łapanki 21.10.02, 14:31 pontifexmaximus napisał: > U mnie, na Białołęce nr 3 na jednej z list jest dziewczyna lat 18 (sic!). Jak na klawisza - całkiem młoda. Odpowiedz Link Zgłoś
leon_24 Re: kandydaci z łapanki 21.10.02, 14:37 pontifexmaximus napisał: > U mnie, na Białołęce nr 3 na jednej z list jest dziewczyna lat 18 (sic!). Po > prostu żenada!!!!!!!!!!!! Żenada? Może i tak, ale za 20 lat będzie jak znalazł, skończy jeszcze dobre studia i będzie miała juz jakieś doświadczenie. Dostanie kilka batów po drodze, ale nie będzie jedna z setek młodych ludzi, którzy siedzą na garnuszku u rodziców lub pod fartuszkiem u mamusi, po studiach, bez żadnego doswiadczenia, no nie wspomnę o znajomościach jakie można zdobyć dzieki takim eksperymentom. Życzę jej powodzenia Odpowiedz Link Zgłoś
pontifexmaximus Re: kandydaci z łapanki 21.10.02, 14:42 Ja lubię (jak już muszę) korzytać z usług doświadczonych lekarzy. Wolałbym, aby decyzje dotyczące mojego życia były podejmowane przez ludzi posiadających wiedzę wspartą doświadczeniem. Odpowiedz Link Zgłoś
leon_24 Re: kandydaci z łapanki 22.10.02, 07:47 Ja wolę młodego lekarza z wyobraźnią, który będzie starał się mnie wyleczyć, niż starego, który z doświadczenia spisze mnie na straty. Odpowiedz Link Zgłoś
bart.q Re: kandydaci z łapanki 21.10.02, 23:18 leon_24 napisał: > Co za różnica ile maja lat? Żadna. Chociaż ja nie zagłosuję na pewno. > Dorośli są, prawo startować mają Mają. > a to że studjują to chyba tylko in plus. Może dla gospodarza z pJęcioma klasami podstawówki. ;)) > Jakieś wnioski? Owszem: Zwolnienia z zajęć "z powodu sesji rady miejskiej" nie są honorowane. Odpowiedz Link Zgłoś
pontifexmaximus Re: kandydaci z łapanki 22.10.02, 08:26 I tu bart w pełni cię popieram Odpowiedz Link Zgłoś
aborys Re: kandydaci z łapanki 21.10.02, 14:33 Klin miał problem z postarzałymi kandydatami z listy młodzieżowej. Dla Ciebie kandydaci są za młodzi. Cieszmy się żywotną młodzieżą i rześkimi staruszkami. Odpowiedz Link Zgłoś
kobyla Re: kandydaci z łapanki 21.10.02, 14:57 NIDOBRZE. Naprawdę nie ma na kogo głosować. Zobaczyłem Okręg nr 1. Makabra. Jakieś Rzeszewskie Wiesiołki Guzendy, Marcinkiewicze. Sami lenie albo wiszący na garnuchu miasta wlasciciele firm. Gdzie prawdziwi obywatele godni zaufania?????????????? Gdzie??????????? Gdzi???????????? Gd??????????????????????????????????????????????????? Auuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
aborys Re: kandydaci z łapanki 21.10.02, 14:59 kobyla napisał: > Gdzie prawdziwi obywatele godni zaufania?????????????? No, jestem, jestem... Odpowiedz Link Zgłoś
kobyla Re: kandydaci z łapanki 21.10.02, 15:05 No tak ale u nas w czerwonej marchii nie ma okręgu GALICJA Odpowiedz Link Zgłoś
klin! Re: kandydaci z łapanki 22.10.02, 08:47 aborys napisał: > Klin miał problem z postarzałymi kandydatami z listy młodzieżowej. Żadnych problemów. Wręcz przeciwnie, wskazałem ten pomysł jako wyjątkowo ożywczy. Kampania byłaby znacznie ciekawsza, gdyby inne komitety wzięły wzór z Naszej Młodzieży. Socjaliści założyliby np. komitet o nazwie "Pax Dei", lepperyści - "Po pierwsze praworządność", liberałowie - "Proletaryat". Jakie pole do popisu. Odpowiedz Link Zgłoś
aborys Re: kandydaci z łapanki 22.10.02, 09:59 Socjaliści - Sam Se Zarób Sataniści - pax dei Odpowiedz Link Zgłoś