crux_lc 20.12.05, 19:53 MYŚLAŁEM ZE JEST INACZEJ ALE NIESTETY TAKA JEST PRAWDA!!!! ALE ZA TO W MIARE FAJNA DZIURA:) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
budrys77 Re: GORZÓW TO JEDNAK DZIURA 20.12.05, 19:56 wracaj do mocherowej Częstochowy i jakże wielkomiejskiej:) Pozdrawiam Katowice - oni wiedzą jak postępować z Kongresówką Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bolo Re: GORZÓW TO JEDNAK DZIURA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.12.05, 19:59 Do kogo ten tekst o Katowicach? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bernard Re: GORZÓW TO JEDNAK DZIURA IP: *.ed.shawcable.net 20.12.05, 20:04 Hey crux_lc, Jak by to Saddam Hussein powiedzial "Matka wszystkich dziur" he he he\ Odpowiedz Link Zgłoś
budrys77 Re: GORZÓW TO JEDNAK DZIURA 20.12.05, 20:09 uuuuuu, pomyłka! Pacan Crux jest z Lublińca:) Matki wszystkich dziur. Pozdrawiam Częstochowę i Katowice;)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zg Re: GORZÓW TO JEDNAK DZIURA IP: *.ztpnet.pl 21.12.05, 10:38 wracaj do mocherowej Częstochowy i jakże wielkomiejskiej:) Pozdrawiam Katowice - oni wiedzą jak postępować z Kongresówką UUUUUUuuuuu widzisz budrys jak to odrazu potrafisz zucic sie do gardla calej spolecznosci miejskiej a zawsze piszesz "nie ogolniac, caly Gorzow taki nie jest" :) NIELADNIE PZDR Odpowiedz Link Zgłoś
e_werty Re: GORZÓW TO JEDNAK DZIURA 20.12.05, 20:13 "Matka wszystkich dziur" twojej także... Hussein by ci pokazal jaki ma do niej stosunek... zostań lepiej przy Bushu... on dupków toleruje... do czasu... Odpowiedz Link Zgłoś
andrzejusa Re: GORZÓW TO JEDNAK DZIURA 20.12.05, 21:15 crux_Ic , stary zmien troche imie na forum , bo sobie mozna palce i jezyk polamac masz racje , gorzow to dziura , gdzies tam dzieci morduja rodzicow , a u nas co? drogi buduja , mosty , obwodnice po prostu nuda , po prostu dziura cholera gdzie ja mieszkam? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bernard Re: GORZÓW TO JEDNAK DZIURA IP: *.ed.shawcable.net 20.12.05, 21:31 Hey andrzejusa, W wielkim swiecie jak...wietnam, psy jedza,, a w Gorzowie??? NIE! Dzira!! Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
andrzejusa Re: GORZÓW TO JEDNAK DZIURA 20.12.05, 21:41 czesc Bernard , w wielkim swiecie moze i weze jedza ale nie w gorzowie , gorzow to dziura Odpowiedz Link Zgłoś
budrys77 Re: GORZÓW TO JEDNAK DZIURA 20.12.05, 22:26 Taka dziurowata dziura z dziurami:) Ale swoja własna:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bernard Super dziura. Matka wszystkich dziur!!! IP: *.ed.shawcable.net 21.12.05, 01:58 Hey budrys, Takich dzir panie to juz nie robia...!!! :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ZIELONKA Re: GORZÓW TO JEDNAK DZIURA IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.12.05, 07:30 A ja zawsze mówie: Gdzie są chęci znajdzie sie i wiatrak:) Mówie też że najlepsza jest Zielona Góra i że Kaczor to wsiur. Odpowiedz Link Zgłoś
