landy 22.12.05, 20:55 tak to niestety bylo w aws na szczescie pis nie powtarza starych bledow Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: mathy Re: A miał być ministrem - komentarz redakcyjny IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.12.05, 08:23 PIS nie tylko powtarza stare bledy ale juz wymysla nowe. takiej formacji z tak wyraznie widoczna podwojna moralnoscia jeszcze nie bylo na polskiej scenie politycznej. znow powtorzy sie ta sama historia: chcielismy dobrze, a wyszlo jak zwykle.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mbishop Otóż to - najlepszym dowodem działalność Kurskiego IP: *.attu.pl 23.12.05, 17:09 Makiawelizm to drugie imię jego i Kaczorów. Liczy się wyłącznie skuteczność. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mathy PS komentarz do stopki "landy" IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.12.05, 08:26 w szczegolnosci oszołomy ojca tranzystora.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bernard Baginski - Powodzenia IP: *.ed.shawcable.net 23.12.05, 08:47 Nie jestem sympatykiem gorzowskiej prawicy i jest to bardziej niz znane na tym forum. Politycy machajacy sztandarami "uczciwosci i moralnosci" gnoili i gnoja kazdego kto w na ich drodze do wladzy stoi. Baginski nie jest jedynym W ich walce przeciwko "komuchom" w miescie uzywali i uzywaja tuby takiej jak Gazeta. Gazeta nie ponosi oczywiscie winy za czyny Baginskiego czy innych politykow... Gazeta ma powod by sama taki list opublikowac. Kazdy czlowiek popelnia bledy. Wieksze lub mniejsze. Kazdy czlowiek niezaleznie od wagi popelnionych bledow zasluguje na szanse naprawy. To czy Baginski jest szczery czy nie w swojej wypowiedzi naprawde wie tylko on sam. My mozemy mu wierzyc lub nie. Ja wierze. Facet ma bardzo ciezki a jednoczesnie niezmiernie pozytywny okres przed soba... Nie musimy mu pomagac, lecz przeszkadzac nie powinnismy... Nie musimy byc jego przyjaciolmi, jednak nie ma najmniejszego powodu by byc wrogami.. Mam nadzieje, za za jakis czas Pan Baginski bedzie wspominal ten okres jedynie jak zly sen. Swym listem udowodnil ze posiada odwage i poczucie moralnych wartosci. Jest na czym budowac. Zycze mu powodzenia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mathy Re: Baginski - Powodzenia IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.12.05, 09:12 A M E N Odpowiedz Link Zgłoś
e_werty Bagiński nadal manipuluje... 23.12.05, 10:53 "...Ja wierze." masz prawo - poziom tej wiary okresla poziom twoich doswiadczeń - tobie także kiedys uwierzono? "...pozytywny okres przed soba..." wlasnie na to liczy - obudził się z ręka w nocniku i teraz usiłuje te osr/ane łapska umyc i zagarnąć troche kasy dla siebie (oczywiście legalnie!!!!) "...jednak nie ma najmniejszego powodu by byc wrogami.." tutaj równiez mów o swojej postawie... ja mam powód zeby być wrogiem zlodzieja... "...bedzie wspominal ten okres jedynie jak zly sen...." i tego sie obawiam - dla niego zły sen sie skończy - a zacznie sie dla nas... ciekawe kogo pierwszego "wystrzeli" - Premiera? "...ze posiada odwage i poczucie moralnych wartosci..." bzdura - zadnej odwagi nie widzę - jedynie wykorzystanie socjotechnik - ma jakiegoś fachowego doradcę - sam nie ma pojecia - za głupi jest... A co do moralnych wartości - on wie że takie istnieja... bo ludzie mu o nich mówia ale on napewno nie ma ich poczucia - dla niego moralne jest to co mu słuzy... reszta to głupoty - wynikiem tego jest ten dwuznaczny moralnie list- ekspiacja w którym brzmi obłuda i fałsz. "...Jest na czym budowac." na bagnie... P.S. O budowaniu na nie ustabilizowanym gruncie powinieneś coś wiedzieć - dupku... Odpowiedz Link Zgłoś
ryba24 Re: Baginski - Powodzenia 23.12.05, 16:47 > Mam nadzieje, za za jakis czas Pan Baginski bedzie wspominal ten okres jedynie > jak zly sen. > Swym listem udowodnil ze posiada odwage i poczucie moralnych wartosci. > Jest na czym budowac. > Zycze mu powodzenia. > > Ja też Odpowiedz Link Zgłoś
mielis Re: A miał być ministrem - komentarz redakcyjny 23.12.05, 10:33 >Jego "droga na dno" ukazuje też pewien mechanizm doboru kadr w polskiej polityce. Chyba światowej? Odpowiedz Link Zgłoś
blic i po co 23.12.05, 14:23 Po co wydrukowaliście te wynurzenia spod kamienia? Bagiński mówi "przepraszam". Bardzo ładnie. Nigdy więcej Bagińskiego w mediach i życiu publicznym. U Was, w Wyborczej, też! Takie najzwyklejsze zadośćuczynienie. Naprawdę macie niezły sezon ogórkowy. Odpowiedz Link Zgłoś
e_werty Re: A miał być ministrem - komentarz redakcyjny 23.12.05, 14:51 "...Bagiński przypomina postać Lutka Danielaka z filmu "Wodzirej", który eliminuje swoich konkurentów w walce o możliwość poprowadzenia znaczącego balu..." pewnie dlatego zostal łotrem - film mu zaszkodził... Panie Krysiak...!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kazik Re: A miał być ministrem - komentarz redakcyjny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.12.05, 17:00 Baginski sie pokajal i szuka kolesiow do pomocy a co nie wiedzial ze oszustwo musi byc ukaranne ludzie nadczym wy sie jeszcze zastanawiacie On tym sposobem szuka naiwnych ludzi do pomocy. Przeciez On nie powinien juz nawe sie pokazywac na ulicach Gorzowa bo to jest zwykly oszust i zlodziej. Odpowiedz Link Zgłoś