andrzejusa Re: GORZÓW TO JEDNAK DZIURA 22.12.05, 23:20 wiecie co ludziska nie poda snieg w gorzowie nie pada w szczecinie nie pada w koszalinie no i w zielonej tez nie pada do dupy z ta zima? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zg Re: GORZÓW TO JEDNAK DZIURA IP: *.ztpnet.pl 22.12.05, 23:31 hih tylko czekac na watek karolka "w Gorzow gora, spadl sniek na swieta a w zg nie!!!" PZDR Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zg Re: GORZÓW TO JEDNAK DZIURA IP: *.ztpnet.pl 22.12.05, 23:36 Wszyscy mnie lubia tylko nie wszyscy sie przyznaja. Karolcia tez mnie lubi ale on przyznal sie do tego kiedys. Drazni mnie swoja glupota i dwulicowoscia ale tez go lubie:) Swieta za 2 dni bedziemy sobie slodzic haha") PZDR Odpowiedz Link Zgłoś
landy Re: GORZÓW TO JEDNAK DZIURA 22.12.05, 23:45 nasza dziura kazdy facet kocha swoja dziure ;)))) Odpowiedz Link Zgłoś
budrys77 Re: GORZÓW TO JEDNAK DZIURA 22.12.05, 23:46 tylko nie głaszcz tej "dupy" napisanej na płocie, bo Ci się drzazga wbije;P Odpowiedz Link Zgłoś
landy Re: GORZÓW TO JEDNAK DZIURA 22.12.05, 23:47 glaskanie to pol biedy a gdyby dziure po seku znalezc? slodki bol Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: vts Re: GORZÓW TO JEDNAK DZIURA IP: *.ztpnet.pl 23.01.06, 21:14 i dno intelektualne Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MARIUSZ Re: GORZÓW TO JEDNAK DZIURA IP: *.ds1.agh.edu.pl 16.02.06, 23:43 A ja powiem tak- w Gorzowie byłem 3 razy w zyciu i to bardzo fajne miasto! Szczecin w porównaniu do Gorzowa to jest wiocha na maxa! A w Gorzowie poza fajnymi klubami, miejscami zobaczyłem cos czego chyba nie ma nigdzie na świecie- Pomink Żużlowca!!! Mistrzostwo Świata! Ale Gorzów ma jedną wadę:(- ma Marcinkiewicza, oj za nigo wstyd, oj wstyd.... Ale jak by nie ten pajtaś to bardzo fajne miasto!!! Aha-kiepskie drogi!! Ale za to Niebiescy pobłazliwi dla ocych i nawet nie tacy żdzircy i sie idzie dogadać:) Pozdro z Sanoka! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szczecin Re: GORZÓW TO JEDNAK DZIURA IP: *.iscnet.pl 16.02.06, 23:50 sanokowi gratulujemy mariuszka :))) Odpowiedz Link Zgłoś
budrys77 Re: GORZÓW TO JEDNAK DZIURA 17.02.06, 07:07 Gorzów zaprasza Mariusza ponownie i cieszy się na ponowne odwiedziny:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ZIELONKA Re: GORZÓW TO JEDNAK DZIURA IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.02.06, 11:32 w ZG zobaczysz to samo co w GW a nawet więcej:)))) Szczecin dziurą przy Gorzowie..... noooo wiesz Mariuszku... musze Ci powiedzieć, że są ludzkie granice głupoty.... i już przestań sie tak sadzić na ten Szczecin i chwalić ten Gorzów bo wyglądasz gorzej niż żona shreka po zmroku.... pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ragnar Re: GORZÓW TO JEDNAK DZIURA IP: *.gorzow.mm.pl 17.02.06, 14:02 Gorzów jest ok. Nawet bardziej niż ok. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: smerf Re: GORZÓW TO JEDNAK DZIURA TAKA JAK TY IP: *.gorzow.mm.pl 17.02.06, 21:16 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xyz Re: A gdzie widziałeś tą dziurę w swoich komórkach IP: *.gorzow.mm.pl 18.02.06, 13:51 Odpowiedz Link Zgłoś